236

Сата НАТО

преди 1 седмица

Партия ГЕРБ е едно отвратително сборище на най-долните интересчии, подлеци и фурнаджийски лопати, а главатарят им иска да откратдне България само за тях. Така стоят нещата, ни повече, ни по-малко.

235

Анонимен

преди 1 седмица

Боко иска да върне Член Първи - Ръководната роля на Партията ГЕРБ.

234

Анонимен

преди 1 седмица

Харесва ми една черта на Радев, която му РазделяГъзаНаДве. Много съм ядосан! Наказах жената за месец без Кекс, а някакъв простакОТМЕНИЛнаказанието издавайки НОВ ЗАКОН. Ако не можеш да танцуваш в дъжда с мен, никога няма да бъдеш с мен в бурята, а ако не си в бурята с мен, нямам нужда от теб и ако грее слънцето.... Та другари ШОПИ с тия СОПИ не сте ми нужни да ми давате акъл!

233

Предай се бе !

преди 1 седмица

Не се мотай !

232

Сега му е изгодно

преди 1 седмица

За това го иска ,ама нема ! Все някой ден парите им за избори ще свършат .

231

Анонимен

преди 1 седмица

не ви искаме правителство на малцинствата, които са ви избрали, нямате легитимност да управлявате

230

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 176 Да, ГЕРБ ще се разпадне. Неизбежно е. Всяка тоталитарна, диктаторска структура се разпада рано или късно. Или ще си отиде като НДСВ, или ще залязва бавно като БСП.

229

Бг

преди 1 седмица

Извини се бе !

228

Анонимен

преди 1 седмица

Европарите не касаят народа. Народът не вижда нищо от парите за тия проекти, само близки на ББ прибират парите от ЕС. Ни пътищата са пътища като в ЕС, ни влаковете са влакове като в ЕС, ни нови работни места, ни европейски заплати...

227

....

преди 1 седмица

.....

226

Защо

преди 1 седмица

Делян Добрев много кротък ! Как подскачаше 4 месеца, че и разни фактури показваше от далече. И все твърдеше, че заради ПП-ДБ бензина бил с 1 лев по-скъп ! Е сега от 3 месеца управлява Б отбора на ГЕРБ, защо бензина не стана по-евтин ?

225

Я па ти..

преди 1 седмица

До До Грами 217 Казваш откраднатите милиарди от Боко...Я кажи колко милиарда са ? Имаш ли изобщо представа какво е един милиард ?Това са хиляда милиона.

224

Кантонер

преди 1 седмица

ПП се правят на дествени порнозвезди ...

223

Географски вести

преди 1 седмица

Така наречения академик от ПП днес пред президента каза , че " България е основоположник на Европейския континент" !? Авно е заразно в ПП да нямат понятие от термини . Континента е физико географско понятие и няма как да си основоположник на континент освен ако не си митичния Атлас или тектонична плоча . Основоположник на култура и цивилизация може да е един народ но на Континент не. В смисъл ако не беше академик а мракетинг гуро от харвърд може да плямпа кво до му дойде , но академик аре бегай!

222

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 седмица

НА МАЛЦИНСТВО,НА МНОЗИНСТВО,ВСЕ ЩЕ Е С ШЕФА СИ ПЕЕВСКИ,КАКВИТО И ЕТЮДИ ДА РАЗИГРАВА.

221

6

преди 1 седмица

Борисов и Пеевски с техните служебни партии задържат развитието на демокрацията в България! Те са вече архаични партии,едната е и ориенталска, които само увеличават времето на агонията на политическия живот в страната.Ще си идат ,но с много забавяне!

220

натовски лентяй

преди 1 седмица

Борисов има вече голям опит във власта и знае ,че времето изтича и ще с е разпадне сиистемата -умното предложение от него е добро като в Гърция -задължително гласуване и само който си плаща данъците тук-въпроса екво ще кажат от онова посолство където държат жокера

219

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов гледай си живота не ти трябва никакво правителство

218

Анонимен

преди 1 седмица

Алоо , герба-дЖиите , нали сте 1-ва политич. сила , АЙДЕ ''УПРАВЛЯВАЙТЕ'' ... Баце сдаде багажа !!!

217

Анонимен

преди 1 седмица

Ей стари деца и внуци на комунисти! Вий спомняте ли си мухите в бараките, на лагерите за насилствен детски труд - Бригадирското движение по времето на Бай Тодоранчо... И онзи див копнеж по Корекома по дънките оригинал. Ти помниш ли как в нас полека -лека изстиваха последните надежди и вярата, че ще ни пуснат да се изкъпем в банята? Фактът, че медузите са оцелели 650 милиона годи без мозък, дава надеждата на много хора.