114

Анонимен

преди 3 месеца

В Гърция на предните избори Мицотакис отказа да направи правителство и предизвика предсрочни избори за да спечели мнозинство. А тук нашите умници искат всеки път да правят правителство на всяка цена и с всякакви компромиси и затова всеки път хората се разочароват и става все по-зле. Направо имаме уникални управници които мислят не от днес за утре а от днес за днес, да не говорим за следващата седмица.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Не можеш избори като хората да спечелиш , народа масово не гласува , представителност никаква а кабинет трябвало да се прави от същите тия .

112

Анонимен

преди 3 месеца

Кабинет няма да има

111

да се отчете номера

преди 3 месеца

То тая работа с подобни кабинети малко като кучето на нивата . Личи си и от хала на който сме .

110

Анонимен

преди 3 месеца

Към 106 Забравил си към тази компания да добавиш и самовлюбените некадърници, придошли отвъд океана с измислените дипломи и жадни за далаверки. С какво са по различни от другите?

109

Анонимен

преди 3 месеца

До Отвратен...Отвратиха ни тия от ПП-ДБ , които станаха слуги на герб и ДПС ... ДОВОЛЕН ЛИ СИ ?

108

Анонимен

преди 3 месеца

До 30..НАСКОРО имаше медийно преследване на пенсионери от БСП , на които от герб бяха платили по 150 лева , за да ГЛАСУВАТ за герб ... Вече имаме купуване на гласове от герб , към електоратът на БСП , за пари !ВСИЧКО Е НА ОПАКИ В Бг !

107

Анонимен

преди 3 месеца

Трябвало кабинет да се направи и кой ще го напреави , некадърници и мафия , и какъв ще е резултатът пък от този " кабинет " ?

106

Анонимен

преди 3 месеца

ИЗБОРИ ПРЕЗ ЕСЕНТА ЩЕ ИМА

105

Отвратен

преди 3 месеца

Избрахте най-тъпия и крадлив Бойко, за гарнитура избрахте корумпирания Пеевски, а за десерт Славчо Чалгаря и Копейките. Браво на вас "умници"!!Радвайте се на пировата си победа!!! Никога не сме били по унизени!!!

104

Фемин хелп

преди 3 месеца

Аз Баджанака бай Стамат Попа Даскала Кмета и Горския напрайхми кабинет в сянкаУтре *** ни бъде първото заседание на селския Казан за рикияСеки ще носи по700 гр рикия и два литра виноАз *** занеса един брус сланина и две маруля Баджанака обеща два буркани заедно Бай Стамат ще донесе череши и овче сирени Попа обеща две погачи поради ята да напрай Даскало каза чи дето писал тройки му дали луканки а пък Кмета има вече в оранжерията краставици *** донесе Горския *** донесе гъбиСигур са набръсками

103

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 месеца

До АнонименНИЕ ПЕЧЕЛИМ ВИНАГИ ОСОБЕНО В ДЪРЖАВИ С РЕЖИМИ НА МУТРИ ОТ БИВШИ ТОТАЛИТАРНИ СЛУЖБИ

102

Анонимен

преди 3 месеца

До 90 До 30 години тюрке ще е кюрдистан хахаха.

101

Даааа...

преди 3 месеца

Твоя глас е хвърлен в някоя изба или склад, като се отложат нещата с така наречените избори, ще ги хвърлят на сметището, че може някой свободен журналист да ги намери и ще стане лошо. Всички сме виждали чували с бюлетини захвърлени насам натам.

100

Анонимен

преди 3 месеца

До ЕВРОАТЛАНТИК ДА 85---Един въпрос , г-н ''атлантико'':Кога ще завършиТЕ ислямизацията на ЕС и Европа , или не било ''демократично'' . И още нещо :Войните по ЦЯЛ свят на НАТО , все още ''ХУМАННИ'' ли са , а ракетите --''приятелски'' ?МЕРСИ !

99

Анонимен

преди 3 месеца

Лошо нема. Нека се разпадат докатп не измрат всички от старост. Аз лично откакто нямаме редовно правителство, не съм видял нещо да се е влошило значително. Налрая ще се окаже, че се справяме отлично без тия *** на власт

98

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Никакъв кабинет! Същите са! Искаме избори!

97

Анонимен

преди 3 месеца

До ЕВРОАТЛАНТИК ДА 85...Ами тогава , печелете си изборите , с 20 % , и под 20 % , участие на избирателите !

96

30

преди 3 месеца

ДПС до 30 г ще е първа в страната . Евроатлантизъм му викат. ДПС в трройката е национална катастрофа, ГЕРБ+ДПС+ИТН борисов Паша превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган ще обират парсата.ДПС,купи изборите чрез ромите и ромските барони. Всички роми, гласуваха за ДПС , 100 лева. Просто има договорка на Борисов и Пеевски за тези гласовеще. Ще организираме референдум след 30 голини за присъединяване на Дунавския Вилает към Тюркийе Джумхюриетурското кафе не прощава, остава спомени

95

Даааа...

преди 3 месеца

Няма смисъл да управляват, видяхме ги 34 години, че за нищо не стават, превърнаха България в един голям ***. Грозна, ***, ръждясала, изоставена, треторазрядна дупка. Дори не могат да я изметат. В коша всички.