27

Наблюдател

преди 1 месец

Е нали драпахте да изгоните източноевропейските гастербайтери и направихте Брекзит. Значи си предпочитате ислямските имигранти.....еми каквото поискахте си го получихте.

26

Анонимен

преди 1 месец

И от двете страни и двамата предизвикали конфликтите, са били съдени или обвинявани в престъпления , в Европа и Канада.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ми то се оказа, че изобщо няма мюсулмани в тези конфликти в Англия.

24

Христо Христов

преди 1 месец

Няма лошо. Британците сами си избраха Стамър. Сега ще си го траят.

23

Анонимен

преди 1 месец

"Насилие, палежи, грабежи. Какво се случва във Великобритания" , https://svobodnaevropa.bg/a/velikobritaniya-bezreditsi-politsiyazadarzhani-kraynodesni/33065177.html

22

Анонимен

преди 1 месец

Оказа се, че убиеца е английски гражданин, извършвал и други престъпления и опити за убийство: "Впоследствие полицията съобщава, че заподозреният е 17-годишниятАксел Рудакубана,който е роден във Великобритания. Той има повдигнати обвинения в убийство и опит за убийство." . И "Във вторник, ден след убийството, голяма тълпа, за която полицията твърди, че е свързана с крайната националистическатаАнглийска лига за защита, първа предизвиква масови безредици. Вследствие на това петдесет и трима полицаи получават наранявания, а 27 са откарани в болница.Сред основателите на групата е Стивън Яксли-Л

21

Анонимен

преди 1 месец

Гледах как полицията заедно с мюсюлмани бие собственните си граждани.Направо не е истина ,накъде отива тоя свят.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Криско ГроздьовВ такъв случай означава, че почти целия свят е заложник на еврейско-мюсулманските конфликти, трябва да се намери начин, да не влияят на държавите подобни опити за конфликти и влияние. И закона да е за всички и над всички, за да има ред.

19

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Евреите съсипаха Европа, първо като инфилтрираха християнството и я изопачиха до неузнаваемост. И по-важното, във всяка една страна в Европа без изключение образователната, съдебната, законодателната, финансовата система, плюс медиите и развлекателният сектор принадлежат на евреите. Още преди 30 г. на една конференция на леваците в Швеция една много влиятелна еврейка го каза открито "Не можем да я оставим Европа да бъде бяла и християнска, трява да я диверцифираме." Хммм ... интересно, нали?!

18

АЗ

преди 1 месец

Почна да им идва акъла на ингилизите ! Обаче да бият мюслимите , а не - полицията !

17

Медийни помияри

преди 1 месец

По националната телевизия как беше коментирано: хулиганите които оскверниха траура.Айде стига бе?!?!! Британците са корави, не вярвам да се свлекат до нивото на Белгия и Франция. А че сред справедливия гняв на народа има и *** и гамени- неизбежно е.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Чичо, Всяка крушка , си има опашка, разровиха и разбунтуваха арабските държави с войни, предизвиквайки разруха, глад, болести, емиграция, след което ги упрекват. И не трябва да се залита в крайности, в една или друга посока.

15

Криско Гроздьов

преди 1 месец

Всичко е планирано. Обикновената публика, която искаше само да покаже подкрепа за опечалените семейства на три малки момичета, беше отвлечена от самото правителство. Знаем, че създаващите проблеми са платени актьори, Томи Робинсън е ционистки *** (в момента се легави с приятелите му на All Inclusive курорта в Ая Напа), той не представлява народни масси, а само своите господари от Мосад, и хората са качени с автобуси, за да създават проблеми. Безредиците са достатъчно реални.

14

Анонимен

преди 1 месец

Ислямистите в Европа са на социални от данъците на европейците и се га даже ще плащат и да ги охраняват.Европа загива,имат повече права от нас

13

Ами

преди 1 месец

Докато виновниците отгоре надолу не бъдат намушкани с каквото мушкащо има, тъй ще е.

12

Анонимен

преди 1 месец

не са намушкани три момиченца, а толкова са починали. намушканите са дузина деца.

11

До 7

преди 1 месец

С родители дошли от Катар като мигрянти където религията е ислям и след това пръкнал се в Уелс от тях чуден син убиец ти как реши че те са го похристиянчили? Масовите убийци с ножове винаги са амyджи

10

Фют

преди 1 месец

Абе, одобрявате нападението на арабелите в Израел, а тук се бунтувате срещу тях, че щели да ви превземат. То, мисленето на чебурашките е като на Путин, не искал Киев, ама искал да унищожи Украйна. Блатна му работа.

9

Сълза и смях

преди 1 месец

Така ,така....

8

Анонимен

преди 1 месец

Те са деца и имат право на само-изява. Защо ги арестуват, притискат? Сатрапите начело с монарха. Цялата световна общност трябва незабавно да подкрепи протестиращите и да осъди бруталното полицейско насилие срещу местното население на Наглобрития.