302

Анонимен

преди 5 дни

Рундьо не отиде за да не разстройва свойте фенове, понеже на различни места и хора говори различни неща. Пък то има медедй ще го изпортят и червената баба мара ще плаче.

301

Анонимен

преди 5 дни

Toчнo, лoruчнo u cnpaвegлuвo peшeнue нa npeзugeнтa Pageв!

300

ясно

преди 5 дни

Очаквам Радев Щирлиц в най-скоро време да получи от Путин званието герой на съветския съюз

299

Липсват войници

преди 5 дни

Селенски каза, че му липсва жива сила. Почвайте да набирате от България. Ние сме евтино пушечно месо

298

Смешник

преди 5 дни

Не президент

297

Пилона Радев

преди 5 дни

Не ми е президент.

296

Климент

преди 5 дни

До 293.Ти заминавай за Киев.Ние добре си живеем без едните и другите.

295

Анонимен

преди 5 дни

Пеевски се е доказал единствено за затвора

294

Доказал се е

преди 5 дни

многократно Г-н Пеевски като верен атлантик и не му е мястото в списъка Магнитски.

293

Геле

преди 5 дни

Гледайте интервюто на Осман Октай в Свободна Европа, да разберете как Путин е унижил наш ***. Изобщо не го бръсне за слива.

292

Анонимен

преди 5 дни

Чогунените натовски глави все още са задръстени с отживялото блоково мислене отпреди 40 години. На тях им трябва да имат враг, непрекъснато да се въоръжават, да правят военни планове, да се разширяват и да тероризират мирното население със заплахи за войни.

291

Off

преди 5 дни

Замириса на ватенка. Мунчовата ватенак. Леко опикана от шубе, ако каже нещо ьсрещу господарите си, дали няма да стане излишен. Ще му спрат не само рублите.

290

Анонимен

преди 5 дни

до 284, правилно си отбелязал макар и в кавички, президентът Радев е военен, което означава че разбира от военно дело, а Столтенберг, а Рюте, а лайен която е била министър на отбраната имат ли нещо общо с военното дело

289

ZZ

преди 5 дни

Браво Радев

288

Анонимен

преди 5 дни

Това нато било много чувствително. Яростно реагира, ако някой не му се подчини. Колко още по-ниско искате да се наведем пред вази? Дните ви са преброени и Радев и Вучич го знаят, затова не си дават зор. И другите го знаят, но още имитират задружно семейство. За пред хората, да изглежда нормално.

287

made in Решетников

преди 5 дни

РадеФ , котилото му и копейкаджиите да заминават за Москва. Там най-добре ще слугуват, ще носят кафе, ще мият подовете, ще ринат сняг - все приятни за тях работи. А и поклони ще правят на любимия им кремълски джуджак.

286

РАДЕВ ГО Е СТРАХХ

преди 6 дни

ВОЕНЕН, А ГО Е СТРАХ ДА ВЛЕЗЕ В БОЙ.... ЗАЩО ТОГАВА ВЗЕМА ВОЕННА ПЕНСИЯ.. НАЛИ ЗАТОВА ИМ ДАВАТ ПО 3000 ЛВ ПЕНСИЯ, ЗАЩОТО ИМ Е ПО РИСКОВА РАБОТАТА...... ДА ВЪРНЕ ВЕДНАГА ПАРИТЕ НА НАРОДА.....

285

Мдаа

преди 6 дни

Вече целия свят говори, че Радев обслужва Кремъл. Само Радев се прави на неразбрал.

284

Анонимен

преди 6 дни

Радев е доста прав.

283

Анонимен

преди 6 дни

Значи,който не иска война е "проруски"?Тези нормални ли са въобще?Натъпкайте всички кръвожадни като сардини на някой остров заедно с онзи Борис Джонсън ,Макарона,Еленски и т.н.Там на острова по между си да се бият,а не невинни хора да страдат заради тях.