24

Зозо

преди 2 седмици

Скъсняцииииии, копейкиииииииии. Ядете ли кашкавал от 9.50лв. с палмово масло и вода???? Само глада и лабута лекуват комунизма :)))))))))))))))))))))))))))))

23

вие си ги избрахте

преди 2 седмици

рано или късно всеки ще разбере, че ЕС ни убива целенасочено, то е очевадно, а процеса е скокообразен, защото проззтото племе гласува за такива, които го допускат. Преди вас драги земеделци са украйна и нато, Денков ви го каза в очите, и пак гласувате за тях. Кой за каквото е гласувал това ще получи Гласувате за ***, ами ето ви го отново ще прави кабинет...

22

Анонимен

преди 2 седмици

Заливат ви с чужда стока, защото продавате вкисналите си сирена и кашкавали на 3-ни и 4-ни цени!! Само луд ще си купи от вас, български търгаши!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Тогава спрете да изнасяте на по-ниски цени в чужбина и няма да фалирате. Ей, не наядохте се! Фермерството е работа, а с работа милионер не се става. А всички се държите като такива, после потребителя виновен, държавата не помагала. Ай сиктир!

20

Боли ме сърцето!

преди 2 седмици

И аз не ги съжалявам нашите измамници, които бълват само ***. Никакво качество нямат нашите млечни продукти, всичко от сухо мляко и кокосово масло изфабрикувано! Предпочитам да ям немски кашкавал Гауда от истинско мляко, нашия за нищо не става! А какъв кашкавал произвеждаше едно време България! Еееех...

19

Ivan

преди 2 седмици

Хайде да спрете да мрънкате.Продукцията,която вадите на пазара или е пълен *** или е с космически цени.Сирене и кашкавал-от 20 лева нагоре е безумие.От злато ли го правите?!Изкупувате млякото на безценица,а стоката ви е по-скъпа и некачествена от западната.Ресторантите и те не се спряха-килограм домати3-4 лева на пазара,една салата от 10лв.нагоре в ресторанта.Ами,яжте си ги! Има много още да ревете.Като не ви харесва,затваряйте.На никой вече не му дреме за такива като вас!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Само ревете,а ни заливате с бок.луци.Не ви съжалявам.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Тука пишат българи, западоидите - заминавайте при благата и ни оставете да се оправяме. Стига сте ревали на чужд гроб! Големи любители на запада... А хвърляш фасовете през терасата, а!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Произвеждайте качествена продукция и никой няма да купува вносното.А не да ни мамите с палмово масло,вода,соя и разни примеси,за да ви излезе по-евтино.Така отказахте хората от родното.Някога сърбите се редяха на опашка на границата за да купуват наши сирена и кашкавали,а сега ние ходим да купуваме техните.А те не получават субсидии.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Проблема е, че у нас е доста скъпо за един среден фермер със 50-100 крави или 500 овце да отвори собствена мандра. Ако това стане, цените ще са доста по-ниски. Но...някой трябва да краде! Подкупите, наричани субсидии са целенасочени не към малките, а към големите! Тези, които гледат животни само за субсидии трябва да бъдат изхвърлени от пазара. Също и тези, които имат по 5-10хил дк пасища без животни. Ама нейсе... В България сме!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Ей къде е Сърбия, на други по-близо са Македония, Гърция, Турция или Румъния. Храните са вкусни и истински, в някои случаи по-евтини, качеството си заслужава. Вместо да мрънкоти да отива да работи!

13

Crusader

преди 2 седмици

За така наречените "земеделски производители" изтекоха милиарди лева субсидии...а резултата е НУЛЕВ ....нито има животни нито има селскостопанска продукция.....далавераджии....Синапов скрий се някъде бе ***...

12

Анонимен

преди 2 седмици

Когато няма уважение към чуждия труд, така се получава. Не си струва усилието да произвеждаш за неблагодарници

11

Генчо Острото

преди 2 седмици

Имам близък приятел с ферма. 50 крави и 10 телета. Прави по 70-80кг сирене на ден и другото мляко го продава. До обяд всичко свършва. Печели добре и дори не вади маслото. Сиренето е като от едно време, а млякото в момента е горчиво заради лайката по поляните, която пасат кравите. Каква загуба!? Какви 5 лева!? Този от снимката, прецедателя, да го тура на м...айка ...му лъжлива.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Да се научат да произвеждат, а не само да цицат. Как един и същ български продукт е по-евтин в чужбина? И търговците им ли ги спонсорира държавата? Ако могат по 10 кожи ще ни свалят.

9

Ъъъ

преди 2 седмици

Не само от румъния и не само мляко! ВСИЧКО от всякъде! Кое отбкое по-голям ***! Лошото е, че повечето бокл улуци са опасни и вредни!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Да кажат как така кашкавала Милки от Германия е по-евтин, по-качествен и колко струва млякото ако си производител (под 50 ст. според мен) и кой държи картела последните 5 години?

7

Анонимен

преди 2 седмици

ся кво - ще поискат да забранят и вноса от Румъния, Гърция и Турция ли - като с украинците

6

не забравяйте

преди 2 седмици

И не забравяйте, че това не се случва бързо и лесно, а са необходими години. Тоест може да "благодарим" на Бойко Българопродажника, че за 12 години на власт успя да съсипе животновъдството и земеделието ни.

5

Генчо Острото

преди 2 седмици

Правя кашкавал и сирене с палмово масло и млечен протеин в чували. Искам да печеля по 30лв. на всеки 5 лв. инвестиция, но вие ме пазете, защитавайте родното производство. Тук всеки е *** и не му дреме за другите. Важното е да пре.бе.м съседа.