120

До 130

преди 2 месеца

Извинявай,ама не си с всичкия си.Бойко ли ти определяше цената на картофите?И спирам дотук.Не си струва да споря с толкова заблудени хора.

119

Извода

преди 2 месеца

До След 3 год. промяна500% инфлация ни докарахаа Радевите шарлаатанчета

118

След 3 год. промяна

преди 2 месеца

При Бойко картофите бяха 50 стотинки килото сега са 2,5 лева, лука беше по 60 ст. сега е 3 лв. Лук и картофи са това нищо високотехнологично и сложно, обработват се с машини вече растат дори в постинята на Египет....

117

Незаконен кеш

преди 2 месеца

Тия като не нихаресват нас Умните и хубавите, ще внесем индийци да ни се кланят, они плащат по 30 000$ на човек само за да стъпят в ЕС и то за нелегален канал за трафик в контейнер, ние със самолети ще ги докараме , с таксите от канала ще си направим изборна кампания за чудо и приказ . След 20 години най- популярното име в Бг ще стане Риши . А Киро ще е сянката на Бъда на Балканите. Ще има храмове и на Плъха.

116

Прожектор

преди 2 месеца

Умишлено или не, със своя екстремен максимализъм Асен Василев лансира 100% непродуктивно внушение.На кого ще бъде "опозиция" ПП-ДБ, ако сега пасува ? На своя народ ли ? И ще спечели ли повече избиратели ?Не, разбира се !Нима той си въобразява, че следващите парламенти ще бъдат "по-проевропейски" и "по-антикорупционни" ?ПП са длъжни да предложат правителство на малцинството с фундаменталните си национални приоритети, независимо дали то ще бъде подкрепено или бламирано. Трябва да бъде наложен на НС политическият дневен ред на ППДБ с национално отговорно поведение, а не с тясно парти

115

Христо Христов

преди 2 месеца

До 108 "Тия са царе на празните приказки и нищо-правенето!!!!!!!! Псевдо-академик и псевдо- демократи търсят само далаверата" - типични евроатлантически демократи демек.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Правителство с тези,които ви мразят и които до вчера ви плюха,ще бъде голяма глупост.Върнете мандата и да ходим на избори.Така е почтено и чисто.Другото ще бъде нов срив за вас и ново разочарование за вашите поддръжници.

113

Руси

преди 2 месеца

Този ни доуби ! Мишка

112

отвратен

преди 2 месеца

A бе Дренков ,досега все се оси рахте на метенето ,и никой не си прави илюзия ,че ставате за нещо .

111

Анонимен

преди 2 месеца

Ще бъде грешка да се опитате да правите правителство.Всеки,който ще ви подкрепи,ще ви изнудва за постове и влияние.Не ви ли стигна горчивия опит с ГЕРБ и ИТН,та продължавате да трупате негативи?

110

Реалността

преди 2 месеца

За 3 години инфлацията е 100% в Бг, а на имотите над 150% ..гараж за 180 хиляди лева !При средна заплата 1700 лв..... Ако пистиш 50% от заплатата , дето нема как да стане-след 20 години може да си го купиш ... ква е тая политика ква е тая държавност ...

109

Анонимен

преди 2 месеца

"Бързайте напред винаги по посока на целта. Спечелете Надпреварата, о, Хора на Тингри." Постоянна величина ли е жизнената сила на племето? Между живи и мъртви ли се разпределя тя? Да вземем сили от третата смърт. "Всякога бъдете облечени в доспехите на Мъдростта, о, вие, Хора на старната Тингри - България" Което ни е нужно или ни го дават или сами си го вземаме,Или се отказваме от него. Нужна ли ни е Силата, способна да ни изведе в Бъдния ден?

108

Анонимен

преди 2 месеца

"Бързайте напред винаги по посока на целта. Спечелете Надпреварата, о, Хора на Тингри." Постоянна величина ли е жизнената сила на племето? Между живи и мъртви ли се разпределя тя? Да вземем сили от втората смърт. - Мислят ли за нас нашите мъртви? Готови ли са да ни помогнат? Ще върнат ли това, което заедно с тях оставихме?

107

Извода

преди 2 месеца

Толкова си можете. Празни приказки на болни мозъци. Шмекери

106

Анонимен

преди 2 месеца

"Бързайте напред винаги по посока на целта. Спечелете Надпреварата, о, Хора на Тингри." Постоянна величина ли е жизнената сила на племето? Между живи и мъртви ли се разпределя тя? Да вземем сили от първата смърт. - Постоянен ли е броят на душите във физическия свят?

105

Анонимен

преди 2 месеца

"Още отсега пригответе добра защита, о, вие, Хора на Тингри." Да запитаме третата смърт. - И по-малко сме оставали, за по-дълги периоди се е спускала Нощта над нас. Всеки път величието се е възраждало. Името е, което определя съдбата на Държавата. Надеждата ме е загубена.

104

Анонимен

преди 2 месеца

"Още отсега пригответе добра защита, о, вие, Хора на Тингри." Да запитаме втората смърт. - Оковите на верските догми, сковаващи народността. Божествена формула не са вечни. Никой закон не е вечен. Особено законите, създавани от човеци. Опити за разкъсване е имало неведнъж. След три неуспеха иде ред на четвъртото Възправяне. Преди столетия е предречено. Надежда има.

103

Анонимен

преди 2 месеца

"Още отсега пригответе добра защита, о, вие, Хора на Тингри." Да запитаме първта смърт. - Свещено число на племето била седмицата, а не тройка. Надежда има.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Най-важното е да си налепиш етикети като "европейски", "антикорупционен", "прогресивен", "положителен", "мислещ" ," морален" и тн. Тогава всичко може: да източваш държавата, да газиш хора с колата на УБО, да не спазваш никакви закони, изобщо всичко е позволено.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Обаче Ники повече няма да пътува:))))))))))