42

Анонимен

преди 2 месеца

до 41 Къде съм разправял че сме американска колония ве, смоооотаняк маааалоумен? Що ми вкарваш твои думи в моята уста, смоооотаняк? Много си жааааалък веее....МАААРШ В САЩ, КРАВАР!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Кое му е голямото на човекът Джокович? Западняците сринаха със земята родината му и избиха хиляди негови сънародници, а той им се продаде срещу пари и слава. Ако беше толкова принципен, нямаше да взима участие в спортните им мероприятия. Предател. Путин ще го оправи и него...

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ми нали разправяш, че сме американска колония бе тъъъп? Що да ходя в метрополията? Плюс това Уимбълдън се играе в Англия, смоотан! Ахахахах

39

Пловдив

преди 2 месеца

Голям спортист,голям човек,не се предава и,не отстъпва от своите виждания.Дали е прав или не,е друг въпрос.

38

Българин

преди 2 месеца

Голям тенисист, нисък Човек! Отвратителен СРЪБСКИ ШОВИНИСТ!!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

от 37 По твоята маааалоумна логика Що не ходиш в САЩ ве, кравар? Нали си краварофил? Кажи вееее, смеееешник?

36

Анонимен

преди 2 месеца

до 36 Кравар, ти като си кравар по душа що не ходиш в САЩ по същата логика, ***?

35

Анонимен

преди 2 месеца

Ми нали е русофил бе, алкаш? Баща му нали вееше руско знаме и плюеше по запада? Ама ти си толкова ***, че и това не знаеш...

34

Анонимен

преди 2 месеца

до 34 Кой да ходи в Русия ве, болен краварски мозък? Сърбинът Джокович ли? На какви наркотици си ве, кравар?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Отговори бе! Защо джолович не си играе в русия, а се мъчи в турнирите на гнилия запад, където го осквиркват? Отговаряй бе!!!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Медведев и Джокович са морални съучастници на детеубийците в Кремъл. Защо изобщо са допуснати до турнирите от Големия шлем? Западът си пати от прекомерна толерантност към гадовете. Не може хем да плюеш по запада, хем да получаваш от него милиони долари. Лицемерчета са и двамата, затова и ще ги освиркват.

31

Анонимен

преди 2 месеца

до 32 Не бъди сигурен. Синер е не по- малко силен от Алкарас. Медведев преби Синер който е световния номер едно. Не бъди сигурен, чадо!

30

до 31

преди 2 месеца

Точно обратното е, нещааастник!!! Пубпиката харесва Григор, но той е възпитан и свестен за разлика от сръбския клоооун. Ако някой на запад ни мрази, то е заради такива рашистанци *** като теб. И аз ви мразя, не че нещо. Хахахах

29

Анонимен

преди 2 месеца

до 30 Ти виждал ли си как аплодират западен съперник на Григор и как аплодират нашия? При точка на нашия мълчание, при точка на англичанин, американец, французин....бурни аполдисменти, маааалоумник! Това мълчание не е ли атестат че не харесват балканците въпреки че показват по-добра игра от съперника ве, смоооотаняк?

28

до 61

преди 2 месеца

Футболът е магия, страст, емоция. Футболът е виртуози като Ди Стефано, Гаринча, Пеле, Бест, Кройф, Бекенбауер, Марадона, Бергкамп, Роналдо, Зидан, Анри, Роналдиньо, Меси. Тенисът е скучен спорт за пенсионери, който беше почти непрегледаем преди да се появи Федерер. Нещо като баскетбола преди Джордан. Футболът е най-великият спорт на планетата.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Братушката Медведев претрепа току що номер едно в света Яник Синър в убийствен мач в 5 сета. Пия една водка за братушката!

26

до 24

преди 2 месеца

Ми според логиката на 61, да, тъппунгер.

25

до 22

преди 2 месеца

След Аустрейлиан Оупън 2021. Сръбските медии го разкриха, в Сърбия е обществена тайна.

24

Анонимен

преди 2 месеца

до 23 Надал е крещял повече от Джокович по кортовете, смеееешник. И него ли да изгоним?

23

Анонимен

преди 2 месеца

"Всичко останало като свиркане, викане и т.н., няма място на корта; на който не му харесва, да ходи да гледа ритнитопковци." То по тая логика на сръбския селляк трябва да му забранят да играе тенис. Изброил/а си половината му арсенал. Другата половина е трошене на ракети, късане на тениски и симулиране на контузии.