61

Анонимен

преди 6 дни

До 42 и 41 да не си се нещо объркал пиши от свое име като искаш да те спасяват добре АЗ нямам нужда 42 и 41 спасявай се при шарлатаните шайката назначена от олигарсите

60

Анонимен

преди 6 дни

АТАНАСОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОКУРОР НАЗНАЧЕН ОТ ЖИВКОВ ПОСЛЕ КОСТОВИСТ СЕГА РЕФОРМАТОР НАГЛЕЦ

59

Майорс

преди 6 дни

Генерал Гном , а защо не казваш че и ти и Кирчо също сте с охрана и защо? Стига с тия ченгеджийски номера!

58

Тая

преди 6 дни

Коритаров а,да не е дъщеря на Георги коритаров.*** черва,черва,черва,омирисани.Къде са нашите деца,внуци и правнуци,от тия ,най -кадърни,не знаещи да изговарят българския език правилно.Ех ,Българио,не ни чака нищо хубаво.

57

Анонимен

преди 6 дни

Защо не пита някой вербуван?

56

Анонимен

преди 6 дни

Преди 20 минути Костадинов направи на мармалад това генералче Атанасов от трибуната на НС. Оня едва не се разрева.

55

Анонимен

преди 6 дни

До този ли въпрос стигна умствената дейност на Атанасов? Тайно се надява някой наистина да погуби опонента му Борисов, защото се оказа, че по честен път, с избори, нищо не могат да му направят.

54

Баба Гошка

преди 6 дни

Партията на Пудела и *** за Българя, ДГД. Бутнаха им каналите за контрабанда и сега на Баце в хранилката се огледаха !?! А тия хобити Денко и Партенко, да кажат нещо ясно, а не само да плямпат с недомлъвки.

53

Анонимен

преди 6 дни

По Дунав Мост минаваха стотици турски тирове на ден, част от тях с контрабанда. Сега откъде ще минават? Няма организирани канали, някой трябва да поеме отговорност и това явно е Борисов. Бая цигари ще мухлясат.

52

Анонимен

преди 6 дни

Затварят Дунав Мост изневиделица. Не могат да се разберат откъде и как ще минават обичайните парични потоци. Някой е обещавал нещо и в момента е трудно да го изпълни. Това е цялата работа.

51

Анонимен

преди 6 дни

Странно,работа ли е на Наско-лилипута защо и къде има охрана?Да не би тоя мишок да е организирал нещо и сега да се страхува че са го разкрили?

50

Анонимен

преди 6 дни

Денков, накрая ще ти навреме и титлата, и сапуните, и машините, и "авторитета" ти в собствения ти ... На Гнома не, защото за него ще е удоволствие...

49

Домбил Бомбасов

преди 6 дни

твоето лице, кога шестак се чуди кви са протоколите на нсо.

48

IQ 3.14

преди 6 дни

До Анонименкв е човешкия аналог на доцент и академик? например, на английски.

47

Анонимен

преди 6 дни

"Денков е АКАДЕМИК - остави това да отлежи в главата ти. После *** и разбери как се става АКАДЕМИК" - Като останеш с 6 години повече в университета ... Но да, Петков е срам. Помян го, когато "цъфна". Имам чувството, че беше чужденец, който обръщаше думите от английски на бъгларски. ПОЗОР!

46

Анонимен

преди 6 дни

Атанасов, минавам да ти напомня, че ДПС ви направиха смешни на тия избори! ДПС! Не Възраждане, не БСП, а ДПС.

45

Анонимен

преди 6 дни

Не съм фен на Борисов, но правилният отговор е: "Не е никава работа на Атанасов, да знае или дори да следи, защо и колко охрана има покрай дома на политическия му противник".

44

Гном

преди 6 дни

Аз съм по-опулен от Борисов ! Защо моята охрана е по-малка?

43

Анонимен

преди 6 дни

Няма значение, какви са /проруски или проамерикански/ - милиционерите и фуражките трябва да се държат далеч от политиката и нормалните човешки отношения, защото са обучени само да интригантстват и да правят далавери. В държавите, където ги държат далече от обществения живот е налице просперитет и благоденствие и точно обратното е там, където са узурпирали властта. За съжаление България е превзета от ченгетата.

42

Анонимен

преди 6 дни

До ЗА 39 - ти си смешен бе лалугер. Денков е АКАДЕМИК - остави това да отлежи в главата ти. После *** и разбери как се става АКАДЕМИК. Кирил, който не може и да говори правилно....