23

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, хахахахаахха, снайперистите от службите били чакали онзи да стреля. Държали го били на мушка през цялото време. Пазили му живота сигурно, че в САЩ все едно за полицаите има някаква цена живота на терористи насочили оръжие срещу един от най-важните и известни хора в държавата. В този сайт ли писаха как полицай застрелял чернокожа, защото държала тенджера с вряла вода?

22

HMLF

преди 1 месец

Голям некадърник!

21

Анонимен

преди 1 месец

"Аз не лъжа а предавам какво съм видял, а клипа дали лъже е друг въпрос вече." - Ти какво си видял и как си го разбрал, са съвсем различни неща. Реално, ако сме честни един с друг, а не да гледаме само да се надприказваме с глупости, може даже и стрелците да са повече, а не само един. Остава въпрос тогава кой печели от това да се крие броят им ако са повече. И най-логичното отново е Тръмп да печели най-много и всичко да е наистина режисирано в негова полза.

20

Анонимен

преди 1 месец

Това беше добре разигран театър с цел Тръмп да си вдигне рейтинга. Дори и от поведението му веднага след стрелбата прозира, че е знаел за това от по-рано.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18. Ама разбира се че някой лъже. Може би всички. Аз не лъжа а предавам какво съм видял, а клипа дали лъже е друг въпрос вече.

18

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп изведнъж става герой и бива възхваляван и част от делата падат. Много случайности станаха. Демократите искали да убият Тръмп и за това наели 20 годишен напълно некадърен стрелец с 5 диоптъра очила. Ще взема да повярвам ей...

17

Анонимен

преди 1 месец

"Стрелецът може да е мъртъв, но разследването на ФБР продължава." - Приказки на пазара. То и разследването на убийството на Кенеди продължава ... да е под кривата круша, а в същото това време руснаците проследиха извършителя на терористичния акт от тази сутрин, разкриха самоличността му - Евгений Серебряков - съобщиха на турските си колеги, че лети със самолет Москва-Бодрум и турците успешно го задържаха и тикнаха в зандана. Сикрет Сървис продължава ли да спи? Позор.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ай да гръмат и Урсула вече 5 години краде :)))

15

Анонимен

преди 1 месец

Стрелял с халосни а истинският стрелец после ранява Тръмпака в ухото, за да не го убие. Гражданите са казвали на полицията, че там има стрелец. Значи снайперистите от службите е трябвало да знаят много ясно къде има стрелец за да го неутрализират. Фактът, че не са го очистили след първия изстрел, означава, че са го оставили да се наиграе според плана. Т.е. знаели са за него.

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14. Има един клип на който са снимани "контраснайперистите". Веднага след изстрела го убиват. Тоест са го държали на мушка през цялото време.

13

Анонимен

преди 1 месец

Какво го било мотивирало, ами много просто, парите са го мотивирали. Най-логичната версия е, че Тръмповистите са го накарали да свърши тази работа. Само обаче не са му обяснили, че най-вероятно ще го очистят службите малко след това. Тръмп просто имаше нужда да грейне в светлината на жертва, за да си вдигне рейтинга.

12

Анонимен

преди 1 месец

Единият снайперист не си е покрил периметъра или нарочно или защото е някаква новобранка. Как може хора от публиката да го видят че и да сигнализират а Сикрет Сървис да не го види? И защо са го оставили да стреля 8 пъти, а не са изпратили човек да го провери какво прави там с пушка на покрива, а пък като се е прицелил защо не са го гръмнали в крака и после да го разпитат?

11

Анонимен

преди 1 месец

Джеймс Бонд пасти да яде. Крукс го надмина и задмина по ловкост и стрелба с три оръжия във всяка ръка.

10

Анонимен

преди 1 месец

За ужас на тоя и господарите му Тръмп е жив.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тия ФБР кде дремаха нали според изтекли техни документи най-голямата вътрешна заплаха са белите мъже? Да не талибаните не нелегалните не неноррмалните едофили, а белите мъже.

8

Анонимен

преди 1 месец

Да назначат само жени да пазят Кемъла, нали според неолибералите комунисти няма разлика между мъжете и жените.

7

Анонимен

преди 1 месец

А можехте да го раните в крака и да го разпитате. Но класика-убиваш го и снидетели няма.

6

Анонимен

преди 1 месец

Директорът на ФБР Кристофър Рей да обясни къде бля Сикрет Сървис? Тия армии от охранители защо получават заплати. Да отиват да копаят царевица.

5

Анонимен

преди 1 месец

От аудио записите изглежда, като да е стрелял 5 пъти. Първите 3 изстрела не са от него

4

Анонимен

преди 1 месец

8 ли 9 ли синжира си иде козата е нема. Има си хора които се занимават с изследване на звуците от клиповете и по тях определят колко пъти е стреляно а директоря на ЦРУ-то и разследващите знаят само приблизително въпреки камерите. Обаче твърдо са убедени, че там е фърчал дрон. За кво е фърчал не казват.