23

???

преди 1 седмица

Защо в тоя сайт се цензурира думата Българо@@@убиец...............така се казва императора на Византия, който убива и ослепява БГ-войници на Самуил!!!Вие нормални ли сте, бе , администраторите на сайта????

22

???

преди 1 седмица

Интересно как ще намалиш данъци и увеличиш пенсии базирано на една инвестиция от 400 милиона долара?

21

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 16. Солунска не значи днешна Северномакедонска... Схващаш ли ? Все едно да кажем, че Пловдив е създаден от древните българи но е създаден да кажем от римляните(Филп Македноски и той не е северномакедонец по днешните критерии). Много ви объркани главите бе.

20

за тия дървени глави

преди 1 седмица

цар Самуил бил македонец....................хаха.............***@@@аците му с тъ@@@паци...............даже паметник му вдигнали и крадат БГ-история!!!Тогава на византийския император защо му викат Василий Втори ***, а не Македоноубиец..............я да кажат македонските "историци".............не ми пука за макетата, да ***, можем и без тях, тия мошеници и крадци на история!!

19

Анонимен

преди 1 седмица

то все едно у нас е друго...

18

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимена бе ***, късно ти е за учене, а *** и да прочетеш нещо, пак няма да сванеш

17

???

преди 1 седмица

На кой му пука за тъ@@пата Македония................РСМ е вече изгубена кауза за България...............евала на албанците, вече си имат трета държава..........след Албания..............Косово и Македония също са албански!!!!

16

Анонимен

преди 1 седмица

А там имат ли си македонски Боко ,че така са я закЪсали ?

15

Точно

преди 1 седмица

Само един Асен Василев им трябва на Макетата.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Що на запад освен *** какво има? Наркомания, стрелба в училищата, смяна на пола на непълнолетни, стаи в детските градини за опознаване на сексуалността? Да допълвам ли още?

13

Мисли малко

преди 1 седмица

Единствения начин македония да се приближи до България е като македония стане част от ЕС. Ако някой си мисли че това ще стане с танкове - няма да стане. Освен това една македония (и сърбия) извън ЕС неизбежно се превръщат в гнездо на путинския фашизъм, чиято цел е кръв и повече кръв. Искаш ли гнезда на путински фашизъм на границата си.

12

Анонимен

преди 1 седмица

5-ти, на ти сериозно ли? И България да остане без половината си история? Това ли ни е интереса? Утре и Кирил и Методий ще са Древни македонски просветители. Ако на теб ти харесва гей парада, то на мен не ми харесва държава с 30 годишна история да краде 1300 годишна българска история.

11

Ако

преди 1 седмица

...Копейките виждат във Запада само педдеррастията, проблемът си е личен! Има вече и добри психиатри!

10

Българин

преди 1 седмица

Тия ако са искали наистина да се интегрират в ЕС, отдавна да са го направили! Ама те са по-скоро заети да се занимават, като какъв се бил чувствал ... Гоце, и дали Александър Македонски е говорил на български диалект ?Сега времето им отмина, и даже Украйна е по-близо до ЕС! Жалко , че и Албания прецакват!

9

Анонимен

преди 1 седмица

7, а какъв ни е точно интереса Македония да съществува като това са бг земи, както и Сърбия, Албания, Румъния, Гърция и европейска Турция, дефинирай се ?

8

Македонците

преди 1 седмица

изметоха евроатлантиците от парламента си, за това е този педдерраски вой сега, Грузия също се освободи от западната педдеррастия, кога ще се събудиш и ти *** българска !?

7

Анонимен

преди 1 седмица

И какъв ни е точно интереса Македония да е в ЕС без пречки от наша страна, дефинирай ни го?

6

Анонимен

преди 1 седмица

Ново вето от страна на България за това просръбско образувание РСМ!

5

Анонимен

преди 1 седмица

България има най-голям интерес македония да влезе в ЕС възможно най-скоро и без никакви пречки от наша страна ... но сили близки до путин пречат на това.

4

Анонимен

преди 1 седмица

До крайно време Що си мислиш, че на тях им пука за теб?