25

До Анонимен14

преди 2 седмици

Това, че някакъв анонимник не знае професор Шикова и дори не му е неудобно да прави квалификации по неин адрес, не означава, че тя е измислена. Проф. Шикова е уважаван човек с много постижения и любимка на студентите. Има достатъчно инфо в нета за нея, за да преразказвам биографията и.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Bceки лuбepaл c 3 и noвeчe noлa!

23

Бай Дрън

преди 2 седмици

Тряа се обнови закона за НПОтата, да го направим като Щатския. И тия да се разкарат от България.

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Не САЩ,а Русия и Китай узурпираха Европа. Някой да вижда меле отбамерикансшци някъде в България?.За сметка на това руснаците имат над 500 000 имота в България..Хайде стига вече психарии.Били ни били узурпирали американците.Дрън-дрън та пляс..Ако Българската икономика се върже с Американската Българите няма да се отърват от пари,но все да се хвалят някакви руски неспособници,които все чуждото грабят.Безобразие.

21

Бай Дрън

преди 2 седмици

Къде видяхте 30% избирателна активност? Някакви други сметки ли гледате, до които обикновените избиратели нямаме достъп?

20

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Хайде сега погледнете тази от снимката и сравнете сефардското й лице с това на сефардката Елена Йончева. Направете го бързо,няма нужда от много време . За да разберете каква е разликата между достойните ционисти държавници и катуна на евреите ,който не престава да ГРАБИ държавите ни

19

Христо Христов

преди 2 седмици

До 4 "Ква е таз наука Европеистика :)))" - като оная марксистка философия дето колегата и Желю Желев обогатяваше в института по култура.

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Хайде сега погледнете тази от снимката и сравнете сефардското й лице с това на сефардската Елена Йончева. Направете го бързо,няма нужда от много време . За да разберете каква е разликата между достойните ционисти държавници и катуна на евреите ,който не престава да гради държавите ни.

17

Нане

преди 2 седмици

Тежки времена настават за ливералфашистите в цяла юрохея... ===)))

16

Нане

преди 2 седмици

Тая откъде е внесена... Да не укринска...===)))

15

Юуп

преди 2 седмици

Притеснителна е зелената сделка, хората се притесняват и ето го резултата. Колкото по-бързо разберете, че туй нящо нема да го бъде, толкова по-добре

14

Анонимен

преди 2 седмици

Пак някаква измислена професорка. Що за специалност е вропеистиката? Да сте чували за азиистика или африканистика? Май има арабистика, но този регион е много сложен и в това има известен смисъл. и пак тия зелени ще ни мъчат с глупостите си за някаква невъзможна енергетика.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Европеистиката е като научния комунизъм. Не случайно тази професорка е започнала кариерата с в института Карл Маркс изучавайки научен комунизъм, за да завърши като професорка по европеистика.

12

въже и сапун

преди 2 седмици

Айде първо напишете кое нпо спонсорира въпросната нефаална лелка, преподавател по "европеистика" и кой точно я е назначил да промива мозъците на студентите??? Всъщност не.. няма нужда.. директно я записваме в списъка.

11

До Христо Христов

преди 2 седмици

До Христо ХристовТогава те дадоха и пробутаха тези имана които им ги даде третият секретар на Посолството /САЩ/

10

Анонимен

преди 2 седмици

Изкукал бабушкер... Върви си на село и си поливай пипера и патладжана.

9

ташунка витко

преди 2 седмици

Седи си в къщи дърта професорке и не се намесвайв политиката.Политиката и проституцията са най-древнитезанимания на човека извън трудовата му дейност.

8

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименМи такава наука, дето от доктори по икономика в института Карл Маркс стават професори по европеистика :)

7

Анонимен

преди 2 седмици

Лидерът на АзГз защо не е арестуван още за нацистка пропаганда?? Докато ги галите с перце такива урррроди, те ще ви се качат на главата и по-лошо ще става!

6

Анонимен

преди 2 седмици

И да е покерджия, човекът си е демократ, не е като властелина на Русия - "аз, само аз и единствено аз". Ама щом франсетата искат руски начин живот, ще си го получат.