110

Македонски Космунавт

преди 1 месец

Ще говорат ли с Джитко Бибитко?

109

Анонимен

преди 1 месец

А със Тиквата кога са преговорите :)))

108

Странно!

преди 1 месец

Същите тези не подкрепиха експертния кабинет на проф. Габровски, а сега говорят за експертен кабинет и отговорност! Наглеци!

107

ЗАДКУЛИСИЕ

преди 1 месец

До Toni IvanovВИЕ НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ В ПОЛИТИКАТА ВИНАГИ Е ИМАЛО И ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЗАДКУЛИСИЕ,КОЕТО ЩЕ УПРАВЛЯВА И ,КОЕТО ЩЕ БУТА ТАКИВА КАТО ТОШКО ДА СЕ ИЗЛАГАТ И ПО КОИТО ДА МЯТАТЕ КАМЪНИ СЛЕД ТОВА!

106

ЗАДКУЛИСИЕ

преди 1 месец

ДРЪЖТЕ ГО ТОЯ...ИСКА ДА ВИ ОТКРАДНЕ ПАРИТЕ!

105

Toni Ivanov

преди 1 месец

Не случайно всички пазарлъци ще се водят пред камери,за да гледа целия български народ за какво става дума и за кого да гласуват на следващите избори. Всички партии сега са на гидика дето казва народът и ще бъдат здраво разобличени.

104

ЗАДКУЛИСИЕ

преди 1 месец

ЗДРАВЕЙТЕ АЗ СЪМ ЗАДКУЛИСИЕТО! И НАРОЧНО БУТАМ В ПРЕДКУЛСИЕТО ЕКЗЕМПЛЯРИ КАТО ТОЗИ,ЗА ДА ИМА КЪМ КОГО ДА ХВЪРЛЯТЕ КАМЪНИ!

103

Анонимен

преди 1 месец

ТОЗИ НА СНИМКАТА МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛ...И КАКВА РАБОТА ЛИЧНО ТОЙ ЩЕ СВЪРШИ И НАЙ-ВЕЧЕ КАКВИ ЕКСПЕРТИ И ЗА КАКВО ЩЕ НАМЕРИ!!!НАПРОТИВ ДРУГАРЮ ТОШКО ЙОРДАНОВ-В ПОЛИТИКАТА САМО ЗАДКУЛИСИЕТО УПРАВЛЯВА...А ТОВА ЧЕ ТИ СИ ИЗБРАЛ ДА БЪДЕШ В ПРЕДКУЛИСИЕТО СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!

102

Toni Ivanov

преди 1 месец

Герб направиха формално правителство,за да се оттърват по бързо от мандата като очакват нови избори,в които ще са още позле,защото поддържащата ги партия ДПС в следващия парламент ще имат много малко депутати,ако влезнат въобще в парламента. Целта на ИТН не е да състави правителство,а да разобличи лицемерието на партиите,които уж са отговорни за бъдещето на България. Най после българския народ да види истинското им лице преди изборите.

101

Ужас

преди 1 месец

Даже не звучи сериозно с-20% избирателна активност , някой да прави кабинетДа връщат мандата каква подкрепа ще има подобен кабинет

100

Анонимен

преди 1 месец

Полковник Марков направи големи каламбури за да влезе в парламента , сега ще подкепя всичко . Готов е да рзпъне палатка пред парламента , но да остане депутат.Мики маус да сложат за премиер , Марков ще подкрепя

99

анонимен

преди 1 месец

Седянката започва. Целият свят е затаил дъх, и очаква разговорите на Тошко.

98

Анонимен

преди 1 месец

Първо си отговорете кого досега подкрепиха 7/8, че сега са тръгнали те да искат подкрепа. Балабанов откакто е на светло, няколко пъти прави велики приказки и все в различни посоки, последно тая заран по ТВ. Губене на време са тия процедури и мандати, проф. Габровски, такъв читав човек за премиер, не харесаха, че сега ли нещо по-добро ще предложат. Да си стои служебния кабинет, дорде им уврат кратуните на тия, а на избори без мен. 55 г. гласувам, туй, дето съм постигнал, дължа на дипломите си.

97

Банкеръ

преди 1 месец

Интересно за какво ще си говорят с Полковник Марков и двамата нямат пари,виж с Ивелин Михайлов разговора ще е интересен.Единия е построил замъци,другия не е правил колиба за куче обаче ще управлява държава.Разговорите с Костадинов са безпредметни.В БСП и ДПС работата е ясна ако управляват са съгласни.

96

aaa

преди 1 месец

Какъв кабинет бе хора? ГЕРБ, ДПС и ПП няма да участват, няма чисто технически как да стане кабинет.

95

Клоуни чалгари

преди 1 месец

Кой ще е Никито Василев или Шнорхела или Барбадоса-плагиат?

94

Реалист

преди 1 месец

До 88. Стига с тази тъna мантра как ако се махнат Борисов и Пеевски и България ще цъфне. Очаквам деня, в който тези двамата няма да ги има, за да разбереш, че нищо в тази територия НЯМА да се промени.

93

Анонимен

преди 1 месец

Ке напрайми правителство с чистачките в парламента ако трябва щото има да се вземат едни пари а при следващи избори не се знае дали ще сме в парламента . Те тва каза Тошко и се огледа които също като тях няма да са в следващия парламент и са готови на всичко да има правителство :)))

92

Изнервен

преди 1 месец

До 73. Аман от профани, пишещи глу.пости. Парите от ПВУ НЕ СА ЗАЕМ, А БЕЗВЪЗМЕЗДНИ!

91

Анонимен

преди 1 месец

ЗАЩО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ РАЗИГРАВАЩА СЕ ТРАГИКОМЕДИЯ ЧАЛГАРСКА ТОВА ЛИЕ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ