351

Българин

преди 2 месеца

Браво!!!!! До сега от как свят светува няма случай руска ракета или съветска да е свалила Ф 16. а този самолет може да носи и ядрено оръжие.

350

Яница

преди 2 месеца

Мирът в Европа се отлага!!!! НАТО неадекватни повече от всякога!!!!

349

Анонимен

преди 2 месеца

Явно целта да се финансира американската икономика е постигната. На мястото на изпращането в Украйна самолети,ПВО установки,танкове,САУ ,БМП и въоръжение за тях ще трябва да се поръчат нови,за да се попълнят резервите. А по-голямата част от това въоръжение се произвежда от американски компании. А за жертвите на западните управници им е през оная работа. Само леят крокодили сълзи...

348

Зозо

преди 2 месеца

Да бутат моста в Крим и Психото ще получи инфаркт :))))))))))))))))))))

347

Факти

преди 2 месеца

Пращат само стари *** Ф16 защо не пратят Ф 35 ? Защото ги е страх че руснаците като ги свалят ще ги разглобят и изучат за да могат да им противодействат по най евтиния начин.Няма как Ф16 който е по слаб самолет от Миг29 да промени нещо. Всичко е само пари за западната военна машина а украинците са разходен материал.

346

У

преди 2 месеца

Различавайте Украйна от режима на Зеленски .1

345

Анонимен

преди 2 месеца

Защо деца и внуци на Сталин, Грушчов, Брежнев- живяха и починаха в тоя лош обединен запад а не в матушка Рушистан, защо Горбачов живя извън Русия, защо над 20 000 000 руснаци трайно са напуснали Блатная....

344

Анонимен

преди 2 месеца

Защо територията Рашистан е превърната в блато- имате Мапс огледайте и се уверете- защо продължават да сеят смърт и разруха....

343

Тъпите русофили

преди 2 месеца

да си отговорят на въпроса, колко морално пропаднал иТъп трябва да е един индивид за да симпатизира на агресор който бомбардира болница...!

342

Анонимен

преди 2 месеца

Долното можеш ли да обясниш защо слагаш по шест плюса наведнъж на себе си и съответно шест минуса на колегата освен че се опитваш да обиждаш .

341

Анонимен

преди 2 месеца

Въпроса какво става с контранастъплението е преднамерена провокация с цел изкарване на лесни мангизи и може и други цели да има но е жалко за този който дава лесни пари. При такива читатели.

340

до тъпото 370

преди 2 месеца

На светлинни години си от истината... Можеш ли да обясниш защо ра"шистите бяха изпаднали в истерия от факта, че Украйна ще получи тези самолети?

339

Анонимен

преди 2 месеца

Подхвърлят си щайгите, които фактически никога не са били изпробвани в истинска бойна обстановка. Да не стане като с абрамсите? Освен, че украинците не могат да ги управляват и май доста американски пилоти ще дадат фира. Да не говорим, че в Украйна няма писти от които да излитат и ще се наложи от Полша, което прави Полша легитимна цел за Русия.

338

Съветвам

преди 2 месеца

paшиcтoфилитe да не си натоварват пилeшките мозъчета с тематика която е твърде далече от умствените им възможности! Западът и Украйна отдавна са обмислили вариантите за Ф-16 откъде ще излитат и какво ще правят... Имат си достатъчно военни експерти...

337

да

преди 2 месеца

четвърто и пето поколение изтребители отдавна чакат да дойдат тия ръждясали кошници!

336

Аз още

преди 2 месеца

не разбирам защо ги наричат тези войни световни, като са се водили предимно и изключително на територията на Европа. То и сега, ако стане патаклама, пак ще е тук, пък задокеанските ви дружки само ще потриват ръчички.

335

Ама

преди 2 месеца

Антънито защо се е изтъпанил с костюм и вратовръзка? Да беше си сложил роба и тюрбан и да си вземе кожена торбичка с пилешки кости, щом вече го играе на оракул и предсказва кой колко ще живее :))) Иначе снимката кърти - черен, до него евреин, отзад мюсли. То с такава компания как да не дрънкаш дiвотии :)))

334

Анонимен

преди 2 месеца

Уклрайна няма достатъчно територия за да развърне и скрие Ф16. Трябва да ги базира в Полша и Румъния за да могат да оцелеят поне няколко месеца. А ако са там, то трета световна е неизбежна.

333

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците ниукога не са били русофили. Голяма грешка е да се смята, че украинците някога са били русофили. Винаги са си били чисти руснаци.

332

Някой

преди 2 месеца

Ф16 са очакван нов момент във войната, който е в полза на равнопоставеността на страните. Без тях Ще следим събитията с интрес. Украинците не са били русофили. Преди години попаднах в Севастопол. Тогава всички военни за мен бяха руснаци. Бях изумен от негативното отношение към историята на СССР. По късно разбрах че това са украинци, а не руснаци. В Севастпол срещнах и българи, говорещи на архаичен български. Разсъждаваха като украинците.