216

ОГРОМНИ ЛЪЖЦИ

преди 3 месеца

ПОГНУСЕНИ ОТ ПОРЕДНИТЕ ШАРЛАТАНИ- МАРКОВ ДИСПЛИНАРНО УВОЛНЕН ОТ НСО С ЧИН ПОПОЛКОВНИК- ТОЙ КАЗА ПО БНТ ЧЕ Е ГЕНЕРАЛ МАЙОР- ГНУСНИ ЛЪЖЦИ! ДАЖЕ ПРОСТОВАТИ И НЯКОЙ ДРУГ ИМ ДВИЖИ КОНЦИТЕ....

215

Величие ли!

преди 3 месеца

Нова кремълска креатура без бъдеще...

214

Анонимен

преди 3 месеца

Величие все повече ще събаря Възраждане. Дори само заради първата точка на козарите, които не разбраха т.е. не им отърва, че да си в ЕС и НАТО всъщност защитаваш БЪЛГАРСКИТЕ интереси. В ЕС защитаваш икономиката си, в НАТО - границите си от мераци сръбски и други. По-добре последни в ЕС, отколкото първи в Третия свят. Верно е, че демографията ни е зле. Но емигрантите ни ще започнат да се връщат, ако Коцето не ги подкокоросваше за обратното. СССР е анахронизъм и Русия го знае. Затова се напъва.

213

Анонимен

преди 3 месеца

Горките. Възрожденците се оправдават с тях и им приписват собствените си кусури.

212

Е де !

преди 3 месеца

До Личо Джели Толупа от Банкя е ненадминат по тези чалъми ,охрана ,моми ,хеликоптери ,лъжи и ,заклинания, интриги неповторими . Разбира се със любезното съдействие на Посолствотао ,МВР, *** ,ТВ и Галя .

211

Анонимен

преди 3 месеца

Не Величие ами Тщеславаие , самохвалство - най-големия грях според хистянството .. И тези безбожнници отидоха в Атон и окачиха кръстове.. Лев Толстой преди умре изперкал и е отлъчен от православната църква за тщеславие.

210

Анонимен

преди 3 месеца

Който иска Величие от КАМЪНИ .. Такова величие е само гроб .. Да влиза в некрофилската секта и да умра ..

209

Ангелина

преди 3 месеца

Които е трябвало "са разбрали",другите не са ви нужни.Смело напред и по същия начин.

208

ПроСоТо

преди 3 месеца

Моите поздравления за "Величието" !..Добре дошли в НС !..Ще ви следим и подкрепяме..А на есен-ще гласуваме и за вас..

207

Анонимен

преди 3 месеца

из ра ж д а а не е цензурираната дума на днес.бг. мухахахаха изобщо не си лии, че ате плетени, не.

206

Анонимен

преди 3 месеца

Тъкмо да си помисля, че българина не може повече от това да копае дъното и се появи тази "партия" алиекпрес версията на ***. Хубавото е, че поне отцепи гласове от копейката. Подозирам, че скоро рубладжията ще анвести ивчо да му търси отговорност за отцепването на лумпенската аудитория.

205

Анонимен

преди 3 месеца

Възраждане от Алиекспрес

204

Анонимен

преди 3 месеца

Хора, потърсете инфо за пирамидата Тогедър на Ивелин Михайлов. Това момче циркаджийче, който го вкара в парламента, има нещо за цел. И това не са избирателите. При тази ниска избирателна активност, не вярвам никому неизвестната партийка Величие/Двуличие да е издрапала над 4% бариера. Нищо, скоро ще разберем кой и какво има за цел, вкарвайки тези двамата комедианти на политическата сцена. А горкия Ивелин, вече си мисли, че е някакъв фактор. То даже не е и смешно вече. Трагично е.

203

Личо Джели

преди 3 месеца

Те още не прекрачили прага на Парламента,и веднага започнаха с интригите.Заплахи,шантажи,охранители и лични гавази и прочие.ще надминат и учиндолския.Не че имат някаква работа в парламента,или могат да свършат каквото и да е.Фантазьори са и двамата.Нямат данни дори и за посредствен политик.Самозванци от комиксите.Но народа да си ги търпи.

202

Анонимен

преди 3 месеца

Вие не съществувате. Вие сте платени копейки, също като онези от ***.

201

Анонимен

преди 3 месеца

Още не е сигурно , дали Величие ще влезе в Парламента !

200

уточнение

преди 3 месеца

До ясно като 2+2:-Нямам нищо против рушителите на паметници да си получат заслуженото!Лично бих помогнал на Величие с данни за варварите!!!Който не е изградил нищо през жалкия си животец, няма право да събаря и една керемида от съграденото от друг.

199

Приятел

преди 3 месеца

Ивелин е много готин и точен ,и това го знаят в цяла Североизточна България.Полковника от години вади кирливите ризи/и сметки!!!/ на гербавите управници и техните прислужници!Да са живи и здрави и дано ни измъкнат от краварското робство и чуждата зависимост.ВЕЛИЧИЕ-единствената алтернатива на продажната Сглобка и последен шанс за България!

198

Анонимен

преди 3 месеца

Стоят по-добре от бисексуалите Костя и Цомчо.

197

Анонимен

преди 3 месеца

Сега вече Възраждане знаят за вас. Очаквайте гадости, фейкове и всякакви мръсни номера от тях. Те нямат хабер що е честна игра, така че... Помня как се сбиха публично Марешки и Костадинов. :):)')