8

Анонимен

преди 1 седмица

И на кой ли от политиците му пука , важното е да се продаде каквото е останало в държавата , и да се харесваме на чуждото влияние ..Чапа : ''Най-много ме е страх , да не започне в ЦЯЛ свят , да се играе само ЕДНО ХОРО , и да се говори само на ЕДИН ЕЗИК ".Това време *** на вратата !

7

До 4

преди 1 седмица

До Анонимен Ти явно подкрепяш агресора Путин! Утре, ако влезе у нас друг агресор от голяма държава и него ще подкрепяш без свян! За нормалните хора Русия е агресор, загърбил международните правила, а Украйна е нападната от агресора и всичко това се случва в 21 век!

6

Афро Руснак

преди 1 седмица

Това Ченге ми е много противен. Прилича ми на "културна ценност" от СССР които Не могат да бъдат реанимирани за щастие. Внушава ни, че трябва да се срамуваме, че Не сме 16-та република на "Империята на Злото".

5

Анонимен

преди 1 седмица

провален политик, който народът изхвърли от политиката, назначен в европейската администрация, защо? Калфин като социален министър увеличи пенсионната възраст, по социалистически

4

Анонимен

преди 1 седмица

Надежден партньор на кого трябва да бъдем? На обирджиите и войнолюбците от Запад? А те колко надеждни "партньори" са ни?

3

Много правилно!

преди 1 седмица

Но понеже у нас отговорност никой, никога не е виждал сред управляващите -правителство няма да има! :D

2

Анонимен

преди 1 седмица

много важно, а това че непрекъснато ни се месят, какво правеше лайен на предизборно събрание на ГЕРБ, че и вебер

1

Христо Христов

преди 1 седмица

Е и? Да си направим диктатура ли господин Калфин? Да припомня как въпреки решението на измислената ви партийна единодушно гласувахте Борисов да тегли кредити? Не ЕП,на Белене за такива като ТЕБ.