93

Анонимна

преди 1 седмица

Ние вече сме колония. И аз съм гласувала, но не мога да кажа за кой.

92

ЕL Politico

преди 1 седмица

90 Моето разбиране за политика е демократично и почива на древногръцките и немски философи и техните принципи за постигане на икономически технологически и културен прогрес.Какъвто не виждам в България!

91

Бай Дрън

преди 1 седмица

И кое не е истина, което писах по-долу? Че само колонизаторите просперират или това, че след като не си гласувал, чий го дириш тук, да ни обясняваш как всички са маскари?

90

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Радев направи партия никой няма гласува за него , ще случи това което се случи със Желю Желев..

89

От Балкана

преди 1 седмица

Ние Харвардиите решихме- поемаме курс на въоръжена нелегална партизанска съпротива срещу задаващия се мутренски режим на Баце и Шиши!Днес Нестимир спешно докара първия камион с провизии-30 щайги пици и кристали, 35 кила кашкавал Маджаров, 25 щафетки шпек салам майстор Цветко, 2000 одеяла презервативи и манерки....няма да идваме на преговорите с трите красавици на Бацко...

88

EL Politico

преди 1 седмица

89 Не аз ви ограмотявам политически такива като теб

87

Анонимен

преди 1 седмица

Не познавам политическия психолог проф. Антоанета Христова, но съм съгласен, че политическите партии в голяма степен са нелегитимни. При 1/3 избирателна активност и при 23% от 1/3 няма как да искаш обществено доверие. И още нещо важно. Някой може ли да каже на какъв % от гласувалите са заплатили, за да гласуват?

86

Бай Дрън

преди 1 седмица

Твоето разбиране за "политика" явно е в това, да се самолайкваш и самоизтъкваш. Ами така няма да стане, колкото и лайкове да си даваш.

85

Бай Дрън

преди 1 седмица

А ти като разбираш от политика, какво правиш? Анархист линси, какъв си? Или си се кандидатирал за парламента, ама са гласували само от махалата за теб?

84

Анонимен

преди 1 седмица

Вие си мислехте, че българските бизнесмени ще ви вдигат заплатите, защото сте европейци ли? Не, ще вкарат азиатци на минимална заплата, от която ще им удържат наем и храна, за да бъдете като европейците на Запад.

83

Анонимен

преди 1 седмица

От статията става ясно че ще бъдат Герб+Дпс+Бсп , тоест пак същите.С други думи целта винаги са били парите по ПВУ и старите играчи няма да допуснат друг .

82

Анонимна

преди 1 седмица

*Сътрудничехме с Япония.

81

EL Politico

преди 1 седмица

82 това е защото не разбираш от политика

80

Бай Дрън

преди 1 седмица

Относно това, че не сме Белгия...всички така наречени "бели" държави, са имали колонии навремето и продължават да имат. България не е най-бедната страна, има много по-бедни от нас, но проблемът е, че ние също се превръщаме в колония и обедняваме! Това е проблема, не че българина бил такъв и онакъв. Дай му поле на действие на българина и той не се отличава по работоспособност и акъл от тия в "белите" държави!

79

Анонимна

преди 1 седмица

Ние си сътрудничичнихме с Япония много успешно преди 1989 г.

78

Бай Дрън

преди 1 седмица

Аз не разбирам някои хора. Не гласуват, но пълнят статиите за политика с коментари.

77

Анонимен

преди 1 седмица

Основата на нещата е : политика и политици в България не съществуват. Има обръчи и кръгове ереждащи хора в Парламент и правителство, които да работят за тях. Тоест да обират каквото има за крадене от програми и кредити. Изхождайки от тая база разсъждавайте ще гласувате ли за кого и за какво. Може би по сметка...

76

MAFFIA BG GOVERNMENT

преди 1 седмица

76 Разбира се!Сега когато събират големи групи че р нилки просто ще им кажат получавате бг гражданство обаче искаме да гласувате за нас или ще имате проблеми.И така става схемата!

75

Анонимен

преди 1 седмица

Падението на така наречена политическа система е пълно.Наесен България отива към нови избори ,защото Бойко отново няма да може да състави правителство.Това означава ново служебно правителство ,излъчено от ГЕРБ,теглене на нови заеми,невъзможност да се приеме бюджета за 2025 година.Кражбите на ГЕРБ ще продължават,криейки се зад едно безлично служебно правителство. България ще бъде напълно фалирана,

74

Анонимен

преди 1 седмица

А.ХРИСТОВА ВСЕ ПАК Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ "ПОЛИТОЛОшКАТА" РУМЯНА КУЛАРУВА.