10

Анонимен

преди 1 месец

Точно и ясно,който разбрал.Турците идват с техника за гасене на горски пожар,каквото ние нямаме.Имат горска пожарна служба,каквото нямаме ,имат специалисти по горски пожари.В Южна Турция е горещо и възникват пожари,но такива в този мащаб у нас не е имало в.А къде е превенцията ?По ТВ търсят политически мотив,но не инструктират хората.Един запалил с бензин печка с дърва и къщата му изгоря,друг запалил гуми в двора и изгоряха 12 къщи,в гората извън населено място как става без човешка намеса.

9

Анонимен

преди 1 месец

До 1 Що бе пърдел? Ако бяхме извън ЕС и НАТО повепе тегника и хора ли щяхме да имаме?

8

Анонимен

преди 1 месец

За в момента няма свестен, съвестен и почтен български политик в политиката на държавата ! Трябва тотална смяна на всичко което е било замесено в тази червена политическа 35-годишна измамница наречена ПОЛИТИКА ! Как не разбрахме, че това ДС/БКП ни превърна в едни послушни търпеливи *** ? Няма да гласувам повече докато не прочета нови имена от младо поколение, повече от това не може да потънем, ние пробихме дъното....

7

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли, пожарникаря беше в щаба за борба с фалшивия вирус. Що шаран се възра на това представление, не е за вярване.

6

Колю бутилката

преди 1 месец

пак ръси умнотии. За него колегите му говореха - при напечено положение дай му стая в хотел добре заредена с уиски и му гледай изявленията. Той от години не ходи на терен. Там е само когато са и работодателите му.

5

Анонимен

преди 1 месец

Важното е да продължавате да наливате милиарди в бездънната украинска каца, вместо да купувате техника.

4

Абе нали уж

преди 1 месец

Турция била изпратила 20-30 пожарни с екипажи, какво стана с тях никой нито пише, нито казва нещо, само в медиите на ДПС ли знаят за тези "помагачи" ? Аз си мисля, че огънят е дело на дървената мафия която пък е свързана с износът на дървесина за Турция ! Има ли смели полицаите разследват в тази посока ?

3

Анонимен

преди 1 месец

Идея: Да намалим броя депутати-хрантутници от 240 на 200 и със заплатите им по 8000 лв равняващи се на 320,000лв на месец да наемем 100 пожарникаря и да вдигнем с по няколко стотин лева заплатата на останалите. ;) Тая *** политическа още малко ще обвини нас за липсата на пожарникари. Тяхната семка мърлява долнопробна...

2

Анонимен

преди 1 месец

Малко ли ромеи хрантути държавата над милион и половина да ги събира да гасят не само да палят

1

аха

преди 1 месец

А къде са ни хората и техниката? Нали поне от 20 години просперираме неудържимо, като членове на НАТО, а после и на ЕС? Къде са ни хората и техниката, бе, цръвули!?