86

Анонимен

преди 2 месеца

Боби, празнуваш ли?

85

бай Пешо

преди 2 месеца

да де, ама проблемът пред Украйна изобщо не е "фактът, че не могат да използват оръжията си в дълбоката територия на Русия", както се опитват да ни внушават. Т. нар. Укриана на фронта (по същество засега само Източен) има съвсем други проблеми, които няма да се решат с такива удари. Един по-сериозен такъв удар, за какъвто бленуват нарко-укронациститите, може да доведе до срутване не на болница, а на цял (техен) град.

84

До Панов

преди 2 месеца

По всички телевизии казват, че са намерени фрагменти от руска ракета! Защо лъжеш?

83

Анонимен

преди 2 месеца

Пак яка пропаганда. Вижте видеото с удара по болницата и вижте и как изглежда ракета от пво nasams. Съвпадат напълно. Случайно?!

82

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 69 ЕХ ЕКСПЕРТЕ... ДОРИ ПРИ ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ 3-5% от Касетните бойни Части на АТАКМС(а те са стотици бройки) не се взривяват. При случая Севастопол поне половината Касетни бойни части са попаднали във водата. Има видео как няколко дена РФ водолази прочистват с миночистачи крайбрежието и плажа за да открият и обезвредят не взривилите се боеприпаси. А значителна част не са се взривили защото са цопнали във водата.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Първо имаше еуфория, че са ударени натовски генерали! После палачинката се обърна!

80

Анонимен

преди 2 месеца

До Davay Vova - от теб нещо?! Че, то от теб нещо остава само като клекнеш по нужда, хомяк невзрачен.

79

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Вече е доказан факт че ракетата която е поразила болницата е от украинското ПВО.

78

Анонимен

преди 2 месеца

До ДОЛНЮ - малката фишка ли те мъчи? На бас, че като се изправиш пред украинец си мило и добро момченце? Ще те погубят тея комплекси и тая автоагресия!

77

Даниил

преди 2 месеца

Почерпихме се с Митрофанова!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Че то НАТО, пардон, Украйна е сега, вече нападна мирни граждани на плаж. А що се касае до сегашната атака има твърдения, че не е руска, докато нападението над хората не е спорно чие е.То че САЩ натиска за войни по света от 100 години е видно от вред. Но вече преседна на този настоящ колонизатор и сега не може да се измъкне от кашата, която сам сътвори.

75

Боко Харам

преди 2 месеца

Така действат държавите от третия свят!

74

Шефрет

преди 2 месеца

Ам нали свалят укрите и Кинжали и Искандери)) Кво се оакаха тоя път). Бая отломки ще са паднали от Тея "свалени" ракети. Щом ги свалят кво им берете грижата))

73

Анонимен

преди 2 месеца

Ако бях Моди, щях да прекъсна посещението и веднага да си тръгна!

72

Анонимен

преди 2 месеца

сибирските варвари разбират само от бой по ттиквите и докато не заиграят томахавките по кремъл, нема им дойде акъл в главата

71

Шефрет

преди 2 месеца

Цялата територия на Укрия трябва да се обезпаразити. Нормално е ,човек като се нанася в нов дом да го прави. Килим от термобарични бомби ,та всеки укроид да премине в газообразно състояние. Путин е великодушен. Аз ако бях до сега да съм им сипал *** от АЕЦа във водоизточниците.

70

Ром"с

преди 2 месеца

В Беларус са пристигнали китмайска войска да проведат съвестни учения ..и тез учения от кого ще се пазаят ? От Русия или Западните страни ,интересно))

69

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 72 ЧЕТИ БРЕ ЧУКЧА - Поразена е спомагателна двуетажна сграда в ДВОРА НА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ГОЛЯМАТА ДЕТСКА БОЛНИЦА. Разрушенията са в двуетажната сграда и са избити от взрива всички прозорци на болницата.

68

анонимен

преди 2 месеца

Рус е терористична държава управлявана от нацисти. Власта винаги се е крепяла на терор, войни и алкохол. Световно зло.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Последния сателит на руснаците Беларус, се изплъзва от лапите на Путин! От вчера има китайски войски!