37

Колко далече

преди 1 месец

Е от здравото мислене да се разбере, че атентата срещу Тръмп е една перфектно сглобена инсинуация в стил КГБ. Дори и с цената на други човешки животи. Но какво им пука на Тръмп, Путин и парите им, когато на тази възраст трябва да задоволяват болните си амбиции за власт. Знаете ли колко е сложен един проверен микрозаряд задействан дистанционно? Защо на мястото на стрелеца нямаше хора на Сократ сървис. И в тая тълпа около кандидата падна само един при толкова изстрели?

36

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е олицетворение на масовия "бял" Американец -само разликата в мащабите и щетите които ще нанесе в световен мащаб - необразован расист ,***,алчен, комплексиран нарцис ,финансов и данъчен мошеник с огромно его с мания за величие и редица психични отклонения и възрастови проблеми - и много много отмъстителен..Ще прецака много от другите цветни"американци" емигранти и техните семейства ,бизнеси и начин на съществуване - реално те са мнозинство и ако масово гласуват ще отърват света и Америка

35

Фитока

преди 1 месец

Авторът мечтае за мигранти е дома си всяка вечер мачкайки чаршафите.

34

kir40

преди 1 месец

Щото е ***.

33

Анонимен

преди 1 месец

Аз не му хващам смисълът на Байдън много. Например когато искаше да изрива от власт путин след това трябваше неговите съветници да обясняват как не бил искал да го каже.

32

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност персонажът изигран от Антъни Хопкинс беше велик. Ханибал Лектър действително беше по своему добър.Ядеше само лоши хора и хора които считаше за покварени.Дори помогна за залавянето на истинският извратеняк.

31

Анонимен

преди 1 месец

Това може да го напише само робот, превеждащ статии от третокласни източници. Тръмп е доста последователен, отговорен, прям. А речите му са импровизирани, но не и неразбираеми. Направо не знам дали сме гледали същия филм, както се казва.

30

Чожденец в Германия

преди 1 месец

В Германия един немец ме пита колко вземат нашите пенсионери и аз му отговорих - около 150 , а той ми вика - е добре е 150 на ден е нормална пенсия.

29

Анонимен_777

преди 1 месец

Ей така просто, за да дразни и *** 'демократите' и нахалните ***..

28

баба мара

преди 1 месец

защото е откачен това са гмо мозъци няма да спре никакви воини защо искаувеличение на военните разходи на страните от нато уж да ни пази от когоза мен убии-ците са сащ те са злото на света

27

Анонимен

преди 1 месец

Ми защото е ненормален и неадекватен!Байдън е класи над него.

26

Grammarnazzzi

преди 1 месец

Обсебен ОТ, а не обсебен СЪС

25

61

преди 1 месец

"Да се ​​опитваш да разбереш какво казва Тръмп и да следваш хода на мислите му " ... Аз усилено се опитах да разбера какви ги плещи аФтора на тази недомислица и да следвам хода на мислите му. После разбрах че нема смисъл и се отказах.

24

Анонимен

преди 1 месец

От къде и защо по дяволите преписвате и пускате подобна боза?

23

БС

преди 1 месец

О, боже какви глупости пишете! За това няма нито един Българин с Нобелова награда за литература.

22

мдаа

преди 1 месец

Ако Ханибал трябваше да вечеря с Байдън, май щеше да остане гладен.

21

До 25

преди 1 месец

И двамата.Такива като Путин и Тръмп се раждат един път на хиляда години.

20

До 24

преди 1 месец

Сега не разбрах-Тръмп ли да следваме, или Путин..... Кой от двамата е Ханибал?

19

Анонимен

преди 1 месец

Не се опитвайте да анализирате Тръмп, следвайте го.Преди 110 години никой не е разбирал Айнщайн, днес половината училища в света са кръстени на него.

18

Анонимен

преди 1 месец

Мен щеше да ме е срам Байдън да ми е президент и цял свят да ни се смее. За последно се чувствах така когато Роската беше президент.