24

Невероятни тъпаци

преди 1 седмица

За форумните русофобни алкохолици, американските войници са неприкосновени и са над закона. Те недоумяват как може да се осъди някакъв неграмотен американски редник, който за деградиралите български лентяи трябва да се приравни на божество.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Свободните държави могат да съдят американски войници при престъпление на тяхна територия, колониалните не. Сега се поинтересувайте ние можем ли и ще установите от кои сме.

22

Валери

преди 1 седмица

.... Да се чете Ко чи на та

21

Валери

преди 1 седмица

В *** е така.А нашият Резидент иска да влезнем и ние там

20

Анонимен

преди 1 седмица

Ей,взеха да съдят в Русия и за пропуснат секс?

19

в юса за същото 16г

преди 1 седмица

и позорно уволнение от армията . американския войник не е човек . ще си ги излежи като навални . Признал си е . Бандит .

18

Ze nigmar

преди 1 седмица

Черен адепт... :?))) черният посети гроба на вълка... :)))...

17

Анонимен

преди 1 седмица

14, не си чул какво каза Столтенбърг за F-16 в Украйна. Каза: изтребителите са натовски, пилотите са натовски. Каза го 2 пъти и 2 пъти се опита да се поправи, но всички го разбраха.

16

До Браво

преди 1 седмица

Така си е. Имаше не малко случаи на българи експортирани в САЩ за това, че са работили легална работа, която по някакви причини не са нрави на американците и един ден ти звъни звънеца, отваряш вратата и - Добър ден, обличай се отиваш в щатски затвор

15

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

До Анониментоя е овс. кво ше ми усложни дедовия...ше го потричат дагестанците в кауша, и после ше иде при негарете в сащ

14

Анонимен

преди 1 седмица

На този са му повдигнати обвинения в кражба и заплахи за убийство, но осъждането му усложнявало отношенията на Пиндостан с Русия. Като ги усложнява, да пореве, за да му мине.

13

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

До Бравомнем. това може да стане само на територията на Посолството. базите на нато са си българска/натовска територия, и некой сгази ли лука - военен съд.

12

Вова

преди 1 седмица

Късмет на пичагата в затвора,сигурен съм ,че ще си прекара страхотно

11

IQ 3.14

преди 1 седмица

ходил е при сепаратистите, и като се е наложило да му платят, за да се прибира некъде в айдахо оп - гредичка. хвани тва дело за сто долара (по официалния курс)

10

Браво

преди 1 седмица

Знаете ли кога в България ще стане - никога. България има споразумение със САЩ военните и въобще техните граждани да си ги връщат там. Техен военен и 100 българи в момента да ограби, убие и изнасили, български съд нищо не може да му направи, освен да го върне в САЩ. Оставете това, но същата тая нещастна България има пак споразумение със САЩ всеки българин, който си поискат да бъде екстрадиран там за съд. Няма значение дали това е престъпление при нас и дали техните власти са предоставили доказат

9

Анонимен

преди 1 седмица

За има-няма 100 долара ли?Представям си, как са и позвънили на Сашка на вратата и учтиво са я помолили да направи този цирк в замяна някой от семейството и да не падне от някой балкон. 100 долара са си цяло съкровище в Раша.

8

Бако

преди 1 седмица

И какво толкова е станало не разбирам.Хванали са крадец,който си е признал и съответно е бил осъден според законодателството на страната в която е извършил престаплението.Има доста българи по американските затвори,но не виждам драма в това

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Съмнявам се ,че американецът е имал много пари,но тя си е мислила,че има. Поискала му е пари,а той й е казал да тръгне с него. Тя е отказала. Нещо такова се е случило. За човек,който е пропътувал целият свят за да се види с някаква жена проблемът не е бил в парите,защото дори да е закъсал,все някой щеше да му помогне с трансфер . Тя лъже. Присъдата е меко казано сталисщбистка. Дори да беше взел нещо от портфейлът това заслужаваше условна,а не ефективна присъда. Толкова години затвор обаче...

6

Ха ха,

преди 1 седмица

На кой не му е ясно, че са му спретнали постановка с рускинята? С неговата висока заплата, ще ходи чак до Владивосток, че да и бърка в портмонето ? Дори и постановката е примитивна , като за крепостни! Най-малкото, ще го разменят за някой!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Може да съкрати присъдата си ако иде на фронта. Да му предложат.