16

До Наблюдател

преди 1 месец

Наблюдател си, а не разбирач. В случая нарушението на Конституцията е на Главчунов - той няма никакво право да назначава посланици. Това е единствено правомощие на президента. Но тия посолствени поDлоги нито четат закони, нито ги прилагат. Каквото им се спусне от посолството - това хортуват и това правят.

15

Анонимен

преди 1 месец

Липсата на държавност е факт. Контрабандист и двоен агент с досие във всяка служба, като Бойко Борисов, още е на свобода, при положение че от два месеца му се пази килията в Румъния.

14

Факт

преди 1 месец

Изпращането на абсолютно празни крат*уни за посланици във важни страни създава само проблеми!Има ярки примери като Ленче-кремче в САЩ и Надето в Турция.

13

Анонимен

преди 1 месец

Президента не е виновен,че си позволи да каже истината!-:)

12

Анонимен

преди 1 месец

казусът ненчев доказва какво е управлението на борисов, защото със своите действия главчев показва че не прави нищо без да е наредено или одобрено от борисов, нещо повече борисов веднага се спусна да защитава ненчев което потвърждава, че това е негово предложение, дори не се старае да се прикрие

11

Анонимен

преди 1 месец

Някакви си случайни хора, без необходимите квалификации, докопали се политически до високи министерски постове, се правят на интересни и не зачитат никаква държавност. Безпардонното назначаване на посланици, които дори не са дипломати, заобикаляйки президентската институция , е грубо нарушаване имиджа на държавата.

10

Напротив

преди 1 месец

Изпращането на един провален министър, нанесъл сериозни вреди на отбраната на страната като неин представител, определено сочи липса на държавност.

9

Анонимен

преди 1 месец

"Казусът" показва основно липса на правна грамотност и наличие, за сметка на това, на наглост в особено големи размери. Кой назначава посланиците у нас? Това е правомощие само и единствено на президента, поне според КРБ. Според личните щения на неграмотните това може да прави и редови счетоводител, но според правото това не е така.

8

анонимен

преди 1 месец

Наглостта е приоритет на селяните от ГЕРП,и това личи от изказването на селския водач наречен БУДА,че това лице е бил "мой" министър,в фюрерски стил

7

Наблюдател

преди 1 месец

Имаме две паралелни държави, една на Радев и корумпираните копейки, и друга на европейска и натовска България.

6

Анонимен

преди 1 месец

Държавата ни заприлича на свинарник,в който спокойно си живеят няколко нереза.

5

Анонимен

преди 1 месец

Цинично е такива неуки хора да са начело на държавата. Това неизбрано от никого нищо откога е станало президент, че да назначава посланици?

4

кратка справка

преди 1 месец

Бегъл поглед към биографията на Ненчев в итернет ни осведомява, че гослодинът има записано при "идеологоя" аграризъм. Какво е това, интересно? Това е убеждения, че селското население превъзхожда градското, че собствеността трябва да бъде преимуществено в дребни проиводители, ...против капитализма, пацифизъм, т.е. против всякакви войни..... Всъщност що за стока е издигнал се по линия защита на Никола Петков и земеделците военен министър при ББ????

3

Анонимен

преди 1 месец

Не стига, че неграмотниците от ПП ДБ ГРОБ СДС се изгавриха с държавата и конституцията, като приеха най-некадърните промени, откакто тя е налице, ами и директно я нарушават. Сега това същество от снимката като президент ли се изживява, че отнема правомощия, които принадлежат изцяло на президента по чл. 98, т.6 от КРДБ - назначаване на посланици?! Кога е станало президент? Провъзгласило ли се е за такъв? Преврат ли са направили?

2

Хора

преди 1 месец

Не може ционитска НПО да определя посланици,и сега когато Радев отказа да го нападат с лъжи в продажни медии.

1

Анонимен

преди 1 месец

Хибридният евроатлантически съвет и неговите спящи клетки продължават с подривната антибългарска дейност, целяща да да саборитра и дестабилизира България.