72

Американофилите,

преди 2 месеца

сега пак се чудят как да вкарат името на Путин в каубойската корида...

71

Анонимен

преди 2 месеца

Защо стрелеца не е заловен ами убит на мига. Няма да може да назове поръчителите си. Но то не е много трудно да се досетим.

70

ФАКТ

преди 2 месеца

ТЪПУТИНИСТИТЕ СА ВРЕДНИ И ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕПАТ ЗА ДА СА ПОЛЕЗНИ КАТО ТОР ЗА ЗЕМЯТА

69

Анонимен

преди 2 месеца

За наивните разбирачи майстори-атентатори- на всички такива изяви има задължителен протокол за лична безопасност, включващ носенето на бронежилетка. Така че друга зона за поражение няма. Единствено главата. А пастата за инфаркт- дават им я в лъжичка!? Някой гледа многонфилми. Защо пък да не използват ледени куршуми? Не оставят никаква следа.

68

видно е

преди 2 месеца

По коментари и масмедии, че хората да полудели до един. Няма спасение за чумата наречена човечество. Унищожението е единственото решение за глупавата ни цивилизация.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Фицо, Тръмп, след тях идва ред на Вики Орбан! Иначе няма как да го спрат. Този път обаче не трябва да се допуска провал. Иначе някой може да изтърве някоя информацийка- поръчители, финансови бонуси...

66

ФАКТ

преди 2 месеца

НАТОПИХА ПОЛУСЛЕПИЯ ДЕТО СА ГО УТРЕПАЛИ ПРЕДНИЯ ДЕН И МУ ТУРИХА ЕДНА ПУШКА ДО НЕГО ДА СЕ ЛЪЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е СТРЕЛЕЦА! ТОТАЛНА ИНСЦЕНИРОВКА!

65

Анонимен

преди 2 месеца

До Интересно СТРЕЛБАТА ПО ГЛАВАТА ИЗДАВА,ЧЕ НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ!Професионалистите стрелят в тялото!Куршумите им са намазани с паста за инфаркт!Измъкване няма!

64

Анонимен

преди 2 месеца

За всички атентати е виновен Путин! Който възрази е русофил!

63

Анонимен

преди 2 месеца

Всички атентати в САЩ дело на руски агенти или русофили. Включително и гафа на Байдън преди няколко дни. Оказа се, че е бил тровен с еуска отрова, но не Новичок,а... Старичок!!!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Първо Фицо, а сега и Тръмп. Евроатлантиците преминаха към тероризъм.

61

жалко

преди 2 месеца

За живота на младото момче. Това просто е резултат от сеенето на омраза от политици в целият свят. Дезориентацията на младите хора е голяма, просто защото по политическите подиуми популисти ги блъскат от едната крайност в другата. Аз съм против всяка проява на екстремизъм. Лява, дясна, религиозна, откровено ***..

60

Интересно

преди 2 месеца

На едно място казват, че стрелецът е бил на около 130 ярда, на друго място казват, че са били 200-300 ярда. Която и версия да е вярна, учудващо е как от толкова малка дистанция стрелецът е пропуснал фатално попадение.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Кофти ден за демонократите, Тръмп се размина буквално на косъм. Привържениците на Байдън стават все по-отчаяни.

58

до 45

преди 2 месеца

До Анонимен,много си зле ако мислиш,че тръпм иска да промени нещо в полза на населението,той защитава само и единствено интересите на богатите,но понеже и вие сте от тях,затова го харесвате

57

чак пък

преди 2 месеца

да е ранен,просто една драскотина,женчо,но иначе е женомразец,ци рка джия,нали толкова много защитаваше носенето на оръжие,ами нека опита от собственото си лекарство,какво толкова

56

хах

преди 2 месеца

Ами вие сте си бандитчета от едно време, ве американски момченца! Това са вашите "ценности"! Джон Кенеди така, Робърт Кенеди и Мартин Лутър Кинг така, Абрахам Линкълн така, президента Маккинли така, Гарфилд така. Роналд Рейгън и той на косъм остана жив. Току що беше избран. Е, не станаха ли твърде много тези ваши истории? За какъв морал се борите по света, за какви "ценности"? За бандитските ли? Вие ли сте еталона за етика и морал, за принципи и законност по света? За "правова държава"?

55

Рендето

преди 2 месеца

Демократите вдигнаха рейтинга на Тромпетъ още повече... -)))) Месеци подред Соловьов повтаряше - единствения способ демократите да спрат Трамп е, да го вкарат в затвора или да го убият!!!

54

до до 41

преди 2 месеца

Ти хубаво казваш "учете чужди езици и четете новинарски сайтове", а защо не кажеш, че стрелецът е бил 20 годишно хлапе??? Твърдиш, че републиканците са Rednecks, а виждал ли си нивото на подръжниците на демократите и новите "цености" в Щатите??? Ооо..., ела на гости... -)))) Мнозина, да не кажа по-голямата част от Нормалните хора (без значение от политическата им ориентация) просто се страхува да говорят, дори да гъкнат открито, защото моментално ще последват, смея да кажа - Репресии!!!

53

Анонимен

преди 2 месеца

До вчера Алци беше сигурен? че ще спечели изборите, но Доналд оцеля сега очаквам Алци да се откаже от надпреварата скоропостижно.