18

Алооуу,

преди 3 месеца

...какви регулатори, какви пет лева ? Борисов четвърта година е извън властта ? Регулаторите ли са виновни, че Шарлатаните на Радев са некадърни, лъжливи и крадливи?

17

Реалист

преди 3 месеца

Точно това е идеята. Силно партиен кабинет, който няма как да мине и отиваме на нови избори.

16

До 12

преди 3 месеца

Ти или си неумен,да не кажа друго,че ще ме изтрият,или нас ни правиш на такива.Какво като не се е писал премиер,като командори всички останали.

15

Наблюдател

преди 3 месеца

Борисов си го каза в прав текст, след като всички драпат за нови избори, саботирайки първата политическа сила, да се направят първо най-важните неща...бюджет, и законите за ПВУ! След това да си ходят на избори, колкото си щат! Така ще се разбере, на кой му пука за държавата, и кой предлага само евтин политически сеир!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Боко пак моли и кандардисва ПП.Каква наглост!До вчера ги плюеше и храчеше върху тях,днеска им се моли като на Господ.Защото знае,че сглобка с ДПС ще доведе до улични протести и позорно падане от власт.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До 1.Трябва да се поделят регулаторите, да се успокои положението, ама не може да се реши главния въпрос Гроб и ДПС да не произвеждат фалшиви избори с хартиени бюлетини.

12

Ами

преди 3 месеца

...нормално си е , да си е партиен кабинет! След като другите отказаха да поемат отговорност, и след като само той ще я носи цялата, нормално е да си го назначи! Пак се благодарете, че не е написал себе си за премиер, както е в нормалните страни!

11

=

преди 3 месеца

И наесен няма да стане, догодина също. Както е известно, революциите изяждат децата си, после се израждат в диктатури. И революцията от 2020 г. Няма да направи изключение, ще си носим последствията, дано поне кръв да не се пролее

10

ъъ

преди 3 месеца

Козята брада е отявлен гербераст.Разбира се,че много му се иска крадците да управляват.Повръща ми си от такива като него,които нагло ни п-р-об-у-тват собствените си желания,под форвата на някакви псевдоанализи.Няма да има правителство на двете разбойнически организация.Бибитко да готви за затвора.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ако това правителство бъде избрано,всеки,който го подкрепи,наесен ще падне под бариерата.Да си правят сметката.

8

Анонимен

преди 3 месеца

На всички е ясно,че наесен пак ще ходим с песен на избори,ама не знам защо нещата се протакат и защо всеки крои планове и надежди да получи мандата и да направи кабинет,като това няма да стане.

7

,

преди 3 месеца

Ако това правителство бъде избрано,ще свърши много важни и належащи за страната задачи.Всички кандидат министри са с висока експертиза,възможности и умения и могат да ни изкарат от кризата. Но няма да стане, омразата между партиите и политиците е стигнала до нива от които пътя е единствено към катастрофа,уви

6

До ГЕРБ

преди 3 месеца

Направете правителство иначе сте безотговорни.

5

До 1

преди 3 месеца

Поли,трябва да изметем тая пасмина,която 12 години ни крадеше и тогава може и да се оправим.Овчедушието ни доведе до тук,пак старите крадци да се предлагат.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Няма що гоУеми експерти особено керемидата

3

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно.Боко си състави кабинет,който няма да бъде одобрен и той много добре го знае.

2

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 3 месеца

Не! Спрете се с тези избори. На България и трябва управление.

1

Поли

преди 3 месеца

Алоооо. разбирачи,вместо да критикарствате и да разтягате локуми,кажете какво трябва да се направи.Аман от такива като вас