73

Анонимен

преди 2 седмици

Величие - края на посткомунистичексия преход. И без лустрация ще се гътнат българските комунисти.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Там, където са гласували за Възраждане и Величие най-много е в градовете, където има струпване на гастарбайтери или емигранти, преследвани от закона в България: предимно крадци и мошеници, спасили се на Запад. Не виждам повод за гордост.

71

По-малко са

преди 2 седмици

До ФибуначиЕдва 123 трима са гласувалите в Москва.

70

Фибуначи

преди 2 седмици

Колко са малко като бройка. Нещо никой не иска на изток от рая да живее. Те сигурно са си етнически руснаци гласувалитеде няма лошо, има няма общо 500 човека.

69

Анонимен

преди 2 седмици

тез пък "величие"... колко трябва да си комплексиран да си кръстиш партийката така?...

68

Хамстер

преди 2 седмици

Там нормално , но да си в Лондон и да гласуваш за тях си е комплексарщина ..

67

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен А тукашните русолюбци уж умират за матушката, ама не отиват там да живеят и това е. ---------- никой не иска да живее в 19-ти век, дори и путлepасите!

66

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Величие ще изрине всичката плява!! ............ нищо няма да изрине, а ще опапат на Костя копейкин кинтите от руското посолство :)

65

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Не знам кой казва, че ГЕРБ СДС и ДПС са европейски партии? Погледнете картата извън България! В нито една европейска държава не ги харесват! ------------------ в чужбина основно са отишли разни лузъри, общаци и берачи на ягоди и портмонета, дето капиталистите са им виновни. За кого да гласуват освен за чалгарите от ИТН и разни пишман-партийки, дето им обещават, че като излезем от ЕС и ще цъфнем с братята им от СССР/Русия.

64

drzz

преди 2 седмици

Крайно време е да се спре гласуването извън България!! Неоправдано се харчат милиони левове на данъкоплатците в Бг, за а гласуват някакви откъснати от проблемите ни хорица, които хал хабер си нямат какво се случва в бившата им Родина!!! Трябва закон и спиране на тези тъпотии!!

63

Хладния разум

преди 2 седмици

Също и в Калифорния бая са гласували за Величие ;)

62

Гиб Мелсън

преди 2 седмици

Възраждане печелят изборите в английските провинции в Южна Африка. А баш русофобите, които от сутрин до вечер облизват подметките на англо говорящите на задни позиции а английските провинции.

61

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам кой казва, че ГЕРБ СДС и ДПС са европейски партии? Погледнете картата извън България! В нито една европейска държава не ги харесват! ФАКТ.

60

Анонимен

преди 2 седмици

Възраждане и Величие приличат на едно и също нещо.

59

Анонимен

преди 2 седмици

ПП/ДБ имат малко по-висок резултат в Русия от Величие! :)

58

Е за кого

преди 2 седмици

За Боко и Прасето лиИзглежда не са и подправени машини че да дадат глас за ПР и ДБ

57

Анонимен

преди 2 седмици

Величие ще изрине всичката плява!! Браво !

56

Анонимен

преди 2 седмици

До ГЕРБ-СДС - Падението ////Факта, че българите в чужбина са гласували за Възраждане, популистка и проруска партия, и за Величие, която е още по-популистка и още по-проруска партия, не показва разум и познаване на политическия живот в България. Показва само, че *** има навсякъде.

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Ами, питай Чалгаря, отровните, вътре-вънкашните и пп/дб защо има стотици секции в турция, индонезия, русия и т.н. дестинации извън ЕС. Борисов точно успя да ги намали драстично, и новоизлюпените дупетати премахнаха ограниченията и утроиха секциите. Има още много неща извършени във вреда на България от пременкаджиите и служебните, и за тях ще питаш. Ама, нали изчегъртали Борисов... Сега всички ще плащаме за променкаджийските експеримент, и ние, които не ги припознахме за месии

54

Българин

преди 2 седмици

До Анонимен 51 Никой не ви е "внушил" нищо такова. Запада ви "внуши", че трябва да разчитате на собствения си ИЗБОР при преследване на житейските си намерния. Комунисто-фашистите стреляха по нас, ако искахме да ги преследваме извън България.