59

Фют

преди 2 седмици

До Анонимен 37. Абе, мало умен, трафика ще си е същия, но няма да има опашки по границите, т.е. с Румъния и Гърция, а колите и камионите ще пътуват както от ваше село до съседното ви село, без да спират за проверка.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Всички млади булки по северната и южната ни граница, сутрин когато Слънцето Изгрее и вечер преди да залезе със цветя от Рози ще посрещат идващи пеша чернокожи мигранти! Ще зачеват и ще раждат героичен Род ....за да продължава славата на от 13 век от преди новата ера на Инвазийния Данайски народ!

57

до 56

преди 2 седмици

а същият Шоколад, дето от днес е 4.99 лева, във Франция е 0.99 евро или 2 лева, но това само Показва, най-голямата Измама Последните 2 години, т.е. Отдавна Курс от 2 лева за 1 евро е НеРеален и се Използва за ДоУбиране на Българите, т.е. и на тези дето са в Европа и пращат Евро на Роднините си в България!

56

Анонимен

преди 2 седмици

И каква полза от сухопътния ви Шенген?

55

до 51

преди 2 седмици

Тр0ловете, които са ти сложили минуси не знам как да ги коментирам дори! иначе, и аз видях и съм в Шок, освен това ако погледнеш Брошура - Април 2022 тоя същият Шоколад е 1.69, след това стана по едно време 2.29, 2.49 и хоп от днес ударно и по 2, до 4.99 лева! Просто не е истина - а Купените Мисиирки - мълчат!

54

Анонимен

преди 2 седмици

Урааа.... веднага раждаемостта ни ще се увеличи до милиони!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Хората по света какви неща правят а ние само с глупости се занимаваме. Еврозони, шенгени, помощи за Украйна. Никой не го интересува какво става в държавата и това че икономиката е в колапс заради липса на хора и инвестиции. На никой не му пука за здравна система, за унищожената образователна система, за това че има 11 милиарда дефицит в пенсионната система, за счупената администрация, за това че инфраструктурата на страната се разпада и нищо не се строи....Всичко е оставено на самотек.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Урааа.... веднага населението ни ще се увеличи с милиони!

51

Анонимен

преди 2 седмици

Ха ха ха

50

Тревога Тревога

преди 2 седмици

за Оптимизъмън Не Знам, но се Връщат от ХиперМаркета - Увеличени на шоколадовите изделия от 200%, т.е. по 2 спрямо Понеделник - последното ми пазаруване - шоколад който беше 2.49 вече е 4.99 лева! Ех, със Сълзи на Очи си Спомням времето на ПП Постната Пица - Дянков, но след Истинската ПП - стягането на коланите и глада - едва сега - започват!!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Ще има и Шенген, ще има Евро, ще има и Европа. Като изгоним и русоробите, ще заживеем и добре. Тия, последните, изпадналите, не трябва да ги броим и за хора

48

Анонимен

преди 2 седмици

спокойно, няма да влезем в шенген, идва герп-дпс на власт, а те каквото и да говорят, не искат да сме част от него, за 12 години колкото влязхохме, толкова и сега, мафията не иска да я следят

47

Анонимен

преди 2 седмици

*** ми янко ще влезете. Така обещавали на робите, че ще ги освободят.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Ще влезете по-лесно в ада, околкото в Шенген, либерасти проклети.

45

Анонимен

преди 2 седмици

До Пич Въвеждат само от Индия и Бангладеш нова работна ръка. Евро няма да вземеш или ако остане някой цент.

44

Пич

преди 2 седмици

Да въвеждаме и еврото и да късаме всякакви връзки с Моордор и Джууджето. Националните предатели, които разпространяват руска пропаганда, трябва да бъдат издирени и депортиране към Моордор с еднопосочен билет (след 50 удара на голо с камшик).

43

Анонимен

преди 2 седмици

русия ще изгори а копейките от сайта ще чукат камъни в белене за благото на България ще ви пипнем всичките да знаете.

42

дрън-дрън

преди 2 седмици

сега като спрат руснаците газа и ще видите шенген като си видите врата без огледало!.....ЕС си отива, икономики в рецесия, монополи фалират, те за глупости се разциврили! шантав народ!

41

Анонимен

преди 2 седмици

Турция и арапските и Гърция ще задръстат страната и няма да може да се диша от коли и самолети. Връщането на границата е неизбежно.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Русия няма никакво намерение да влиза в България. Ако стане нещо и България, и американските бази ще изгорят за 2 минути.