269

руснаците

преди 3 седмици

Руснаците са ***!

268

БоФ

преди 3 седмици

До Велика Америка! Ти май си живеш в унеса на деветдесетте. Освен това вярваш в непрехедността. И не ти достига потенциал да съпоставяш събитията от миналото и настоящето, та да направиш разлика между просперитет и явна деградация. Колко ниско падна човешкия фактор!

267

ритник в задника ти

преди 3 седмици

Сценарият на Америка е абсолютно от филма "Angel Has Fallen". Може да се смята за жалък екшън, но ситуацията с политиката в Америка е абсолютно същата. Ликвидират един президент за да може друг да нападне Русия. САЩ винаги си измислят някаква причина, само и само да имат повод за стартиране на война. Долни американски к.3.н*ф-и

266

БоФ

преди 3 седмици

До 82-ОМБРТолкова кратък коментар, а толкова примитивизъм в него. И показва ясно, че не просто не си в час с темата, но среалността.

265

82-ОМБР

преди 3 седмици

Ха-ха Да не си полудял!? Кой е този който се договаря с безгласна буква,като рУСИЯ?

264

никой

преди 3 седмици

пак глупости дрънка мумията,едиственото нещо което е застрашено е човешкият разум,всичко се прави с цел да се промият мозъците ни до такава степен че да ни правят труда да лъжат чрез ПР агенций ами директно все едно сем деца на 6 години.огледайте се около вас и ще разберете че фарса и лъжата са навсякъде,като започнеш от долкокачественият Ккауфланд и стигнеш до политиката...лъжи,лъжи и пак лъжи.човекът иска да вярва в нещо добро и те ни дават точно това...заблуда

263

Наблюдател

преди 3 седмици

Руснаците без диктатор не могат.На тях им е достатъчно да имат едно малко апартаментче и много алкохол.Не им трябва много сиво вещество.За съжаление объркват живота и на хората в други държави, включително и в нашата.

262

Сащ и русия

преди 3 седмици

Сащ и русия са се договорили за всичко предварително... пари оръжие територии... а балъците се делят на двата фронта

261

82-ОМБР

преди 3 седмици

НАТО се бори рУСИЯ да умре!!!! Слава на НАТО!!!!

260

Велика Америка!

преди 3 седмици

Тази велика държава сега е единствената суперсила в света. В близките 50-100 години каквото каже Америка, това ще стане. Всички трябва да го приемете като политическа реалност. Свиквайте!

259

Анонимен

преди 3 седмици

Русия се бори за единна нация, но трябва да ползва американски методи за обединение.

258

Гошо

преди 3 седмици

Защо цитирате само западни президенти. Защо не слушате и другата страна, така ще сте обективни. Нагнетяване на мнение не е правилния ход само потвърждава зависимоста ви.

257

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ е империя. Може да си позволи каквото и хареса. Русия е била империя и затова трябва да бъде спряна.

256

Анонимен

преди 3 седмици

АМИ ЗАСТРАШЕНА Е ОТ НОВ ВИД НАЦИЗЪМ. ВЧЕРА ВЪВ ГЕРМАНИЯ СА НАПАДНАТИ ТРИМА ДУШИ ОТ ДЯАСНАТА ПАРТИЯ "АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ". ДРУГА ДЕПУТАТКА ОТ СЪЩАТА ПАРТИЯ Е ЗАВЕЛА ЧЕТИРИТЕ СИ ДЕЦА ВЪВ РУСИЯ,СТРАХУВАЙКИ СЕ ДА НЕ И ГИ ОТНЕМАТ. КАЗВА СЕ ПАОЛА,И Е ОТ ХАМБУРГ.

255

Анонимен

преди 3 седмици

1 на САЩ пак се загрижи за сигурността на Европа: той прие, че не само Украйна, но цяла Европа е застрашена и САЩ трябва да се погрижи за нейната сигурност. Ясно е,че не Украйна, а цяла Европа и САЩ воюват с Русия,а Украйна е само територия,на която протича тази война. След обезкръвяване на Русия ще последва краткотрайна жестока война и разкъсване на руската територия на 5-7 държави.Само че САЩ и НАТО забравят, че в такава война ще се включат Китай и др.държави от света и изходът й не е ясен

254

БоФ

преди 3 седмици

И докато този си декламира дежурното клише, САЩ постепенно изсмукват Европа. Набиват и го четвъртит (образно казано). В това като цяло няма нищо необичайно, интересното е как Европа с някаква извратена страст сама подлага задните си части.

253

Тиква

преди 3 седмици

Хе хе хе,кой им вярва,този краварският-ротшилдския рептил, без производство на оръжията няма какво да яде,без революциите не спи, жалко че и еврогейците вярват на тях.

252

Анонимен

преди 3 седмици

Изтича му времето да плаши Европа. Ако стане война, първо към тях ще бъдат изстреляни ракетите. Много държави са им насъбрали.

251

БоФ

преди 3 седмици

До Анонимен Специално за теб копирам горния си коментар:Дементния повтаря една вече плесенясала и вмирисана мантра. А иначе всеки, който има спосбност за изграждане на собствен светоглед и не се уповава на тезите на "системните", би трабвало много добре да вижда, че опсаността за Европа (която има два основно аспекта) отдавна е по улиците на нейните градове.

250

БоФ

преди 3 седмици

Дементния повтаря една вече плесенясала и вмирисана мантра. А иначе всеки, който има спосбност за изграждане на собствен светоглед и не се уповава на тезите на "системните", би трабвало много добре да вижда, че опсаността за Европа (която има два основно аспекта) отдавна е по улиците на нейните градове.