36

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

35

FMC

преди 1 месец

Бас ловя, че тоя кораб е български.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Референдумите не са за глупави хора. В България например референдума ще доведе само до по-лошо, съдейки за интелекта на българина по твоя интелект.

33

Тик Ток

преди 1 месец

Много ясно , Русия го каза - НАТО има в пъти по-голям бюджет и силите са несъизмерими.При пряк конфликт няма вече да се води конвенционална война , а ще полетят стратегическите ракети ...след което ще оцелеят само управлявашите на Запад и в Русия в бункерите си.Останалите отиват на оня свят ..

32

Христо Христов

преди 1 месец

Поредната стария, която изтъква, че референдумите са незаконни според демократичните 20% от света.

31

Анонимен

преди 1 месец

Пратката на президента Радев за спасяването на любимата му Русия е изгоряла. За да си отмъсти на украинците тов. Радев се противопостави на назначението на Ненчев за посланик в Киев.

30

Мда

преди 1 месец

500 000 утилизирани украинци на фронта , 12 милиона в чужбина ....браво Зеленски , това и африкански диктатори в Руанда или Судан не са постигнали

29

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНапротив воюва си, макар и неявно. Ако стане явно ще е ядрена война. Ти това ли искаш??? Да не би случайно да имаш бомбоубежище дълбоко под земята в което да се скриеш??

28

Анонимен

преди 1 месец

Това сега ли се е случило защото кораба е пристигнал в пристанище Кавказ на 28,05,2024.и оттдавна е разтоварил товара си.

27

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТова трябваше отдавна да го нарпавят и войата щеше да е свършила вече! Е трябва и ЖП линиите към съседните държави да се разрушат.

26

Кубрик

преди 1 месец

Родени нацисти и подкрепяни от урсули и другите фашистки партии,само това могат, ракетите по торговските центрове,плажовете, селата със пенсионери.

25

Любопитен

преди 1 месец

Потънала ли е гемията?

24

Анонимен

преди 1 месец

Абе копейкаджии маломозъчни. Набийте си го в главите! НАТО в момента не воюва с фашистка русия! Ако това стане - край с русия!

23

Владимир

преди 1 месец

Давай Вова ...Kill Em All ! И последният слуга на Зеленски трябва да стане тор за червеите !

22

Българин

преди 1 месец

Земята и морето ще горят под нозете на окупаторите! СЛАВА НА УКРАЙНА - БРАТЯ!

21

Мда

преди 1 месец

Наследниците на същите изверги избиваха и руснаците в Донбас в продължение на близо 8 години , Путин реши да избие киевската нацистка гад ..Господ здраве да му дава да отърве Европа от украинската чyма !

20

Анонимен

преди 1 месец

Търговски ферибот. НАТО се подготвя за война в Черно Море. Съответно отговорът ще бъде да спрат с дронове целия трафик на стоки и зърно за Украйна.

19

Анонимен

преди 1 месец

Войната на свободният свят срещу обединените диктатури трябваше да се случи, за да заживеем по добре, и ще завърши с крах на диктатурите! СЛАВА УКРАИНЕ!

18

Мда

преди 1 месец

Миналата година говорител на полското външно министерство заяви, че Украйна не разбира напълно важността на въпроса за поляците и президентът Володимир Зеленски трябва да поеме "повече отговорност.Украинският посланик в Полша Васил Зварич нарече "опитите да се наложи" какво трябва да правят украинците по отношение на общото им минало като неприемливи.

17

Мда

преди 1 месец

От началото на 1943 г. украинските националисти извършват убийства и прогонват поляци от домовете им във Волиния и Източна Галиция. Кулминацията на събитията от 1943 г., които се наричат ​​Волинското клане, се счита за 11 юли - на този ден националистите атакуват около 150 села едновременно. Полските историци определят тази трагедия като геноцид и етническо прочистване.