146

Lina

преди 3 месеца

доган най - сетне загря с де ментната си глава,че не става от болничната постеля да реди.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време, во време оно! В ония специфични комун СССР текеЗеСарски години, когато след 1944г. по заповед на Сталин всите бъгарски земи влезнаха в Колхоза... започнаха едни ПЕТИЛЕТКИ....Петилетки на всеки пет години се събираха и правеха СМЕТКИ, какво да правят с туй българско стадо, току що излязло от Османско Робство.... Обезземено от ТКЗСто, ограбено, обезвредено, обесено, обезбългарено.....

144

Анонимен

преди 3 месеца

Това е само един пример за антибългарската деятелност на ибрикчията Сидер Ага от Атака, крадец на фотографска техника и сътрудник на органите на ДС, КГБ и в последните години *** на турската партия ДПС, незаконно основана по поръчка на комунистите и ДС агентурата у нас, руски ***.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Та Сидер Ага, ибрикчията от Атака въведе закон в днешна България срещу българите, подобен на закона на Отоманската Империя в Македония срещу българското население там. В резултат в Македония българите вдигнаха Илинденското Въстание, а си е ред това да стане и в днешна България, болшевишката кояина България.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Та да обобщя, Илинденското Преображенско въстание избухва след като турците забраняват да закупуват земя на българските емигранти завърнали се от Америка. Подобен закон пробута в Парламента на България ибрикчията Сидер Ага ор Атака - на практика забрани на бългаските емигранти да закупуват българска земя, като скритата цел беше да се запази цената на земята у нас ниска, за да могат комунистите мародери да я изкупят на ниски цени.

141

Анонимен

преди 3 месеца

След като под натиск от Запад мюзюлманското население в Босна и Херцеговина е било принудено да се изселват на Исток и се е настанявало в Македония, то също е изпитвало нуждата да притежава собствено парче земя за да се прехранва. За да се даде възможност на мюзюлманите придошли в Македония да си купуват земя, отоманското правителство решава да забрани на българите да купуват земя. Това е причината за избухване на Илинденското Въстание!

140

Анонимен

преди 3 месеца

Отново повтарям - българите са имали ПРАВО да напуснат Отоманската Империя (това право им бе отнето след 1944 от руските ***, комунистите в България) и са имаи ПРАВО да се завърнат обратно в Отоманската Империя (без да се обвиняват в "предателство" скакто рубладжиите правеха у нас), а са имали ПРАВОТО да си закупят земя.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Един кратък урок по история, преди Илинденското Въстание българите от МАкедония са ходили в чужбина, предимно в САЩ и са се завръщали обратно със събраните пари са си купували парчета земя за да си издържат фамилиите. Турското правителство вече им е било разрешило покупката на земи и българите са предпочитали да се завърнат от Америка за да живеят в родното си място, въпреки, че Македония е била в ръцете на Отоманската Империя.

138

Анонимен

преди 3 месеца

2014г. Какъв закон вкара в Парламента "националиста" Сидер Ага. "Атака" бяха ибрикчиите номер едно на Ахмед Доган от ДПС, а законът бе забранен на български емигранти да купуват българска земя.

137

Млади меринджейи

преди 3 месеца

Той Доган им каза време е за нови лица, кво се прави Аталай на жертва . Делянчо наистина иска да работи за България по свой си начин, но има желание момчето все пак. Три години много загуби има за България . Окло 60 милярда евро по груби сметки...20 милярда за възтановяване от ковида-неусвоени, 25 за зеления преход-неусвоени, 20 милярда нов дълг на лихва 4,5% (Бг банките отпускат на 2,5% Асенчо скача на 4% от вън да тегли без да търси вътрешен дъл). Ше се връщат и пари за недовършени проекти...

136

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Рамаданчо,абе чоджум ,как Доган ще разпорежда,като е "ПОЧЕТЕН" председател бе? Той няма власт да разпорежда Или пускаш димката за да си спасиш кожата?

135

екс ченге от дс

преди 3 месеца

поинтересувай се за генезиса на дпс от 1989г насам и ще намериш верния отговор!

134

Стилиян

преди 3 месеца

До каквото и да се е докоснал българин все се е разпаднало. Османската империя, СССР, СИВ, сега още една империя ДПС, очаквам скоро и НАТО и ЕС. Няма такъв народ

133

герберче

преди 3 месеца

Не смятам, че е толкова просто да разберем какво става. Когато става въпрос за Доган НЯМА лесен прочит! Аз съм по-близо до хипотезата, че Делян Пеевски съвместно с Доган извършват поредната чистка! За отстраняаването на Аталай са гласували ВСИЧКИ?!! Помислете!

132

Вик

преди 3 месеца

Тази сутрин той каза "г-п Доган даде препоръка да не се подкрепи правителство герб-сдс" не е разпоредил отразявайте правилно а партията си има избрани лидери които вземат решения които са адекватни в сегашната ситуация. Аз не искам от моите данаци вче да се финансира нови избори.

131

Анонимен

преди 3 месеца

ТОЛЕРАНТНО НАБИВАНЕ НА КОЛ >>> Тази технология за избиване на Божествения Народ - Българите е била използувана не само по време на Османското - Мюзюлманско Робство, но и по Времето на Социализма по Концлагерите в България - Набиваха на Кол, Българската Интелигенция, Българската Аристокрация, Кулаците - Селяните, които не си даваха земята в ТКЗСето .....

130

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам какво стои зад тези партии и мутренските им истории, също не ги знам и не са ми ясни, не знам кое е най-доброто и в полза на България и населението, много трудно може да се прецени, наблюдавам интригите, но не знам какво стои отзад и дали това което виждаме явно отпред е истина или заблуда. Да направят някакво правителство там, поне до изборите!

129

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС ще загуби само от ГЕРП. По-добре е МЕнелай и др. да са опозиция на престъпния ГЕРП.

128

Анонимен

преди 3 месеца

ТОЛЕРАНТНО НАБИВАНЕ НА КОЛ >>> Двамата цингурели обърнаха вдървеното тяло на гръб и почнаха да връзват краката за основата на кола. През това време Мержан гледаше дали човекът е жив и внимателно разглеждаше лицето му, което изведнъж бе станало подуто, по-широко и по-голямо. Очите бяха широко отворени и неспокойни, кляпачите бяха неподвижни, а устата отворена и двете устни вцепенив гърч. - Иво Андрич, из "Моста на Дрина"

127

1

преди 3 месеца

Тук има някой много неграмотен, но аз друго питам, къде е почетният прецедател.