22

Анонимен

преди 6 дни

Никъде не сбъркал кмета. Благоевград граничи с Гърция и РСМ и добрите човешки отношения ще доведат до просперитет. Той гледа благото на своите избиратели. През Благоевград минават основни европейски трасета които трябва да се реализират независимо от отношенията между България и РСМ. Кмета е син вид гарант че всичко няма да се срине.

21

Анонимен

преди 6 дни

Все едно ВМРО ДПС и ГЕРБ кметовете не са като тоя предатели. Нали те ни навлекоха ЕС НАТО с тия сбъркани македонци че требва да влизат. Много си бехме спокойни извън ЕС и НАТО.

20

Благоевград

преди 6 дни

Този се изказва за да не бъде забравено че имаше една такава партия ВМРО която раздаваше паспорти на хиляди северно македонци!!!

19

Ббб

преди 6 дни

Това кой от двамата е на снимката..

18

Анонимен

преди 6 дни

ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ИСКАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ НА ТОЗИ ГРАД !!!

17

Анонимен

преди 6 дни

Ако кметът на Благоевград демонстрира сервилност към Скопие - оставка. Ако Буда и Про100Киро ежедневно демонстрират сервилност към ПосолствоТо - аплодисменти.

16

Анонимен

преди 6 дни

Как и защо един работещ във Военно министерство тогава,сега на високо ниво в МВР с една заплата има един апартамент в първия построен блок , един гараж и една чисто нова кола! Тогава само той работеше от семейството му с две деца и безработна жена! Отговорете господа от ВМРО!

15

Анонимен

преди 6 дни

Михов, ти що бягаш като видиш преподаватели от ВТУ?Шубето е голям страх.Какво имат да си искат от тебе.Я кажи.Б...к.Що те е срам като видиш някой оттам.Подлец.

14

Петър Младенов

преди 6 дни

Не виждам какво толкова е казал. Това са дежурни реплики, не значещи нищо. Дипломатически етикет. Факт е обаче че с оглед антибългарската кампания, подета от новите власти в Скопие, включително обявените от тях териториални претенции към Пиринския край, тази среща трябваше да бъде отменена.

13

Анонимен

преди 6 дни

това се нарича добро възпитание и християнска добродетел, обичай ближния си и не причинявай на другите това, което не искаш те да ти причинят!

12

Анонимен

преди 6 дни

Кога ще отговорите на въпроса ми господа от ВМРО, как така един план за парк в Младост 3 София до метростанцията, който Фандъкова го показа предизборно, се превърна в Три жилищни блока на една фирма и голям частен паркинг? Това става по време управленито на ГЕРБ и ВМРО и ваш военен министър!Военния Министър се казва Красимиир Караккачанов! Отговорете на това. Не ни занимавайте с популизъм! Вие сте създадени пт ДПС и ГЕРБ!

11

Анонимен

преди 6 дни

Благоевграт са едва 100 хиляди души целата облас и колко ше е това мк малцинство вероятно са 100 души които при това са доказали с бг документи че дедовците им са бг. Е сега ако иска да е патагонец некой никой не му пречи стига да не иска да дели територията на бг

10

до

преди 6 дни

Иска ама няма с кой.Никой не чини да е с токсичната ВМРО.

9

Анонимен

преди 6 дни

Предатели преди, предатели и сега!

8

Анонимен

преди 6 дни

Каракачанката отново иска да е у парламенто, че явно шкембака му намалява :)))

7

Анонимен

преди 6 дни

Михов, ти що не даде оставка, когато ректора на ВТУ те даде на прокуратурата.Защо не се отказа от имунитета в НС?

6

македонско малцинств

преди 6 дни

РСМ не дава мк паспорти на бг които са около 2 милиона бежанци

5

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 6 дни

КАКВО Е ТОВА ВМРО,ИМА ЛИ ГО?

4

Анонимен

преди 6 дни

Тоя ще оправя РСМ, ама ВТУ го закопа и остави без заплати и ток.Срам и позор.ВТУ беше спасен лично от Бойко тогава по молба на бившия главен прокурор Велчев.

3

Анонимен

преди 6 дни

Кирчо така все се надгражда и гриндерите около него и те. Надграждането видяхме до къде доведе. Има го още онова клипче дето ковачевски го направи на луд пред всички в Брюксел и му размахваше пръст заплашително