46

Анонимен

преди 1 месец

Тромпета се застреля сам.

45

Анонимен

преди 1 месец

По долна и мръснаПумия няма в целия свят колкото се пише в България .Всички драсканици идват от САЩ каро ни мислят за украинци

44

Анонимен

преди 1 месец

Руските традиционни ценности и национална идентичност. Пълна лудница също като българските традиционни ценности и национална идентичност. Нема такива. Простолюдие и алкохолизъм

43

КокоБийч/СаутБийч

преди 1 месец

В Терорусия сега е паника. Викат си: Трумпутин ще загуби срещу Харис! А Владолф седи и си мисли: май ще трябва да се изтеглим от Украйна..Байдън направи най-правилното нещо! Само голям патриот може да се откаже и да признае, че вече тялото и ума му започват да не го слушат! Но сърцето си му е същото! Той се притеснява за Америка и за бъдещето ни! И затова и дава път на Камала! Гордеем се с Теб, мистър Президент! А сега Трумпутин се е изпуснал в гащите, защото септември на дебата е в гъ3ъ!

42

Анонимен

преди 1 месец

"Кой, ако не Байдън и неговите кохорти, е оформил със собствените си ръце образа на дявола Тръмп в продължение на няколко години. Всеки либерален телевизионен канал говори за него като за абсолютното зло за Америка" - да приомним само как един страхливец предаде властта на 21ви януари като избяга от белият дом. И как в продължение на колко години та дори и сега пропагандира без доказателства че изборите били фалшиви при положение че той изпрати фалшиви избиратели и т.н После Джо бил виновен?

41

До Тръмп

преди 1 месец

Той нямаше и продължава да няма нито топки нито акъл - как искаш да започне война?

40

Българин

преди 1 месец

Не знам за каква пропаганда говорите в случая. Но вашата дето ни я бълвате постоянно вече става смешна.

39

Анонимен

преди 1 месец

На интервютата Харари беше най-разочарован,че Тръмп не си е заминал и така по-трудно ще въведат новия световен диктат.Той пускаше изкуствен интелект по социалните мрежи да настройва хората един срещу друг.Харари да си направи харакири!

38

Анонимен

преди 1 месец

симонян е права

37

Анонимен

преди 1 месец

Права е Маргарита, но пилешките мозъчета няма да го осъзнаят.

36

Информационна война

преди 1 месец

Срещу Русия.

35

Тръмп

преди 1 месец

Е спасението. Единствено при неговия мандат не е започвана война по света, тва не се харесва на някой

34

Анонимен

преди 1 месец

Ако имаш сили да дочетеш тази безсмислица ще заключиш, че не е имало никакво покушение с/у Тръмп. Да им се чудиш на многословното плиткоумие.

33

Нео

преди 1 месец

Голям буламач за ***!

32

да

преди 1 месец

да не забравяме че украинската мафия е най-силна в европа, италианската ряпа да яде!

31

Анонимен

преди 1 месец

След първото изречение разбираш, че няма смисъл да се чете подобна простотия.

30

Анонимен

преди 1 месец

Конспирации няма има факти, видео документирани и преди и по време на покушението някой е гледал филма на РЕН тв все пак "Пуля для Трампа"

29

Анонимен

преди 1 месец

Който е списвал този пacквил трябва да си пие хапчетата без пропуски.

28

Американ

преди 1 месец

Какво нахалство - приписваме на Русия това което става у нас, или "присмял се хърбел на щърбел" както казва народът.

27

Ехооо

преди 1 месец

Вие нормални ли сте?!? Или сте убедени, че не ви чете никой глупостите, дивотиите и поръчковите съобщения? Може ли под това заглавие да изтипосате една кошница опорки за РФ и политическите и (за)мисли??? Къде е опита за убийството, къде е Украйна, къде е дълбоката държава, къде сте вие? Размисли и съждения за руски служби и или може би внушения от утрешния ден... Смешни сте