95

Обективен

преди 3 месеца

Значи "...Бобоков,трябва да осигуриш 1,5 милиона за кампанията..." не може да се установи кой го е казал ??? Културиста откога стана следовател и защо не разследва къде изчезна милиарда от фонда за енергийна сигурност,който интимния му партньор открадна.?

94

Анонимен

преди 3 месеца

Да правим Исторически паркове .Да строим живота нов с Ивелин Михайлов...Побързайте,преди да е избягал в ЮАР.

93

Пепи драхмата

преди 3 месеца

Активираха се бухалките.

92

Мда

преди 3 месеца

Добре , че този отпадьк -пп/дб отива кадето му е мястото лека полекаДаже и - ала бала не вьрши работа вече

91

Обръщение

преди 3 месеца

Мили хора, искали ли сте някога да влезете в политиката, за да направите добро на българския народ? Ето това е, което ви чака: първо, тотално игнориране от медии и социолози. Ако случайно си направите кампания по интернет и успеете да излъжете мафията: после ви чака помия и заяжданици по всички телевизии. Озлобени тролеферми ще ви плюят без почивка. Всички институции ще ви скочат отгоре и ще ви проверяват за данъци и оръжие, докато семейството ви полудее. Служби ще разследват чий агент сте. ОК?

90

Анонимен

преди 3 месеца

Сега със субсидията ще си покрият задълженията! Пак заповядайте!

89

Анонимен

преди 3 месеца

правилни, как така ще се пречка на Кирчо и Кокорчо

88

Вьзмутен

преди 3 месеца

Пудела и кеша и тия са вториСрам

87

Тачо

преди 3 месеца

Те до сега грам не ги провереваха.Ако тоя Ивелин не беше чист поне по документи,никога нямаше да вдига такъв шум около себе си.Ама къде ти в интимният другар на Асенчо толко акъл.

86

Анонимен

преди 3 месеца

За три години ППДБ удвоиха външния ни дълг. Кой е виновен ами ... Величие хахахахахаха. КАК НЕ ВИ Е СРАМ. Спецов явно е голям магьосник и спец... на двойните и петдесетерните стандарти.

85

Анонимен

преди 3 месеца

В реалната демокрация опозицията контролира и критикува управляващите, сезира прокуратура, НАП за да контролират управляващите. Медиите също разнищват управлението. В Българската олигархокрация е обротното. Тука всичко се стоварва върху опозицията още от ден първи. Дъйржавен апарат, медии. Сега обществето ни трябва без значение от пристрастия да защити Величие от Гаврата.

84

dfd

преди 3 месеца

До АнонименИвелин Михайлов няма да бъде депутат.. какъв имунитет?! Поне се информирайте малко, преди да пишете наизуст. Пуснат ви някаква муха и вие търчите да я гоните. Само празнословия!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Евала на българския народ че вкара една партия въпреки огромния кеш на тези избори.

82

Анонимен

преди 3 месеца

От огромните дългове на страната оставени от ППДБ ще прибере ли нап поне един лев обратно в хазната?

81

Анонимен

преди 3 месеца

Значи Величие е страшна опасност за олигархията. Гласувам за Величие. Няма какво повече да ме убеждавате. ДОЛУ ОЛИГАРХИЯТА И САМО ВЕЛИЧИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 3 месеца

Докога пепеца Спецов ще се вихри в НАП? нАЛИ МИНАВАТ В ОПОЗИЦИЯ, В ОПАЗИЦИЯ АМА нап ТЕХЕН И ПОЛОВИНАТА АГЕНТЦИИ ПАК НА ПП. ОСТАВКА.

79

SS

преди 3 месеца

Еничарите се побъркаха да плюят и проверяват тези от Величие,но не смеят да проверяват фирми и офшорки на международния престъпник Шиши,с партия която е втора на изборите.Мдаа,ще ги стигнем румънците някога.Пълен цирк.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Еха..Не съм им фен на тия от парка..ама това наистина си е нагласена проверка.А нещо за спряната ревизия на БПЦ??Институции - бухалки,другия път като гласуват 10% да не се чудите.

77

Анонимен

преди 3 месеца

И при мутрите нямаше европейски средства

76

Сата НАТО

преди 3 месеца

Кой ще провери строителните разрешения на 15 г ГЕРБ и смените на статута на хиляди хектари плодороден чернозем. Кога ще бесим убийците на Природата?