7

Анонимен

преди 6 дни

Албания е ислянска държава и за какво требва да влиза в ЕС. Тоя ес става мюслимански и бг требва да бега.

6

Анонимен

преди 6 дни

На Македонците им беше казано, сменте си името и влизате в ЕС. Да, ама не! Сега им викат дайте сменете си историята, сменете си конституцията и ще влезнете! След като ги унизиха съседите, сега от Македония искат гаранция с писмен документ, че това е последната подигравка с тях. Аз лично не бих приел нито смяна на име, нито условията които им поставяме ние, а бих си оправил държавата без ЕС, България и Гърция. България и Гърция се държат по-зле от Путин с Украина. ЕС е подобен в случая с Русия!

5

Анонимен

преди 6 дни

На Македонците им е писнало и от съседите,а и от ЕС, а най-много от тяхните политици! От над 20 години ЕС се подиграва и ги лъже само и само да не създаде някакво напрежение с България и Гърция, които политически с Македония се държат като хора от времето на Османската Империя и преди това. Поведението на нашите политици и на Гърцките политици към Македония е по-лошо от Путин с Украина.Аз ги разбирам Македонците. Аз не бих се подчинил на глупавите Български и Гърцки политици.

4

Анонимен

преди 6 дни

Македонците не поставят ултиматуми,а казват че няма да влизат в ЕС унизени!На тях не им пречи Българите да влезнат в новата конституция,а им пречи това че Гърция преди,а сега България все поставя нови и неясни условия.В момента се казва нека Българите да влезнат в кимституцията и ще влезнете в ЕС,както преди сменете си името и ще влезнете!В момента Македонците искат писмен документ като гаранция.Като знам нашите политици,са много ама много прави! Може да си пишете всичко което искате ваше право

3

БАНко

преди 6 дни

МИЛОТИНОВА , НИТО МАКЕДОНЦИТЕ , НИТО СЪРБИТЕ , НИТО БЪЛГАРИТЕ СА ИСКАЛИ НАТО И СКАПАНАТА ЕВРОПА !!! ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ НИ НАБУТАХА ТАМ !!!

2

Анонимен

преди 6 дни

Тази,която показа отсечена глава в национален ЕФИР...После,грам не се извини като Водеща Новини нека не дава акъл.За че.п на . тка не става!Даже адмирирам с днешна дата,че показа.

1

Анонимен

преди 6 дни

Не, всъщност треперят предателите евроатлантици, които наложиха албанският за официален в макединия заради ЕС, пък българският изобщо не се води никъде и го няма.