69

Анонимен

преди 1 седмица

71 На много места в България, където са били гробища, са построени сгради и др. Не отменяй темата.

68

Анонимен

преди 1 седмица

68 Не е задължително, ако си против руския агресор, да се кланяш на САЩ, или на когото и да било.

67

Анонимен

преди 1 седмица

До дедо ви Нека съборат и НДК че трябва там да е гробище.

66

Реалист

преди 1 седмица

по време на окупацията на българия от червената армия всички които обичат Бължария са наречени фашисти и нацисти са убити без съд и присъда защото са пречка за поробването на народа ни от руската империя. Едно уточнение: народният съд избива всички докарали България до национална катастрофа! Все едно сега да убиеш продажниците, дето 35 години съсипаха всичко. Не ми звучи никак лошо.

65

Реалист

преди 1 седмица

Щом са софиянци, значи са ***! Ако бяха от друга на България - виж тогава са герои!

64

Реалист

преди 1 седмица

До АнонименЗабравяш тия дето се кланят на САЩ, също се кланят и на Турция - то май ти си от тези, колега!

63

Анонимен

преди 1 седмица

Както и да го наричат Войнишкият паметник пред НДК символизира почит към паметта на загиналите воини, за свободата България. Тези които мърморят, че възстановяването му било политически реваншизъм, не са българи. Те биха искали, на всички площади у нас да стърчат паметници на Съветската армия.

62

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Всички руски паметници долу за материал за пътя.

61

бг

преди 1 седмица

по време на окупацията на българия от червената армия всички които обичат Бължария са наречени фашисти и нацисти са убити без съд и присъда защото са пречка за поробването на народа ни от руската империя.

60

дедо ви

преди 1 седмица

паметника си го имаше но заради людмила живкова беше съборен и премахнат за да си построи НДК , *гордоста* на София или България , а бкп нямаше нищо против разбира се .

59

БГ

преди 1 седмица

Паметникът на младежите дали живота с бЪлканската междусъюзническата и първата световна войни за свободата и обединението на българите е разрушен а паметниците на техните убийци са налазили цялата страна и антибългарите комунисти ги бранят еи им се кланят.

58

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на героите дали живота си за България! Вън окупатори рушняшки!

57

Анонимен

преди 1 седмица

Кво ни занимаватре с глупости, в бг само се руши, нищо никога няма да бъде направено повече

56

Фют

преди 1 седмица

До 57. А би ли казал кой е този Альоша, какво е направил за България и въобще как е свързан с историята на България???

55

Анонимен

преди 1 седмица

Надявам се , да не започне фашизиране, подобно на Украйна, първо лееекичко, а след това брутален нацизъм и тоталитаризъм! Вървим по опасен, хлъзгав път на нацизма, дано успеем да го прескочим!

54

Фют

преди 1 седмица

До 39. Ей, л***хман, аз живея до НДК, до първа градска, и ако ти минаваш веднъж годишно, евентуално, през центъра на София, аз топуркам по няколка пъти на ден. Та, в парка на НДК, освен че няма мигранти, е бъкано с полиция, поради ежедневни мероприятия там, в последно време и заради промените в движението. Желателно е да си стоиш на село и да не протягаш шия към центъра на София. И, този паметник трябва да се изгради отново, защото това е историята и паметта на България.

53

Бунарджика

преди 1 седмица

Абе оставете Альошата в Пловдив на мира, не го барайте. Той е гарант на спокойствие и неразделна Булгария. Ако на някой пречи Альоша, тогава той желае раздяла на държавата.

52

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Кмета зам председателят , секретарката забравилаОффф

51

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Когато иде реч за български паметници или каквото и да е било, ви аги абсолютно винаги ни спъват с бюрокрация и именно тези руски фашисти са там, професори доценти, майори, полковници менерали и те ви аги казват не, защото Русия ще се обидиСакън недей, там има полит чадър, БСП то, сега възраждане, после величие и пп също и вместо да подкрепят духът на българското останало у нас, те казват неможе няма бележка. И се бавят умишлено година две, докато се откажете. Няма инженерна оценка, няма съглас

50

Рендето

преди 1 седмица

Войнишки Паметник трябва да има, но не трябва да забравяме и кой ни докара до двете Националки катастрофи и Поражения... Само преди няколко седмици много Помпозно докараха тленните останки на Фердинанд в Бг, а българинът май отдавна е забравил историята си!!!