131

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби - Те, ако успеят от зелника да се отърват, ще могат и от други такива. Или поне да не ги допускат до властта. Иначе, ясно е, че предателите край нямат, раждат се тия гадове, пък и като има кой да им плаща, не ги интересува народа им.

130

SS

преди 2 месеца

До Боби131 . По същата логика,кой ще иде да се бие и умира на предна линия ?. Всеки ще се пише хомо,религиозен,и пацифист.

129

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 130 ЗЕЛЕнски за съжаление е МАРИОНЕТКА/АКТьОР. И да го гръмнат все тая ще се намери поредния кървав пастор като Турчинов който да продължи делото му - Да се воюва до полседния нормален Украинец...

128

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 125 - Прави каквото правиш, но гледай да оцелееш. Никой не заслужава да умира, освен тези, дето евентуално биха ни го причинили в България. Да се надяваме, все пак че, ако не разум, поне малко страх имат.

127

Боби

преди 2 месеца

До SS Нали сме ГЛОБАЛИСТИ, ДЕМОКРАТИ и т.н. Трябва да има метод за да се откажеш от гражданство или да се обяви че по религиозни или други подбуди не искаш да носиш оръжие - тоест да те пратят в тила да ремонтираш техника ако можеш или да копаеш окопи ако за друго не ставаш но поне е много вероятно да останеш жив.

126

Анонимен

преди 2 месеца

Не им стига, дето руснаците ги избиват, ами и сами се избиват. Вместо няколко да гръмнат оная зелка и да миряса светът.

125

Боби

преди 2 месеца

Нещо което не показват по нашите медии... Разбира се защо... През ноща се палят коли на военкоматите в Украйна! Хора се движат на тумби и ако видят служители на военкоматите налитат на бой. И това става пред очите на полицията която неохотно се опитва да поддържа военните. Поне една сграда на военкомат в Одеса е била подпалена.

124

SS

преди 2 месеца

Така е. Който бяга от военна служба ? И какво се учудвате? Ако тук стане нещо ,мислите ли ,че ще е по различно?

123

Кауня от Аскию

преди 2 месеца

Свободна и демократична Украйна за 2г. е на път да задмине комунистическа България, която за 45г. спря 176 нарушителя на границата с куршум в гърба.Уникално!

122

До 124

преди 2 месеца

А украинци ли дойдоха като си се молил ,че нещо не те разбирам

121

Анонимен

преди 2 месеца

Ако НАТистите доведат тази зверщина и в България, че ще загина-ще загина, но няма да бъда убит от техен ***. Така и така ще се убива и ще се мре, но няма НАтист да ми сочи кого да убивам! Ще вдигна във въздуха няколко НАТиски къщи и ще се самоубия! Поне да умра свободен, а и да накажа тези, които ме осъдиха на смърт.

120

до122

преди 2 месеца

Аз пък вчера се молех, българи доброволци да ни помогнат с гасенето на пожарите. Никви ви нямаше обаче.

119

Пишете

преди 2 месеца

Все едно това е новина. А това е ежедневие от две години насам.

118

До 120

преди 2 месеца

Ами ти си ми дошъл в страната да ми ревеш и просиш тук бе ,а не аз в Украйна и като не те искат хората,кво още се буташ престоя тук не е задължителен

117

До 118

преди 2 месеца

Ама това твоето АКО цапа и морише бе и България не е Украйна и изобщо не може да правиш такива сравнения.Те като си имат проблеми с Русия,а и да били в в СССР да си се оправят това не са проблеми на целия свят,още повече,че и те самите са си създали проблемите

116

Путиносмук

преди 2 месеца

До 119 Ми като не те интересуват украинците защо 3 години не се наревахте, че не се предавали? Ходи си гледай живота. За теб отражение няма. А руснаците, какво те интересуват? Най-тъжното е, че сигурно не ви и плащат да го лигавите на путин по цял ден.

115

До 117

преди 2 месеца

И, какво да го интересува нормалния българин наглите украинци.Видяхме ги що за стока са по морето,айде няма нужда да заминат всички с тяхната простотия

114

113

преди 2 месеца

До 115. Да днес.БГ е. Не е спутник или ТАС. Аз работа в Украйна нямам. Ако някой нападне България ще реагирам точно като украинците обаче, а няма като вас да рева от първата секунда, че трябвало да се предавам. 3 години да скимтя, че тоя дето се ОТБРАНЯВА бил военнолюбец и искал война щом не се предава. Така че може би ти нямаш място в България пъзльо? Трябва на бог да благодариш за това НАТО, защото заради него няма да ти се налага да стоиш в един окоп с мен.

113

до113

преди 2 месеца

В категория България има достатъчно новини касаещи всеки един от нас. Те обаче не са популярни, събират най много до 50 коментара. Долуописаният от Вас типаж е естествено, много компетентен по въпроси свързани с външната политика. Какво става в непосредствена близост до него самият , не го интересува и му липсват идеи поне един коментар да напише. Патриоти .

112

До 114

преди 2 месеца

Това твоето АКО , само цапа и мирише