42

до ВОСеРе

преди 2 месеца

Вземи прочети "Капитала " на К.Маркс и шъ разбереш, защо само в Най-Елитните Частни Американски Университети и Колежи го изучават. Човека просто е казал Истината, Капитализмът не може да съществува без Военна и Икономическа Екпанзия, Грабеж и Експлоатация. Просто не може!!!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ имат висок БВП, но само на теория, на практика основният дял на икономиката е в сферата на услугите, например всеки втори вече е писател, инфлуенсър, журналист, актьор, козметик или маникюрист. Към бвп се причисляват хонорари на адвокати от порядъка на 250К и тн. Безработицата е най-малкият им проблем. Реално един американец употребява поне 20 пъти повече отколкото произвежда, всичко за сметка на останалия свят.

40

До 42

преди 2 месеца

Не се кахъри за САЩ - парите са там, а доларът продължава да е световната валута. Останалото е пушилка от вестник "Камсамольская правда".

39

Анонимен

преди 2 месеца

Щатите никога е са били Държава в Юридическия смисъл на закона, то е насилствено обединение след Гражданската война между Севера и Юга, на Щати (държави - States) под заплахата на насилствено присъединение от победителите Северяни (Републеканци). САЩ са Проект, който рано или късно ще бъде "разпуснат", какво ще с появи на негово място - никой не знае!!!

38

ВОСеРе

преди 2 месеца

Ей, от 1917 сривате капитализЪма и САЩ и все нищо не сте сринали. Язък за барута.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Безработицата се качва от 4.0% на 4.1% = ПРОПАСТ???УОТ ДА ФАК мйееен?

36

НЕ-нострадамус

преди 2 месеца

хайдеееее чакаме с нетърпение естествения ход на събитията и МНОГО-ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР НА големия брат....или по просто казано чакаме отговора отвъд океана с изпипания класически метод за приземяване на самозабравилите се ТОП-ИГРАЧИ...а той отговора е ВЕЛИКАТА ДЕПРЕСИЯ!!!!...хайде че закъснявате нещо че тук родните играчи с въздушните парички стъпват все по тежко и летят в облаците и раздават хапчета на инако мислещите у фейса го играят хрисими нематериални а иначе вика искам много ама с кредити..

35

До 34

преди 2 месеца

Заинтересувай се за трилионите долари, инжектирани в Щатската икономика, за да се събудиш.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Осама, обама о байдън......*** простутки

33

Кадафи

преди 2 месеца

На Хилари Клинтън и пожелавам чумата черната да я изяде нея и цялата и рода.

32

ФАЩ

преди 2 месеца

is finished!

31

Рускоговорящи

преди 2 месеца

Милионите рускоговорящи емигранти потопиха икономиката на САЩ.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Затова отчаяно краваристанците имат нужда от война....

29

Анонимен

преди 2 месеца

евтини пари == висока инфлация == високи лихви == по-малко бизнес == по-малко кредити == по-висока безработица == глад за бачкаторите. Четете ги тези книги и ще разберете, че това е естествен цикъл.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Много жалко за микроорганизмите, не разбират че сащ ще бъде затрит от същите който го създадоха.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Фюрерчето им се здрависва д ухове, а те пропадат с бясна скорост.. то и у нас става нещо такова!

26

Анонимен

преди 2 месеца

За момент се уплаших че съм попаднал в портал на времето, върнал съм се някъде в 1970-те години, и съм отворил страниците на в-к Работническо дело! Някогашните му читатели още чакат САЩ да фалират, хахахахах

25

Анонимен

преди 2 месеца

И квося - загнилия капитализъм загни ли най-после, а фенове на Тиквата и Сви нята!

24

Анонимен

преди 2 месеца

И кво да - загубилия капитализъм задни ли най-после, а фенове на Тиквата и Сви нята!

23

Какво ?

преди 2 месеца

Каква безработица? Ние инвестирахме милиарди във вашата икономика, без да получим нищо, а вие от безработица се оплаквате. Ами, вземете ги направете тези F16, дето сме си ги платили от толкова години да си намерите някаква работа.