78

цървул

преди 1 месец

Бягат защото искат да плащат по 1200-1300 лева заплати. Сърбите явно са по- гладни, перспективата за ЕС при тях е мъглява съответно могат да плащат колкото си искат и да доят сърбите до дупка.Малко обаче ме съмнява тия да се оставят да се е*ават с тях.

77

До Българин

преди 1 месец

Ти защо не направиш завод? Или си направил?

76

Анонимен

преди 1 месец

Леони фалира супер........ - Елкабел Бургас да прави кабели по-ефтино :)))

75

Про100 Кирчо

преди 1 месец

Ние от Промяната ще им изчегъркаме цялата система. Ще ми отварят предприятия. Скоро и магистралите ще затворим, и метрото и на всички санирани блокове ще им свалим санировката. Така работим ние!!!

74

Политик да си!

преди 1 месец

.. Основна причина за прекратяване на дейността е твърде високата инфлация и "липса на дългосрочна стратегически и финансово устойчива перспектива... *Взимайте си заплатите Д.......и ... народа да му мисли ... нали няма инфлация и всичко е нормално!!!

73

Анонимен

преди 1 месец

еврото се задава на хоризонта, всеки взе да бяга, а и не само тези, ореди 2 месеца вилям хил остави без работа 400 души и отиде в Румъния......

72

Българин

преди 1 месец

Така се получава когато си зависим. Ако чуждите предприятия затворят, държавата ни ще изчезне.

71

Анонимен

преди 1 месец

Около Плевен има много пасища!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Да дойдат в софия. Инвеститорите ще им дадат жилища под наем

69

Анонимен

преди 2 месеца

Нали не искате чужд слугинаж? Ето - тръгват си. Честито на всички освободили се от слугинажа. И сега?

68

Анонимен

преди 2 месеца

И в момента единия ни реактор работи за да задоволява нуждите на Украйна с ток и изнасяме за да не останат на тъмно, като включват и Водно електрическите централи въпреки липсата на вода и скоро и без вода ще останем.

67

Анонимен

преди 2 месеца

А не бе , той Асен Василев си мисли, че като административно вдигне заплатите на калинките и частните инвеститори няма да си бият камшика. В същото време заради зелените им сделки цената на газ и ток в небето. Вчера гледам, че в най големия пик изнасяме ток за Румъния и от там за Украйна, а в България цената му тройна за бизнеса.

66

Иван

преди 2 месеца

Хората трябва да разберат, че цял живот трябва да се учиш и преквалифицираш. Не може вечно да си бачкотещ бачкер в завода.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Продължаваме Промяната 62% спад на чуждите инвестиции по времето на кабинета Денков. Всичко се изнася

64

до 23

преди 2 месеца

не само това и Нестеле си затвориха заводите в България и отвориха в Сърбия. четете опаковките много от храните ни вече се произвеждат в сръбски заводи.Наскоро ми попадна в една закусвалня Кока колата произведена в Сърбия(капачката не беше закачена за бутилката и затова погледнах)

63

Краси Петрофф

преди 2 месеца

Бяга, защото в Сърбия може да внася всичко от Русия и Китай, а в България - не може, заради санкциите. Е това докара оная *** вра урсула и демократите в ЕС - гледайте и се учете пишман демократчена долни!

62

61

преди 2 месеца

Дедо ни го е обяснил ясно, кратко и верно както нито политик, нито икономист ще го каже. Евтини части от Китай и евтина енергия от Русия. Въпросчето тук е как тази фирма заобикаля санкциите и митата за внос от държава, която не е член на ЕС. Имаше там една поговорка за боговете и биковете....

61

До 66

преди 2 месеца

Има статистика, можеш да погледнеш.

60

До пфф

преди 2 месеца

Не е ли четири пъти по-ниска? Или осем?

59

Наблюдател

преди 2 месеца

Корупция и рекет ,само това има в България.Нормалмите хора бягат в нормални държави !