30

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 30. Еми така си е, но на нас комунистите са ни виновни и русофилите и Путин

29

Анонимен

преди 3 месеца

Ами дъртаците са окупирали всичко. Заели са всички работни места, доста от тях получават и пенсии и заплати едновременно, притежават всичките жилища и земеделската земя, всички бизнеси, окупирали са цялата държава. Виждате и в политиката са само дъртаци и абсолютно никъде не допускат млади нито в управление нито в бизнес. Младите хора на практика са изключени от обществото. Навремето прогреса се е движил само от млади хора. А сега само от дърти. То затова няма вече прогрес и всичко умира.

28

читател

преди 3 месеца

Тая статия изглежда като писана от Бай-дрън на два блистера прозак

27

Математик

преди 3 месеца

Има нужда от естествен подбор. Той ще почисти генотипът на човечеството. Оцелелите ще дадат здраво потомство.

26

до 24

преди 3 месеца

В Лондон пушат утайките. В България пушат гъзетата.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Това си е личен избор. Да ви дам пример - аз и брат ми. Аз никога така и не пробвах трева или каквото и да е такова, докато брат ми пушеше всеки ден на 14-15 още и така до 30. Израстнали сме с двама родители, образовани, в добра среда и са се държали еднакво с нас. Сега е още по-зле, до нас има гимназия и постоянно се крият по паркинга и намираме какви ли не пакетчета.

24

Не правете деца

преди 3 месеца

Не ги подкрепят в живота, това е част от парадигмата, хората просто искат да ги оженят, да наплодят 2+ деца, да ги подхлъзнат по системата, с което смятат че са си свършили работата. Обаче системата е пълна с опасности, това са едни саби на Дамокъл, които ще почнат да падат от тавана върху детето и вие като родители трябва да ги уловите. И няма да можете да уловите защото си имате достатъчно,които падат върху вас. Хората търсят отдушник.

23

пияница мистик

преди 3 месеца

A, подкрепяме ги, как да не ги подкрепяме. Аз козя заедно понякога със сина ми. Поне така ми е пред очите, не че е малък де, 20 и кусур години стана. И предпочитам да пуши, отколкото да пие алкохол. Той завърши средното в Лондон и ми каза, че там абсолютно всички ученици, барабар и с някои от учителите пушат

22

IQ 3.14

преди 3 месеца

На сто евро на ноздра остана да ми се нареди некой шизоиден каскет да ме подкрепи. айде мерси, ше си пропадам соло.

21

Психар Павлов

преди 3 месеца

Възрастните трябва да изразят своята подкрепа и солидарност спрямо младите наркомани, като им купуват качествена дрога. Ето така наркоманите ще се почувстват важни и интересни.

20

дедо ви

преди 3 месеца

родителите по цел ден у фейсо , нямат идея нито къде са им децата нито какво правят . къде е държавата - е първото нещо което ше чуете от тези мноо заети родители .

19

млад

преди 3 месеца

подкрепете ни. купете ни дрогичка. купетенидрога.краудфъндинг.ком ПС:редакторите какво са пушили днес? инак цяла софия е на амфетки. не ги били виждали. какво има да им гледате, ченгелите само да завардят някъде и се намират по 20 човека дето карат на всякакви дроги. в парлямята кога ще има тестове за наркотици. ами никога.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Хвърлят се младите на наркотиците, защото животът им е безсмислен и са оставени сами на себе си. Родителите им понякога и не разбират, други пък изревават много изненадани, не били очаквали. В училище инцидентно се говори на тая тема, както и на много други, ако е спуснато отгоре. А и никой не им казва кое е добро, кое е лошо, какво трябва и какво не би трябвало да правят. И те вземат "мъжкото" решение: животът си е мой!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Младите употребяват наркотици а старите цигари които също са наркотика никотин . И понеже ЕС облага с огромни акцизи никотина младите са принудини да сменят наркотика . Ама нищуу само членството *** ва опрай . Още 30 години и ще сте опраени централно от Брюксел на който не му пука за вас защото хората там не знаят дори къде се намира България . Държавата последна дупка на евроатлантическия ка.вал .

16

Газдов-ДС

преди 3 месеца

По наше време подкрепата бе централна 19м.в лагера до залез на друвника и после подкрепяха обитателют в свинплекса в съседство. Камчия с чесън,Хамбурски образцови.Сега само имитиращи продукти суа кръв,копита

15

Въпросът е

преди 3 месеца

Какво става със Самоковските картофи? В София ли се преместиха, или в Търново? :) Змията си има глава, в случая са няколко подглави. И не ми казвайте ,че никой не знае кои са! Нелепо е.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбрах лошо ли е че възрастните не подкрепят младите в приема на наркотици ? Страховито заглавие.

13

Красной Чугун

преди 3 месеца

Едно време по времето на СОЦъ комсомола копаше кукуруза и не пушеше треви и не се боцкаше с кафево. Ама тогава имаше здрав кАмАнистический морал!!!

12

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

Кво до го подкрепям, като братовчет ми вика- марихуана е беэвредна, а алкохола е по вреден, и тва докато не опъна белото. Са сигурно е на хивия неква, силна

11

БТАаа

преди 3 месеца

До Възрастна сарица Ми ще друсаш с тях бе човек :D . Явно това е модерно , заедно с мама и тате на пейката в парка , шмъркате или пафкате като едно истинско семейство