133

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 5000 $ в ливади сметай колко се е обесценило еврото а искат да го вкарат в бг. Но заплати такива нема. Ето даже София е 1000 $ средна заплата а МРЗ е 500 $. На кой верваш

132

Неделя

преди 3 седмици

Прочетох, че се вдигали заплати, като нещо положително, а не покупателна възможност и се отказах да гледам видеото.

131

Анонимен

преди 3 седмици

В НГ парите растат по дърветата.Безумно раздута администрация която е на заплати по 3-4 хил а има и *** 6-7хил.Тия всичките гладуват на избори по команда за БоЕко и Дебелия.Това е НУЛгария днес.Нямало пари?! Да бе да. Апартаменти насред полето в Манастирски ливади по 3000-3500 евро на м2 и купувачите наддават като на търг. УЖАСт!!

130

Истината

преди 3 седмици

До Анонимен 92: Ако искаш по-висока производителност най-напред трябва да накараш персонала да работи вместо да пуши и/или говори по телефона когато трябва да работи. На практика българина "краде" 75% от работното си време, докато на запад тази кражба е само около 30%.

129

Чужденец

преди 3 седмици

До Анонимен 93: A бе цъpвулaнe, само богатите английски бабички пътуват по Зимбабве, останалите си седят вкъщи.

128

Анонимен

преди 3 седмици

До Лъжа!! Банки купуват че се обесценява $. Хората продава от виденово и соца и купува. Но сега не е възможно със заплата.

127

Libre comme air

преди 3 седмици

И в България и в UK съм на МРЗ...Но в Цългария щях да увра от глад...а в UK мога да си купя всичко!!!!!!

126

Оптимист!

преди 3 седмици

Спокойно, бе, не се отчайвайте, още по бедни шъ станем...!!!

125

Лъжа!!

преди 3 седмици

Как да не се покачва стандарта уеее?!?!Тея апартаменти по 3-4 хил евро на квадрат кой ги купува?! Асан от Каспичан ли???

124

Анонимен

преди 3 седмици

До Полевъдов При апартаментите $ и евро се обесценяват това ли казваш.

123

Полевъдов

преди 3 седмици

Брей то целия стрителен бизнес се крепял на крадливи чиновници бе, значи кражбите движат икономиката вперед и значи все в порядки.

122

Анонимен

преди 3 седмици

Не може икономист да ми говори за неравенства, това са псевдоесперти - ето това е големия ни проблем, че се дава трибуна на неграмотни хора, които леят простотия. Минималната работна заплата никъде по света не е измерител на благосъстояние, това е така само в *** глави на докторите и те не знаят по какво на БАН. Къде е свободния пазар или според Пенева той не е важен? Много слабо, все едно говорят политици на предизборна агитация, демагогия, лъжи и манипулации.

121

Анонимен

преди 3 седмици

До Полевъдов При Виденов апартаменти беха по 100 $.

120

Анонимен

преди 3 седмици

На бг работодателя все си му длъжен. Не може да доведе фирмата до печалба и после на оперативката ти чете конско, че ти и колегите ти са виновни за това. Накрая почва да вика, че ще внася колеги от чужбина - провежда няколко интервюта с чужденци и вижда че те не стават и после отново вика че няма кадри но не увеличава заплатите-

119

Анонимен

преди 3 седмици

До Полевъдов Чужденци се напълни но бг бегат.

118

До Полевъдов

преди 3 седмици

Полевъдов, нека да ти го обясня просто, като за прости хора - когато чиновник в провинцията направи врътка и изкара едни 100 000 евро, дето не са от заплата, той не си купува апартамент в родното място, защото там всички се знаят, и ще почнат да го разнасят - той си купува апартамент в София, където никой не го знае кой е. Затова в провинцията бизнеса не върви, а тук всичко, което се построи, моментално се разпродава - крадеш там и инвестираш в София, щото тези 100 хил. не стигат за Ривиерата.

117

Азов

преди 3 седмици

До Шисто Газов Азовците се молеха на Путин да не ги погребат живи.

116

Анонимен

преди 3 седмици

Една минерална вода от 500 мл на летището ще я вземете на висока цена а в супермаркета ще я вземете за лев. Същото и с цената на труда в България един специалист ще получава много по-малко отколкото във Сащ, Германия, Англия и тн.

115

Анонимен

преди 3 седмици

*** народ! 20 години гласува за крадци как да е богата държавата

114

Шисто Газов

преди 3 седмици

видяхте ли пленените при вълчанск руснячета от 41ви полк как хленчат пред укро киборгите от ВСУ? Жалка работа друзя, така пабедата няма да ви дойде и до края на годината май ще видим финалното обосиране на путев.