89

Анонимен

преди 1 месец

ЕС не е Европа.

88

Гошо

преди 1 месец

В момента ЕС е като СИВ по времето на социализма. Един казва всички изпълняват и нямат собствено мнение. Този който има мнение се обявява за персона нон грата. САЩ диктуват на ЕС и ЕС изпълнява, който каже нещо друго го атакуват всички. Орбан отида на обиколка в няколко страни и всички скочиха против него. Блинкън и компания се разхождат по целия свят и всички ги приветстват. Въпросът е: най-умни ли са САЩ? Аз мисля НЕ.

87

Анонимен

преди 1 месец

Да да ние всички имаме китайска техника и знаем много добре колко издържа. Ае малко по полека с плонжирането.

86

Анонимен

преди 1 месец

Путин не разрешава Унгария да напусне ЕС и НАТО за да може да им саботира работата чрез корумпето Орбан.

85

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81 -Коментарът ти е достоен за нивото на 3-годишно хлапе от ромската махала.

84

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще има червен картон или цветна прролет за последният диктатор в ЕС, да предложи на своите граждани да се присъединят към брикс и ще види какво ще му се случи:)))

83

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност такова нещо като "европа" не съществува, реално това е един малък полуостров в западната част на Азия.

82

Анонимен

преди 1 месец

Ким Чен Ун е записал курс в европейската комисия при професор по демократично право Урсула .,

81

До 88

преди 1 месец

Май украинските копейки трябва да си ходят в Уколандията и не съм чувал българин да се е изнесъл там .Ама нали сме от години в ЕС и тук трябваше да бъде цветя и рози ,а тя каква стана станахме само донор на ЕС

80

Анонимен

преди 1 месец

Последните години, хиляди българи се махнаха от тука посока запад, сащ и тн, защото не им харесва, не знам защо копейките не направят същото посока Русия и Сев Корея? Чакам да обяснят.

79

Анонимен

преди 1 месец

Реагират на Орбан комплексарските народи. Сами мрънкат, ама не смеят нещо да направят. И Орбан, естествено им е трън в очите, просто щото е истински мъж и се държи като такъв. Ама, то в днешно време не истинските мъже се оценяват официално, ами едни други, дето са им пълна противоположност.

78

Анонимен

преди 1 месец

При нацизма и ЕС отделният човек няма никакво значение , значение има върхушката , било Хитлер и обкръжението му , било Урсула и обкръжението и .

77

Анонимен

преди 1 месец

...ако не желае ЕС И НАТО- КОЙ ГО СПИРАнапуска и отива в БРИКС И ЕВРАЗИЯ- МИЛИОНЕРИТЕ/МИЛИАРДЕРИ В ЛОШАТА ЕВРОПА, а осталите роби- виж Индия, виж Китай и Рашистан- на там дърпат и нашите олигарси/рожби на Кремъл!

76

Анонимен

преди 1 месец

Ами, не, като не ти харесва нещо, първо дефинираш сбърканото, следващото действие е да се хванеш да го оправяш. Неработещите тактики са стоене отстрани, отказ да поправиш нещата и най-лошото празните приказки тип раздаване на акъли, каквото в момента прави Полша, а, като чета и у нас има фенове на празното акълораздаване.

75

Анонимен

преди 1 месец

В сайта смрди на леви атлантически резби та се не трае.

74

Зозо

преди 1 месец

Украйна върти окончателно крана на тръбата "Дружба". За това лае на умрело Орбанът. Ще останат без газ и петрол. Другите като правиха диверсификация, тоя се прави на велик и чака пияната армия в Киев за 3 дни. Клоун руски :))))))))))))))))))))))))))))))

73

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен.... Орбан ще управлява ЕС съвсем скоро... А хаповете пиеш ли ги редовно?

72

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ти въобще знаеш ли какво е обществена среда , знаеш ли , че човек е обществено същество и по какви причини , ако аз можех да си произвеждам и правя всичко по каква причина ми е общество и държава ?

71

Анонимен

преди 1 месец

Орбан ще управлява ЕС съвсем скоро. Сегашните леви резби в Еврокомисията изтичат в канализацията

70

Зозо

преди 1 месец

Орбан накрая ще бяга в Масква като Янукович. Само да каже, че Унгария напуска ЕС и НАТО.