298

Анонимен

преди 1 седмица

Някой виждал ли в така наречената Руска Федерация на карта преди 1991 година?

297

Българин

преди 1 седмица

Азиатските орди на Сатаната Путин от буряти,калмики,чечени, мордвини,якути,узбеки,фино-угри и прочие са налазили православните земи! Мир ще има само ако бъдат изчистени или се приберат обратно в блатата!

296

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя не мога да го гледам и слушам вече.

295

Анонимен

преди 1 седмица

Който лъже лесно, ще се излъже втори път.

294

slayer

преди 2 седмици

властелина палечко малечко се кефи, че вечната война & бавната разруха на страната му е вързана в кърпа, както & милионите избягали не са му грижа понеже никога няма да се върнат. Само хранилката е важна, далаверата с оръжие да бичи яло а па и ако има късмет елита пак да превземе руската империя.Нали за това го избраха. Путин никога няма да даде Крим & Донбас, всеки мислещ знае, независимо дали го мразят или са фенове. Само НАТО ако окупира Москва може да стане това.

293

Малко за историята

преди 2 седмици

До Анонимен 293: По това време, преди Втората световна война, у нас по радиото даже пускали песента: "Рим, Берлин и Токио заедно в борбата. Скоро ще настане нов ред на земята". А нашенците допълвали "Всичките ще паднат на СССР в торбата". Както и става.

292

Анонимен

преди 2 седмици

Ти остави това, ми сега реват , щото суровините , които внасят като заместители на руските, са некачествени и имат проблеми, даже за материала(метала) на американските самолети е имало проблеми.

291

Анонимен

преди 2 седмици

До ЙорданКак да я спрат войната Зеленски и Путин, като целта на въоръжаването и убийствата в Украйна, бяха прелюдия и подготвителен етап към нападение срещу руското население и Русия? Та те вече компоненти за атомна бомба събираха ония със Зеленски. Даже и европейските държави извадиха късмет, че Русия се намеси навреме. Щото какво им пука на държави, които не са от континентална Европа, като Канада, Израел, САЩ, Англия, Австралия?! Не им дреме, ако нещо се случи в Европа, а на Русия й пука, з

290

ЗеленЧУК ЧУК

преди 2 седмици

Заминавай в якиев нв гей парада. Там ти е мястото. Ти за тая армия ли ревеш за помощи? Отвратително!

289

Йордан

преди 2 седмици

Не оправдавам Русия, но ако Зеленски беше мъж, щеше още преди 2 години да отида в Москва и да се разбере с Путин и да спре войната.

288

Анонимен

преди 2 седмици

То и Германия не е била поканена в Ялта, нормално. Вече разпада на рф се вижда зад ъгъла и трябва да се договори какво ще става с новите републики. Путин няма право на глас по този въпрос защо да го канят.

287

Анонимен

преди 2 седмици

И кво сега, зеля къси и с европатя ли не можа да сключи мирен договор ли ве.

286

Анонимен

преди 2 седмици

От мира не се интересуват твоите приятели, господин Зеленски. Какво каза Борис Джонсън? "Никакви преговори! Ако ще воюваме, да воюваме!" Направо помислих, че ще грабне пушката и ще хукне към фронта.

285

НЕАМ ДУМИ

преди 2 седмици

ДЖЪСТИН ТРЮДОТО,НАХОКАЛ ЗЕЛЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ - "ЩЕ ДЪРЖИМ УКРАЙНА ОТГОВОРНА... И ЩЕ Я ПОДВОДЕМ ПОД ОТГОВОРНОСТ"!!!...

284

ароматния пръч

преди 2 седмици

"Русия не е била поканена на срещата на върха,тъй като Москва не се интерисува от мира".Всички със зашити един за друг ръкави смятаме това обяснение за гениално и го аплодираме от часове с викове "Слава",тъй като не можем да ръкопляскаме.Само едни в бели престилки се смеят,но те са малцинство..

283

Анонимен

преди 2 седмици

макрон е американско ***. Франсетата дали се досещат че ако работят за сащ далече няма да стигнат. Веднъж излязоха от нато, сега ще повторят май.

282

Анонимен

преди 2 седмици

Има си хас стандарта на живот да стои като в 20 век ами че нали има технически прогрес и нови технологии.

281

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски да седи където и да е той не е лигитимен. Радата в Киев приема предложението на Путин и подписват мир !!!

280

Анонимен

преди 2 седмици

Уточнение. Одеса Измаил и Приднестровието ще се присъединят сами и без кръвопролитие.

279

Анонимен

преди 2 седмици

Има правило всяко следващо предложение на Путин да е по лошо от предишното но украйна решава. Зеленски не може да се разбере за кого работи. За Сащ и Нато и за ционистите.