18

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

С малко се разминаха даже, французите преди няколко години можеха, за единия бъзик 'дет се вика, да им сборуват "'убу, ще ви съдействаме тука, ама си сменете леко името, примерно на Скопинезия (Skopinesia) / Скопиана (Skopiana) / Скопиник (Skopinique)" :))). Да лаят, реват и да се тръшкат колкото искат макакетата, кат' ги сърби (pun intended) - да денонсират всичките международни договори и да видят какво ще стане, нямам нищо против регионална порция коджа сиктир сеир :).

17

Анонимен

преди 1 седмица

Видяхте ли . Всичката им история е такава. Гъците ги кръстиха "Северна..." ,ама ние сме им виновни. Абе макето си е маке. На снимка да го видиш шамар да му удариш.

16

Ужас

преди 1 седмица

Като си спомня до преди -10 г бяха по зле от нас , и не поменаваха дума срещу бьлгария - сега и те взеха да би плюят

15

Дрт Пъън

преди 1 седмица

Ама разбира се че "българския диктат" няма как да мине в Северна Македония... Много ставаме. Там вече си имат сръбски диктат ... намесва се и албанския диктат . За българския няма място. Но не може да се отрече че "българския диктат" е важен. Докато мъкидонците са обърнати към "българския диктат" отдадзе, сръбския диктат ги лашка душманската на задна. А албансйкия диктат си чака реда. Отдааавна "българската опасност" е единствено за отвличане на вниманието в СРМ... При това успешно.

14

Vs

преди 1 седмица

Гърците ги гърбят - Българите виновни! Пак сме без шапка! Защо превантивно не спрем да ги пускаме в БГ и не затворим границата! Ей така, за половин година, пък ще видим!

13

Мда

преди 1 седмица

Сащ ще натисне през -герб и дпс бьлгария -този си е направил добре сметката -и ще поставя каквито иска условия и уговорки

12

Анонимен

преди 1 седмица

Няма съмнение, че са българи. Прости, прости и неуки.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Намирисва на цветна реаолюция в РСМ. На посолствата няма да им хареса такова правителство. Не защото са загрижени за нас. Защото губят контрол върху територия, която считаха за своя. Сега чакаме албанците да предалат ДПМНЕ-то, а нас да ни посъветват да мълчим. Когато мине правителствената криза в РСМ, всички ще сме кротки евро-агънца.

10

Блокаж на Македония

преди 1 седмица

И тва е

9

Анонимен

преди 1 седмица

Не ни интересувате.Не го ли разбрахте.Стиа си правихте пиар за наша сметка, за да Пне затворим границите с китайска стена.Пардон-северомакедонска.

8

извод

преди 1 седмица

Срамната конституция трябва да я спазва , защото бил министър - председател, а когато бил в опозиция,срамната конституция не трябвало да я спазва. Струва ми се много , че е много абсурдна и удобна , с оглед благинките на властта , тази "теза ". Ама,какво разбирам аз----те си избират ВМРО,сърбомани и путинисти - ние тикви и копейки....

7

Случаен минувач

преди 1 седмица

Твърда и безкомпромисна политика по отношение на Македония. Да се научат да уважават. Просто нашите дипломати трябва да покажат характер.

6

Майора

преди 1 седмица

Абе Мицкоски белградски агент , много си далеч от истината че да налагаш диктат! И ти както и Силяноска не сте наясно че международните договори стриктно се изпълняват и не се обсъждат! Македонска държава не е ималои няма да има!Щевидите ЕС през крив макарон!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Гърците му скръцнаха със зъби и започна да си нарича страната Северна. И да не звучи жалко пак е намесил България

4

:)))

преди 1 седмица

Ние сме виновни,че на макетата петлите не снасят!

3

ффф

преди 1 седмица

Сбърканяк,много скоро ти,и мало-у-м-ните около теб,ще разберета за какво става дума.Отвращават ме тези отродили се българи-Никакво добро отношение не заслужават.Аз съм от пиринска македония,и отлично разбирам ситуацията.Онези заблудени български ръководители да знаят,че омраза към нас,от страна на измислените"македоци" е безгранична.С тях само със сила.Те нямат разум.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Този още не е разбрал, че Преспанския договор е между рсм и Гърция. А, гръцкия диктат от договора вече е минал отдавна, да си отвори конституцията и да провери името на територията си, която неправилно все още наричат държава. След 3тата световна война няма да я има.

1

Анонимен

преди 1 седмица

македония = бг украйна