40

Не интересно

преди 2 седмици

Винаги слагам пръста надолу за всички коментари написани на латиница. Тъпо е да пишеш така, а и мудно да го четеш.

39

до 46

преди 2 седмици

джипси,пиши на български бе,не е модерно да си неграмотен

38

Анонимен

преди 2 седмици

трябва нещо да се промени или 50%+ 1 активност или задължително гласуване , така с негласуване и твърдия електорат на Боко и Шиши си разпределят държавата и да управляват до като са живи и да си правят законите за тях си

37

Samo minavam

преди 2 седмици

Обществена тайна е, че от тези 30, 20%, са купени, от двата глигана

36

Анонимен

преди 2 седмици

Ne glasuvat - znachi sa dovolni ot segashnite partii

35

Анонимен

преди 2 седмици

Крадлив Лойко отново е на власт,честито ,ба лами

34

Нане

преди 2 седмици

Само нов Народен Съд ще разреже гордивевият възел.... ===))) яка конфискация.... ==)))

33

Кумпол

преди 2 седмици

Зад партия "Величие", стои не някакъв хитър политически инженеринг, а симпл копи-пейст от сидеровата Атака за да распределят гласове откъснати от Възраждане и да контролират питомца чихуа-хуа партия според зависи.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Нали затова вкараха опцията "не подкрепям никого" за да могат по този начин да партиите на статуквото да си вържат гащите от правна гледна точка. Така дори и при 5% активност пак може да е легитимна властта. За да е наистина нелегитимна трябва негласуващите както са 70% да гласуват с "не подкрепям никого". И тогава на практика ще имаме народен вот на недоверие срещу системата. Което може да бъде основание за свикване на ВНС дори и да не е записано в конституцията. В крайна сметка народа решава!

31

Анонимен

преди 2 седмици

За кого да гласува някой, който не се интересува от политика? Такива винаги гласуват за някой шоумен, Кирчо, щот' приличал на Траволта, някой фокусник с програма. Загуба на време е да гласуват за поредния "пореден". Такива избиратели казват след това: "Аз много му вярвах, но се разочаровах.". На какво си вярвал, когато не си разбрал за какъв човек си гласувал? Айде, нема нужда. Файда няма от такива гласуващи.

30

Крадат легитимно!

преди 2 седмици

Мафията си има дьржава легитимно! Знаете кои са пьрвите двама и знаете какво следва

29

Гербер

преди 2 седмици

До 9. И това къде го видя? Щото аз помня друго. А рушенето и нищоправенето беше в последните три години.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Пак няма да има правителството и на следващите избори в България есента пак малко българи сте ходят да гласуват хората се отвратиха от всички български политици в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици не могат да го осъзнаят в *** си празни кратуни

27

Анонимен

преди 2 седмици

Това го обяснявам от години, въпреки, че ходя да гласувам. Не е нормално когато някой от управляващите се изтъпанчи пред медиите и почне да се изказва от името на България и да обяснява, че народът ясно показал посоката на развитие, при положение, че мнозинството от населението е отказало да легитимира тези избори и си избран с два вагона избиратели.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Направете гласуване по телефона да изкача с натрапчив президентски сигнал за тревога и всички да изберат по нещо и готово. С толкова айти на глава на населението с 10 Хил заплата толкова ли не можете да измислите 2реда програмен код.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Имаше много гъби вчера :) Всъщност вишистите в България са 30 % Ами вие колко искате да гласуват като българия щяла да бъде само на вишистите колкото и некадърни да са те ?Щом провокират разделение на кетапи партии като Величие ще се опитат България да е на всички .И всеки да може да стане министър не само хора учили за да не работят като Евтим Милпшев .Има хора години работили в този бранш като бармани готвачи и кви ли не .Хората не са съгласни България да е на тарикатите от - Учи да не работиш

24

Анонимен

преди 2 седмици

ДС изммекярите си ни тикат към президентска република начело с кремълското *** Радев. Само "методът Фицо" може да излекува тези престъпници.

23

Чикиблъсков

преди 2 седмици

Герб дпс и итн е следващата сглопка.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Милен Керемедчиев е на снимката.

21

Анонимен

преди 2 седмици

ТО И ВЕСТНИКА ТИ НЯМА КАК ДА Е ЛЕГЕТИМЕН, АКО СЕ ЧРТЕ ОТ 1000 ПЕНСИОНЕРА....ВСИЧКИ МНОГО ЗНАЯТ, МНОГО ПРИКАЗВАТ И МАЛКО РАБОТЯТ....