15

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин министер на лудите :)))

14

Анонимен

преди 1 месец

Такива копейки нямат място в българският парламент поредните нищоправещи на държавната трапеза

13

Анонимен

преди 1 месец

Ами нали не искахте да ги подкрепяте? Сега пак ревете, ама ГЕРБ и Пеевски се връщат. Още имате бърз шанс да съставите правителство с 3-ти мандат за да няма после.. ама.. ама.. "оправдания"!

12

Анонимен

преди 1 месец

Коцето не е патерица а е *** на Борисов и Пеевски

11

Анонимен

преди 1 месец

Казва много истини и затова е неудобен. Воят срещу него не спира, интересно защо. А Възраждане никога не са били във властта, което не може да се каже за другите партии в парламента.

10

Public enemies

преди 1 месец

ГЕРБ ПП и това което остана от ДПС, да се пробват нов панаир ама се съмнявам че ще изкара повече и от предния, сериозно по темата безмислените непрестанни избори трябва да бъдат прекратени и безмисленото харчене на държавни пари за тях, за това е необходима избирателна активност над 50%.

9

Анонимен

преди 1 месец

КОПЕЙКАТА Е ВОЛЕН А ВОЛЕН КЪДЕ Е ЛЪЖЕШЕ НАИВНИЦИТЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ

8

Брейй

преди 1 месец

Преизбраха оная гинеколжка и гледам тука се напълни с "евро-атлантици", кой от кой по-най..! Айде вижте барем у Хърватска, какво стана след като приеха еврото! Рефердум трябва а не Шиши да ми казва!!

7

ПЕРАТ ПУТИН

преди 1 месец

ОРБАН, ФИЦО И КОСТАДИНОВ....

6

анонимен

преди 1 месец

Аз разбирам, че конкуренцията в политиката подбужда към определени приказки, но Костадинов създава напрежение с тия приказки. ПП-ДБ, ако искат, десет шанса още да дадат на Борисов и Пеевски, това, което ще се случи е, че и те ще потънат с тях, в преносен смисъл. Борисов и Пеевски са компрометирани и това ще стане с всеки, който се върти около тях. Всички, управлявали с тях са в небитието. На Пеевски Доган няма да му даде втори шанс, което значи, че няма как ПП-ДБ да го направят.

5

НАТЯГА СЕ НА ПУТИН..

преди 1 месец

РУСОФИЛИТЕ НЕ ИСКАТ ЕВРОПА,.... ИСКАТ ИСЛЯМСКА ЕВРАЗИЯ....

4

Анонимен

преди 1 месец

Пишман войвода, пишман политик, пишман патриот, пишман русофил... Ваксиниран измамник с еврова сметка, па вие му вервайте на този.

3

Ха-ха

преди 1 месец

Копейката се светнал :) ПП-ДБ няма да ги има, ако ги няма ББ и Пеевски

2

Когнитивното

преди 1 месец

Състояние на тоя шебек е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано, как глупавите са твърде глупави,за да осъзнаят, че са глупави.

1

Анонимен

преди 1 месец

този е психично болен, като ще бори корупцията да върне къщата във Варна, закупена с пари на данъкоплатците, на държавата и тогава ще повярвам, че иска да се бори с корупцията, иначе като Лойко, Кокорчо, Лорер, жиЛена и т.н.