119

Анонимен

преди 2 месеца

Махнаха ''Каскета'' , но главата си остана същата , ...така е и при ДПС , махат Доган , но остава ПееСки !И двамината са за затвора , заедно с Бойко !

118

Сопола и свинята са

преди 2 месеца

Двете лица на потурнаците в България! И двете трябва да бъдат дезинтегрирани, докато има порезняци в България ще има сопфоли и жопари в парламента! Доганя никога не е бил умен а шиши е просто ***!

117

Анонимен

преди 2 месеца

Сега трябва да арестуват Пеевски за нещо , не знам какво , но все има нещо

116

турски сериал

преди 2 месеца

към средата ще се окаже че Дебелян е незаконен син на Джолан,който пиян *** майка му,която била писарушка в офиса на пртията.Понеже бил пиян изтървал повече и некачествено семе,Дилян станал дибел та не прилича на татко си.Ще се прегърнат и щастливия татко ще му подари най-хубавия дворец на Росенец и резиденцията в Бояна!После пък ще се окаже че заради некачествено семе Дибелян не може да има дица и Джолан ще плаче че няма кой да наследи златото.Очаквайте следващите епизоди!

115

Култура ми Янков

преди 2 месеца

И най-бедният електорат в България , надигна глава , с/у най-богатата ''партия'' /движение/ ---ДПС . Защо се учудва Доган , след като направи електоратът си , НАЙ-БЕДЕН в Бг ?????????????Въпрос на време беше неговото ПАДЕНИЕ !Тия от централата не виждаХА ли проблемът с обедняването не само на населението и електоратът на ДПС , но и сред останалите граждани в Бг !?

114

Факт

преди 2 месеца

е че никой никога не се е осмелявал да застане срещу най-силния поробител на клетата ни Родина в най-новата ни история!Ясно е и на слепите че и двамата притежават и се стремят към още повече огромни финансови ресурси,които са възможни само и единствено облечени с власт.Джолан има и двете,Дебелян има мнооого пари,власт му трябва да ги легализира и задържи!Намърдал се е вее на една хранилка,борба за кокала просто!

113

Анонимен

преди 2 месеца

"Ново начало " ще се казва партията на Пеевски .Всеки престъпник може да си направи партия в нашата държава .

112

Запознат

преди 2 месеца

Делян е очистил партията от верни на Джолан хора веднага след изборите.Масови уволнения и изключвания на лоялни в местни структури във всяко село,паланка,град ,област.Чистката е била планувана много точно и извършена методично.Кръвопийци смукали години и две поколения наред са изхвърлени като кощилка от *** и са в стрес цели фамилии,захранвани мощно през годините и отчитали сериозни средства.ДП чисти върха на пирамидата в момента.Какво следва и какво цели е въпроса?

111

:)

преди 2 месеца

Преди 10 г. Цветан Василев каза на доганя, че дебелян ще се обърне срещу него. :) Май не е чак толкова умен д-р хидроинженерът :):):)

110

:)

преди 2 месеца

Ако не си готов за война с доганя, какво изобщо правиш :):):)

109

DA

преди 2 месеца

Шиши как ги *** ,без вазелин !

108

Анонимен

преди 2 месеца

Другият *** Бацун се е покрил в дън земя и потрива ръчички. Само че и той е толкова противен и гнусен за народа, колкото тези деребеи. Задокеанските пришълци и те. Да не си мислят, че някой ще спечели от ситуацията. Наесен ще падне голям смях.

107

Язе

преди 2 месеца

ДъПъСъ:Ново начало /на наглийски: After falcon/ e български постпокалиптичен екшън от 2024 г на режисьора Д. Шиши Дебелян, който е съсценарист със Боко Банкянски. Премиерата е август 2024 и се очаква да надмине блокбастъра на Руди Г от 2013 г. Касов екшън на Парламент пикчърс релийзинг с бюджет $ 4 млд.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Шишо, не става само с ядене, трябва и акъл.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Прасун държи съда и прокуратурата, сега трябва да забранят това незаконно образувание. Тогава вече ще бъде обявен за светец на българския народ.

104

ПИШЕТЕ

преди 2 месеца

ГОВОРЕТЕ, НО И ДВАМАТА ШИШ И ДОГ СА ЕДНАКВО НЕ ЧИСТИ НЕ МОРАЛНИ. А ЗА БИБИ ТУПСА САМО ЕДНО. СЪЗАКЛЯТНИК Е СЪС ТЯХ И ОГРАБИ БЪЛГАРИТЕ. НИЕ МОЖЕ БИ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ ОСЪДИМ, НО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ И ТЯ ЩЕ ДОЙДЕ НЕИЗБЕЖНО СЕГГА ИЛИ ПОСЛЕ.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Новото начало да не е новичок?

102

ХУБАВ ЛОШ

преди 2 месеца

ПЕЕВСКИ РАЗЦЕПИ ДПС

101

Анонимен

преди 2 месеца

Пеесвски излъга, че е втора политическа сила, те са четвърта политическа сила. Под вещото му ръководство направиха престъпление по НК - купуване на гласове в онтанско и видинско и се прояви като толкова добър мениджър, че успя само за 3 седмици да загуби 1/3 от депутатите си. Този неможач дори и да купи гласове за 1ва политическа сила пак е в състояние да стане 3ти в НС. За лидер се иска комплекс от качества, не е само пробивност и организация за купуване на гласове! Толкова си може.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Всички говорят, че това е етническа партия с такова спокойствие и приемане на факта, а това е неконституцонно и незаконно. Егати държавата - член на ЕС. Колкото и да плюем комунигите, при тях имаше повече законност и ред.