10

Анонимен

преди 3 месеца

С Корни начело скоро няма изобщо да ви има! Разкарайте я!

9

Анонимен

преди 3 месеца

на кой му дреме какво ще подкрепи или няма накаква дребна мизерна партийка крадливи маргинали с отмираща функция дето следващите избори я миме прага я не

8

Анонимен

преди 3 месеца

Щом са им такива резултатите, явно не знаят какво да правят. Разкарайте каката Нинова от партията, обединете се с другите леви, насочете политиките си към хората на труда и нещата може би ще потръгнат.

7

Серьога

преди 3 месеца

БСП трябва да представи инициатива за ликвидация распускане на всички партии за кои-то български народ гласувал 9ти юни голям вот на НЕДОВЕРИЕ - 72% народен вот ПРОТИВ и 28% ЗА мутро-делавер-коррумпирани партии начело с Гербанкя и ДъПъСанка. Само тогава БСП ще има шанс за реформ рано прераждане.

6

Анонимен

преди 3 месеца

След това Свиленски продължи, като каза, че: "Нинова ИМА ПРАВО НА СЛЕДВАЩО КАНДИДАТИРАНЕ - ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДЛОЖЕНА И ПРИПОЗНАТА ОТ СОЦИАЛИСТИТЕ, ТОВА ЗАВИСИ ОТ ТЯХ" Баджанака продължава да се прави на ударен с мокра кърпа.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Бай бай бсп. Днес 7% скоро под 4%.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Навсякъде е тихо, Герб, ПП-тата, ИТН-то, Костадинов, Марков е малко по-шумен и Пеевски.

3

Майора

преди 3 месеца

Баджанак , виждаме колко мислите за страната щом заедно с Копейкин защитавате Русия и Путин! А колкото до изборните резултати сами си го направихте , Корнелия упорито ви води към 4% , само близките до нея не виждате това!

2

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

За БСП знаем. Нооо странна тишина се носи от Учиндол...

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова има една талига с депутати. Никой не ги е търсил за подкрепа. Добре, че е Бойко Борисов, за да има БСП коз по кого да плюе. Най-големия коз на БСП е Борисов. С Борисов лягат, с Борисов стават. Сега Нинова спокойно може да натовари депутатите си в една талига и да ги закара на сянка под едно дърво в село Крушевица. А баджанака Свиленски може да си разтяга колкото си иска локуми. Друго не му остави да направи.