14

ПЕШО

преди 2 месеца

За болните деца няма пари и събираме каапачки и sms_и а пък за избори винаги има пари ...дори и през половин година да се провеждат!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм за Радев да поеме еднолично държавата. Мани го тоз парламент, видяхме че не става с тях. Писна ми от избори, просто няма за кой да се гласува.

12

До 11

преди 2 месеца

ДПС не ги подкрепи.Само 30човека от котилото на Пеевски ги подкрепи.Или ти не помниш?

11

Баце и Шиши

преди 2 месеца

Са си сиамски близнаци.Но Шишо му наби тиквата, оня се скри в Зайчарника и чак охрана му сложиха.А щяха да управляват заедно.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Аз по-скоро се чудя на пачия акъл на ДПС... ДПС винаги готови да ги подкрепят във фашистките им намерения и само се подлагат на ГЕРб, а като опре ГЕРБ да ги подкрепи за нещо ги имат за брашнян чувал. Как се чувстват членовете им, не знам?

9

Инж+

преди 2 месеца

Просто планът е бил Бг да бъде хвърлена в хаос.

8

Анонимен

преди 2 месеца

КОЛКО ИЗБОРА ТРЯБВАТ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕШ? ЗА 7-МИ ПЪТ ''БИЕШ'' И НЕ МОЖШЕШ ДА НАПРАВИШ ПРАВИТЕЛСТВО.НАЛИ НЕ СИ МИЛИШ,ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КОЛКО ГЛАСОВЕ СИ КУПИЛ.

7

44

преди 2 месеца

Нови стотина милиона лева наесен за избори!!! Е, време е наистина тоягите да заиграят!

6

4

преди 2 месеца

Всеки срещу всеки! Колко мача общо могат да изиграят ?Задачаот НВО-то за седми клас.Седем отбора-всеки срещу всеки.Ха да ви видя колко ви е сметанката! Другата е за лихвите -но после.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро и Шиши да арестуват пак Тиквата както миналата година :)))

4

БУЛЯ ПЕНА

преди 2 месеца

Баце се по-голем убавец става и таков един сериозен и умно гледа

3

Анонимен

преди 2 месеца

Еми нормално... ППДБ му гласуваха да смени Конституцията както си иска, той ги изгони и сега благодарение на Кирчо,кокорчо и Ристо лодкаря, и ножа и хлЕба са у Бацце - дали ще е служебно или редовно правителство Няма значение, щото и в двата случая Шишшши и Бацце ще го контролират, така че на банкянския му е все тая дали ще има избори или кабинет.Ще гласуваме през 3мес докато се нареди новата сглобка,ще харчим грешни милиони за избори докато събираме капачки за болните деца- за тях пари НЯМА!!!

2

565656

преди 2 месеца

Ами сега...........

1

ДПС - ВЪН!

преди 2 месеца

никой да не подкрепя ДПС. ВЪН ОТ ВЛАСТТА ЗАВИНАГИ!