47

Анонимен

преди 1 месец

тоя рязко май има нужда да му припомни някой една случка със Стойчо Стоилов :) 4 поздрава му прати от жигулката оня тогава :)

46

Анонимен

преди 1 месец

До Който - А има ли бой, ще има съд, а след съда ще има глоби и евентуално присъди... И между другото всеки си намира майстора някой ден. Или някой ще го набие, или някой ще го осъди. Теб също, ако си на този принцип.

45

Уважение да има

преди 1 месец

Ей заради такива ще гласуваю за Величие. Не искам да съм на мястото на този човек да ме псуват и заплашват.

44

Който

преди 1 месец

е взел книжка в някакви паланки и села, да не се натиска да кара в София и Пловдив. Като отнемеш предимство и не се извиниш, ще има и бой!

43

Анонимен

преди 1 месец

На видео видях малко да се псуват, но не и да се бият .. Мъчно ще стане нещо по съдебен път тук.

42

Анонимен

преди 1 месец

До 4efo - Това е властта и МВР. Те са едно и също с този човек.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Аз - Абе казваш го и звучи много хубаво и надъхващо на думи, ама реалността е малко по-различна и далеч по-брутална.

40

Емигрант

преди 1 месец

Вече на проsтите мутри в България "бизнесмен" ли им казвате ? Тотално се променяте значи, чуждиците може би са станали повече от българските думи в речникът йн "оригиналните" българи, а звуците като УАУ вероятно са топкова колкото българската псувня е "богата" ? Бизнесмен бил тоя, на стадо от гоvеда вероятно е собственик с този богат речник....???

39

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Куче, което лае,не хапе.

38

майна

преди 1 месец

Познат в пловдивските среди като Филип Плейна, носещ редовно марката. Селски тарикат с ниско образование, бушон да препира парите на държавната мафия. Даден му е бизнес в ръцете, но е страшен селянин. Обикновено е смел и подскача, защото е обграден с 4-5 човека охранители. Най-правилната реакция за вас е да го снимате и след това публикувате по сходен на този човек начин и да го съдите, поне да изкарате някой лев при късмет. Пловдив е селски град.

37

Емигрант

преди 1 месец

Вече на проsтите мутри в България "бизнесмен" ли им казвате ? Тотално се променяте значи, чуждиците може би са станали повече от българските думи в речникът йн "оригиналните" българи, а звуците като УАУ вероятно са топкова колкото българската псувня е "богата" ? Бизнесмен бил тоя, на стадо от *** вероятно е собственик с този богат речник....???

36

ГЪДЮ

преди 1 месец

Поне дребно хлиганство,бе...Пък нека си е бизнесмен...

35

Анонимен

преди 1 месец

Мутирте на Шиши вилнеят из държавата

34

Анонимен

преди 1 месец

На този селянин дпс и герб са му зад гърба и мисли, че той е шерифа, вижте *** колко съм силен. И това е защото знае, че е безнаказан, фирмата му действа напрактика безконтролно. Контрола е фиктивен, по документи. И да стане нещо, знае че няма да бъде закачан. Докато за обикновения човек е различно е се замисля. В случая е имало нещо, но в Пловдив при този трафик и тези пътни условия и тази селяния ежеминутно има такива ситуации. И ако това е нормалното поведение, то по пътищата трябва да е КА1.

33

Име

преди 1 месец

Слаба държава - маймуни по улиците! Силна държава - хора по улиците! Българите се доказахме като достатъчно умен народ по време на ковид!

32

Анонимен

преди 1 месец

Тоя нещо изпуснал козите ......

31

Анонимен

преди 1 месец

Ех, аман от селяни бе да му се не види! Българинът, от най-интелигентният в Европа, стана ужасяващо посредствен...

30

Аз

преди 1 месец

Колкото и да си нагъл и брутален, смятащ се за недосегаем и велик, колкото и да си як и ***, един ден ще отвориш вратата на някой автомобил, ще напсуваш шофьора, ще му посегнеш и в следващия момент ще седнеш на асфалта с изтрити караткотрайни спомени. Дори някой да е слаб шофьор и да провокира ситуация, е човешко същество, което има достойнство, но и юмруци. Аман от пишман шофьори и от батки по пътищата!

29

Анонимен

преди 1 месец

бизнесмен, така ли се наричат вече разни невъзпитени п p o c т a ц и!

28

IQ 3.14

преди 1 месец

До Дедо или факта че готвача ти е предобрил с пикото и тоя е с 980 кръвна захар