109

Анонимен

преди 2 месеца

Много ме кефи *** и компания като превеждат чужди статии с имперски единици. Нелчо, кой тук разбира от мили и инчове бе? Но най ме кефи, воят на копейките под всяка статия. :)

108

Дааа

преди 2 месеца

Самолета беше умишлено свален от украинците. Буча е постановка за ***, създадено от МИ5. Болницата в Киев е ударена умишлено не неволно от украинска ракета. Тази държава няма право да съществува.

107

Ursul

преди 2 месеца

Урсула е избира САЩ а не Европа, Европа е робиня на САЩ и Англия. Англия напусна ЕУ за да не носи негативите от собствената си дейност в Европа. Другото е Ала/бала за глупаците

106

Анонимен

преди 2 месеца

днес избират Урсула отново. Ако я изберат това ще е бедствие за Европа и света. Тя не знае какво прави тая.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Европа ако беше реагирала когато русия нападна Грузия нямаше да има тази война.

104

Нане Вуте

преди 2 месеца

Ей , това лъжата за нищо я немате джендърни подмазвачи!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Егати пропагандната тъъъпотия: "10 години след свалянето на MH17: Ако Европа беше реагирала, можеше и да няма война в Украйна. Това беше първото предупреждение на Путин, твърдят командири". В тоя бълвоч не дават отговор защо украинските диспечери насочват пътнически самолет в зона на военни действия? Също така, защо локационните данни за района в деня на свалянето бяха скрити от украинците и са тайна до днес. Защо украинския пилот, стрелял по самолета изчезна безследно? Прикриват замазват лъжат!

102

Анонимен

преди 2 месеца

Джендърите още не проумяват, че от тях вече нищо не зависи и не може да си разиграват свободно повече коня. Това време отдавна мина.

101

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 139/ За Путин е ясно, а тия за Югославия, Ирак, Сирия, Либия, Афганистан, Газа...кога? Или те са богоизбрани.

100

Йордан

преди 2 месеца

Първо, Европа никога не реагира, в Европейския съвет е пълно с хомосексуалисти, плъзгави хора, които обичат парите и не носят никаква отговорност.Второ, самолета го свалиха Украинските войски, стига с опорки и лъжи вече.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не беше организирала преврата и майдана през 2014 г, както и изтреблението на Донбас в продължение на 10 години, нищо нямаше да се случи. Сега това, което ще се случи е изчезването на територията й, по-малко, но всеки ден....

98

02.05.2014 г.

преди 2 месеца

Смешни.ци, не забравяйте, че към 2014 г. 15 милиона украински граждани са с руско самосъзнание. Сега много от тях имат руско гражданство, други са избягали в трети държави, за да не участват в организираната от ЦРУ касапница, а трети участват в партизанското движение. Всичко започна с организирания от ЦРУ преврат, а връщане назад нямаше след Одеското клане на 02.05.2014 г.

97

Симо

преди 2 месеца

Нелче, я те хвалим, че лъжеш повече от Гьобелс и радио Москва започва да звучи правдоподобно пред твое творение, ти ме триеш!?

96

да

преди 2 месеца

извъртат нещата както им е изгодно....сигурно руснаците сами си гръмнаха тръбите на северен поток, вместо да завъртят кранчето! брей, тия руснаци, големи терористи били бе!

95

Еврогейец

преди 2 месеца

Каква руска инвазия през 2008г. в Грузия, тогава грузинската армия влезе сватбариски в Северна Осетия,руснаците ги разбиха за 3 дена и влязоха после в Грузия.

94

Анонимен

преди 2 месеца

НEЛN дано поне си захлебила добри хонорари покрай ковид-а и войната н Окрайна. Такива, като теб се навъртат около мър шата ....

93

Анонимен

преди 2 месеца

Европа трябваше да реагира още когата юсченко даде през 2010 званието грой на украйна на степан бандера а след прврата трябваше да ги подложи на санкции

92

Анонимен

преди 2 месеца

ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДА !

91

Анонимен

преди 2 месеца

Продължавайте да подкрепате бандеровците и може да видите изгрева по никое време

90

Точно!

преди 2 месеца

Абе така и не поеха някои хора, че тоя самолет бе с цветовете на руското знаме и на президентския самолет на Путин, който по същото време се връщаше от Западна Европа. Само че полетът му бе съвсем малко по-късно. Значи...и едно дете, връзвайки две и две вижда, че това е четири, а не три. Само евроатлантическата пасмина така и не го видя. Това си бе опит за сваляне на президе тския самолет на Путин! Тия дни украинците признаха, че са правили много опити за атентати срещу Путин. Ето ви един!