78

Анонимен

преди 6 дни

много е трудно държавата да направи по един навес и да дава столчета по 3 лева на ден и да чисти пясъка. всичко трябва да е частно и да ни бият и тормозят мутряци и техните ратаи селяндуряци от джамбол, сливен и други забравени от Бога места. търсете си туристи от бангладеш и непал. само в италия има такава чингания като тук и не е навсякъде. в испания и франция цените са същите, много по чисто и приятно е, хората са усмихнати и учтиви. ще им ходя тука в капаните с персонал дето не ползва ***

77

Анонимен

преди 6 дни

фесбеге я напишете за концесиите дадени на олигарха приятел на порко подрисоф дето превеждаше парички на мис бикини в барцилона. сега кой превежда парички на ердоганя щото чуваме че се е преместила момата у туркия. охрани, къщи, прислуга, шофери.... искам и аз да съм копуле на тиквата.

76

Anelia

преди 6 дни

Az i 2 moi priatelki, samo sled 6 dena sme v Antalya - Turtsia. Super hoteli, super more, super obslujvane i super hrana! Pozdravi ot Berlin!

75

Анонимен

преди 6 дни

Всички плажове се превърнаха в часни , а в закона пише ,че морето е изключителна държавана собственост . Дори достъпа е ограничен от бариери . Затова народа ходи в Гърция , не защото има много пари .

74

Анонимен

преди 6 дни

За 400 години чрез набиване на кол Османците не успяха да Мюзюлманизират Цялото Българско население, понеже Българските Ковбои - Селяни бяха живи и имаха живи семейства. За колко години КОМУНИЗИРАХА СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИНА? За колко години ЧАЛГАЛИЗИРАХА СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИНА?

73

Анонимен

преди 6 дни

Пееф, освен на ДПС, на опг гроб, така и на плажовете им еа майката

72

Анонимен

преди 6 дни

Спомням си, някъде преди десетина години, един мой приятел ми се оплака, казвайки следното: Неговата дъщеря се върнала от Германия с нова кола и отишли заедно на хотел по черното море и паркирали колата в гаража на хотела, за който се плаща. Сутринта се разсъбуждат и отиват в гаража при колата, а нея я няма. След няколко месеца след претърсване от държавните служби се оказало, че колата била изнесена за продажба в Московията! Та това е то.... Днешното Българско Черноморие на моите Братя Българи!

71

Анонимен

преди 6 дни

Спомням си бях на морето и седнах на пясъка между два шезльонга и два гвоздея и някакви стъкла ми се забига в ГъсГъсГъза. Кръв ми потече колкото щеш! Дойде един пазач и ми каза, че трябва да платя за двата шезльонга между които съм бил седнал. Аз му показах Кръвясаия си ГъсГъсГъза и го питам защо не се почиства пясъка? Той ми отговаря: Почистваме го всяка година! И аз избягах от плажа за да не остана в гаража на черноморската мафия!

70

Анонимен

преди 6 дни

А ко стана с онзи куфари с милиони във Варна на които пише от ЕСъ за ДъПъСъ и - Само членството ши ва опрай .

69

адвокат Тенев

преди 6 дни

....от началото на сезона - 170 проверки !? Я някой да ми помогне че нещо не ми излизат сметките....( виц ли е лъжа ли е )

68

Сашо от Варна

преди 6 дни

"Всичко е лъжа докрай,но добре е да се знай" А и видите ли проверяващ с чанта,тогава "всичко е ясно"

67

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ДАИ СА СЕРИОЗ СВЕТО КАК ПОЛУДЕ !

66

Анонимен

преди 6 дни

Горе на някои места има цъфнал рийган.

65

Анонимен

преди 6 дни

Ами направете ги отново държавни!

64

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

Където и да идеш, напълни ли се с хора става мизерийка........ТВА МАЛКО ИЗРЕЧЕНИЕ ОБЯСНЯВА СИЧКО ! ШО НЕ ЧЕТЕТЕ ? ШО НЕ РЕАГИРАТЕ ? МИ БЕТОН Е ПО МОРЕТО И СЕРГИИ И ПРОССТОТИЯ И МРЪЛЯФИНА И СЕ ЧУДИТЕ ШО Е ТАКА ?

63

Видимо доволен

преди 6 дни

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

62

Жоро

преди 6 дни

Не бях ходил на българското черноморие от години, отидох за 5 дни в Лозенец, очарован съм!!!! Страхотно малко курортче, с хубави заведения, с хубава музика и приятни плажове. Ще се върна на южното черноморие със сигурност! Нагоре от Бургас не стъпвам!

61

Сифилиско

преди 6 дни

Където и да идеш, напълни ли се с хора става мизерийка.

60

Анонимен

преди 6 дни

Плажните концесии трябва да се забранят със закон! Никой няма право да загражда плажове и да ги прави платени зони! Всички хотели до плажната ивица трябва да се съборят и да се освободи поне 100 метра зелена зона.

59

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

И ОФЦЕТЕ ЗАСПАХА !