11

Анонимен

преди 2 месеца

Тази е омъжена за чернокожа жена! Поне Джоузев така твърди.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Цензурата не казва какви зверства са извършили ислямистите от Сребреница спрямо съседните сръбски села, а постоянно едностранчиво вини само сърбите. Това е западът-ръководния елит и неговите ратаи тука - непочтеност и полуистини и откровени лъжи.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Трупове!

8

за сребреница

преди 2 месеца

СЪДИЯ РОБИНСЪН: Искате да кажете тогава, генерале, че случилото се през 1995 г. е пряка реакция на това, което Насер Орич направи на сърбите две години преди това?СВИДЕТЕЛ: Да. Да, Ваша чест. Убеден съм в това. Това не означава да опрощавам или омаловажавам отговорността на хората, които са извършили това престъпление, но аз съм убеден в това, да.

7

Нагла и алчна

преди 2 месеца

"Джо даде ясно да се разбере, че е вътре, каза Джил. Това е решението, което той взе." ----------- Джо е вътре с двата крака, мадам, но не знае, че е там. Изобщо не знае къде е. И решенията очевидно не ги взема той.

6

Чудя се

преди 2 месеца

Нямаше ли някой в кома да се включи в надпреварата да е по оспорвано

5

Анонимен

преди 2 месеца

Докога ще ни занимавате със тези Некролози ?

4

пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

не знам, но на мене с тези дребни-черни очички ми прелика на опосум! обаче, не искам, така да обиждам милите животинки...

3

ЕДИН

преди 2 месеца

Какво е бракът? - Съвместен живот на двама души, от които единият винаги е прав, а другият е от мъжки пол...

2

мак

преди 2 месеца

Според мен въобще не й дреме за мъжа й, болен и стар, важното е да е на власт и тя да е 1 дама. И защо са тези приказки за спиране на Тръмп? Нали и той има привърженици, които ще гласуват за него. Да не би дядо Джо е по-достоен, а фенове на Тръмп не стават? С тия приказки ги обижда.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тази мумия закусва бебета